به گزارش صدای بورس؛ مدیر عامل نوبیتکس در نشستی که به مناسبت ۶ سالگی این شرکت با حضور اصحاب رسانه برگزار شده بود گفت: ارزش بازار رمز ارز به ۱.۶تریلیون دلار رسیده است و ارزش این بازار به سرعت در حال افزایش است. اکنون بیتکوین، به عنوان یک کلاس دارایی جدید پذیرفته شده است. حدود ۵۸۰ میلیون کاربر رمزارز در جهان وجود دارد. بنابراین بازار رمزارز، یک بازار پذیرفته شده است که راه خود را باز کرده و تبدیل به یک نظام مالی جدید که قابل حذف توسط دولتها نیست شده است.
امیرحسین راد افزود: دیگر نمیتوان از حذف این کلاس دارایی در دنیا صحبت کرد. اکنون صحبت در مورد رشد این بازار است. شروع فعالیت بازار رمز ارز از سال ۹۵ بود و بسیاری از شرکتها از همان زمان به فعالیت پرداختند. کشورهایی مانند امارات با حمایت و سیاستگذاری صحیح توانستند به هاب بلاکچین در منطقه تیدیل شوند. ترکیه هم حمایت ویژه از پلتفرمهای داخلی برای تنظیم قوانین توسعهای داشته است اما در ایران برای ایجاد تحول، با رویه فعلی نمیتوان از فرصتهای بازار استفاده کرد. رسالت مهم کارآفرینان در این حوزه این است که فرصت تاریخی این صنعت را برای توسعه کشور یادآور شوند.
بنبانگذار نوبیتکس در رابطه با مشکلات گفت: امکان استفاده از برخی سرویسها برای ایرانیها وجود ندارد. تحریمها، ما را برای سرویس دادن به کاربران خارجی، محدود کرده است.
راد در ادامه افزود: مالیات از کسب و کارها از کارمزدها گرفته میشود. مالیاتی بر درآمد که به طور مستقیم به افراد وارد میشود، غیرمنصفانه است چرا که در کشور مالیاتی پنهان از مردم گرفته میشود که آن تورم است. بنابراین وجود مالیات در شرایط تورمی غیرعادلانه است. موضوع اخذ مالیات، تخصصی و حساس است و باید به گونهای اعمال شود که فضای رقابت را محدود نکند. کاربر دست باز دارد و درصورتی که مالیات بر کسب و کار اعمال شود، معاملهگران به صرافیهایی رجوع میکنند که گزارش مالیاتی نمیدهند.
نوبیتکس در ۶ سالگی ۶ میلیونی شد
معاون توسعه کسب و کار نوبیتکس گفت: ارزش بازار رمز ارز به ۱.۶تریلیون دلار رسیده و ارزش این بازار به سرعت در حال افزایش یافته اکنون بیتکوین، به عنوان یک کلاس دارایی جدید پذیرفته شده است. حدود ۵۸۰ میلیون کاربر رمزارز در جهان وجود دارد.
وحید شامخی در ادامه این نشست گفت: حدود ۱۰ سال از ورود رمز ارزها میگذرد. رشدی که در نوبیتکس تجربه شد از میانگین جهانی بالاتر بود. تعداد کاربران نوبیتکس در سال ۲۰۲۳ به ۶ میلیون نفر میرسد.
شامخی افزود: میانگین سنی کاربران حدود ۳۵ سال است، ۴۰ درصد در بازه سنی ۳۰ تا ۴۰ سال قرار دارند و ۲۳ درصد کاربران هم کاربران خانم را تشکیل میدهند. ۲۲ درصد معاملات در ۲۰۲۳ توسط خانمها انجام گرفت و این نشان میدهد که فعالیت آنان در حال فراگیری است. تقریبا از تمام استانهای کشور در نوبیتکس کاربر وجود دارد و تا حدی، تطابقی میان توزیع جمعیت با توزیع کاربران در استانها وجود دارد همچنین حدود ۱۰ درصد تهرانیها کاربر نوبیتکس هستند.
وی ادامه داد: توزیع جغرافیایی رمزارز در استانها بسیار متفاوت است و این رقم برای تهران حدود ۳۳ درصد است. سرمایهگذاری خطرپذیر شرکتی، برنامه جدید نوبیتکس است که قصد دارد این موضوع را جدیتر دنبال کند و حدود ۶۵ میلیارد تومان در این حوزه سرمایهگذاری کردهاست.
شامخی در رابطه با سهم رمز ارزها گفت: تخمین دقیقی برای تعیین سهم رمز ارز در کریپتوکارنسی وجود ندارد. آخرین نظرسنجی میگوید که حدود ۲ تا ۸ درصد سرمایهگذار ایرانی که دارایی خود را به رمزارز تخصیص دادهاند. اما داده دقیقی در این زمینه وجود ندارد.
سود کاربران در بازار نزولی
مهدی سیلاوی مدیر محصول نوبیتکس نیز در این نشست گفت: توانستیم معاملات تعهدی را در بازار ایجاد کنیم و این امر باعث شد که کاربران در بازار نزولی هم سود کسب کنند.
وی تصریح کرد: افزوده شدن استخر مشارکت، بهبود احراز هویت هوشمند، افزوده شدن قابلیت استیکینگ برای اولین بار در ایران به نوبیتکس، برگزاری رویداد دیفای و رونمایی از دو محصول لاکت ولت و نوبیدکس، بهبود سطوح کاربری و روند ثبت نام کاربران، عبور نصب اپلیکیشن نوبیتکس در مارکتهای اندرویدی از رقم ۲.۵ میلیون، رونمایی از قابلیت خرید تعهدی و ضریب در نوبیتکس، ارائه پروپوزال کرم چاله دانش صفر برای شبکه اتریوم توسط تیم نوبیتکسلبز، رونمایی از نسخه جدید و افزوده شدن قابلیت فارمینگ از اقداماتی بود که تا ۱۶ آبان ۱۴۰۲ انجام شده بود.
نوبیتکس مورد اعتمادترین صرافی
مدیر روابط عمومی نوبیتکس نیز گفت: نوبیتکس مورد اعتمادترین صرافی از میان کاربران بوده است و به همین دلیل یک مسئولیت اجتماعی در قبال کاربران دارد.
حدیث خسروی افزود: مقابله با اعمال مجرمانه، مسئولیتپذیری در تبلیغات و آموزش کاربر و گسترش آگاهی از جمله این مسئولیتهاست. در حال حاضر نوبیتکس ۳۱۴ کارمند دارد و حدود ۴۰ درصد نیروی کار را بانوان تشکیلمیدهند.