به گزارش صدای بورس، “حسین مذنب” با بیان اینکه هیچ اغماضی در این موضوع نداریم. ادامهداد: منتظر پیگیری سازمان هواپیمایی کشوری هستیم. چنانچه در این مدت کوتاه شرکتهایی یاد شده به تعهدات خود و همچنین قوانین وضع شده عمل نکردند. از شیوههای بازدارندگی استفاده خواهیم کرد.
مدیرکل بازرسی وزارت راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه قیمت بلیت هواپیماها دستوری نیست. اضافه کرد: نرخها کاملاً کارشناسی است و ما به عنوان دفتر بازرسی وزارتخانه حاضریم. در حضور کارشناسان متعدد، همچنین نمایندگان شرکتهای هواپیمایی به بحث و بررسی در
خصوص جزئیات هزینهها بپردازیم. وی گفت: این بررسیهای کارشناسانه و محاسبات پیشتر نیز انجام شده که موجب افزایش ۲۹ درصدی قیمت بلیتها در خرداد ماه امسال شد.
باید نرخ بلیت من بیشتر باشد درست نیست
مذنب تصریح کرد: اینکه هر شرکتی بگوید هزینههای من بیشتر است یا خدمات بیشتری را ارائه میدهم، پس باید نرخ بلیت من بیشتر باشد درست نیست، بلکه رویکرد دولت و حاکمیت این است که مردم بسته به توان خود از حداکثر امکانات عمومی بهرهمند شوند.
این مقام مسوول اظهار داشت: برخی عنوان میکنند که مخاطبان و مشتریان ما خاص هستند، توانایی مالی دارند و حتی نرخهای چند برابری برای بلیت خود مطالبه میکنند، اما باید گفت قرار نیست چون تقاضا وجود دارد ما هر عددی را به عنوان نرخ به مردم اعلام کنیم.
مدیرکل بازرسی، مدیریت عملکرد و حقوق شهروندان وزارت راه و شهرسازی اظهار داشت: در این زمینه آماده بررسی مجدد هزینههای شرکتها با توجه به موضوعاتی همچون تحریمها، نرخ ارز و سایر مشکلات هستیم.
نمیتوان یک طرفه به قاضی رفت
وی یادآور شد: هم اکنون نیز دولت در موضوعاتی همچون سوخت یارانهای و واردات قطعات به شرکتهای هواپیمایی کمک میکند و بر این اساس نمیتوان یک طرفه به قاضی رفت.
روز گذشته شرکتهای “آپ”، “چارتر ۷۲۴” و “موج زمزم” به دلیل گرانفروشی از فروش بلیت هواپیما منع شدند.
منبع: ایرنا