در هفته کاری که گذشت شاخص کل بورس با کاهش ۴.۵۹ درصدی در ارتفاع یک میلیون و ۹۷۰ هزار واحدی ایستاد.

به گزارش صدای‌بورس، در هفته کاری گذشته، شاخص کل بورس ۴.۵۹ درصد کاهش یافت و در ارتفاع ۱ میلیون و ۹۷۰ هزار واحدی ایستاد و شاخص کل هم‌وزن با کاهش ۳.۷۲ درصدی در پله ۶۵۵ هزار و ۷۳۷ واحدی قرار گرفت. شاخص کل فرابورس نیز با کاهش ۲.۸۴ درصدی در ارتفاع ۲۰ هزار و ۹۸۷ واحدی ایستاد.

در ادامه کوروش آسایش، کارشناس بازار سرمایه در خصوص روند بازار سرمایه به باشگاه خبرنگاران جوان گفت: در این هفته صنعت مثبتی نداشتیم و صنعت سایر معادن با افت ۱۷.۱۷ درصدی در بین صنایع بیشترین کاهش را تجربه کرد.

وی اظهار کرد: مجموع ارزش معاملات خرد و حق تقدم‌ها در این هفته کاری ۱۱ هزار و ۶۲۹ میلیارد تومان بود. جزئیات ارزش معاملات خرد روزانه به این شکل بود که شنبه ۲ هزار و ۲۰۸ میلیارد تومان، یکشنبه هزار و ۵۷۸ میلیارد تومان، دوشنبه ۲ هزار و ۸۷۰ میلیارد تومان، سه‌شنبه ۲ هزار و ۷۱۰ میلیارد تومان و چهارشنبه ۲ هزار و ۱۶۵ میلیارد تومان ارزش معاملات بر روی تابلو ثبت شد.

هزار و ۶۴۲ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی‌ها از بازار سهام خارج شد

وی گفت: میانگین سرانه خرید افراد حقیقی در این هفته کاری ۲۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و میانگین سرانه فروش آنها ۳۸ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان بود. در جریان معاملات این هفته در مجموع هزار و ۶۴۲ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی‌ها از بازار سرمایه خارج شد.

شاخص کل بورس ارتفاع یک میلیون واحد را از دست داد

در هفته کاری که گذشت شاهد کل بورس بار دیگر ارتفاع ۲ میلیون واحد را از دست در همین راستا مصطفی صفاری کارشناس بازار سرمایه گفته بود: شاخص کل بورس ارتفاع ۲ میلیون واحد را و این شاخص همچنان روند منفی خود را دنبال می‌کند و در کنار سایر ریسک‌ها شاهد عدم اجرای موارد حمایتی مطرح شده هم هستیم همچنان نرخ بهره بین بانکی تغییری نداشته است و این هفته هم اوراق فروخته شد.

این کارشناس بازار سرمایه در ادامه اظهار کرد: در بازار بسیاری از سهام p/e حدود ۲ دارند اما همین سهام هم شاهد صف‌های فروش هستند و این یعنی علاوه بر وجود تمام مشکلات سهامداران به بازار کاملا بی اعتماد هستند و شاهد اقدامات عملی در راستای حمایت از بازار سرمایه نبودیم.

در ادامه اخبار حوالی این هفته هم باید اشاره کرد که رئیس سازمان بورس حجت‌الله صیدی بر نرخ دلار نیمایی اشاره داشته و گفته است، به منظور کاهش شکاف بین نرخ دلار نیما و بازار آزاد و حذف رانت باید اقدامات جدی صورت گیرد.

اخباری هم مبنی بر تشکیل جلسات مختلف در خصوص بازار مخابره شده است که حالا باید دید در هفته کاری پیش رو تاثیر این جلسات چگونه خواهد بود و شاخص‌های بازار سرمایه به کدام سمت حرکت خواهند کرد؟

منبع: تیتر یک اقتصاد