معاملات هفتگی بازار کامودیتی با افزایش قیمت کالاهای استراتژیک آغاز شد و این در حالی است که کریپتوها روندی نزولی داشتند.

به گزارش صدای بورس، معاملات هفتگی بازار کامودیتی با افزایش قیمت کالاهای استراتژیک آغاز شد و این در حالی است که کریپتوها روندی نزولی داشتند.

امروز دوشنبه ۹ دسامبر (۱۹ آذر) قیمت طلا با بیش از ۲۳ دلار افزایش از مرز ۲۶۵۷ دلار در هر اونس عبور کرد. در پایان معاملات هفته گذشته (جمعه ۶ دسامبر، ۱۶ آذر) قیمت طلا تا سطح ۲۶۱۵ دلار سقوط کرده بود. تشدید تنش‌ها در خاورمیانه و خریدهای کلان بانک مرکزی چین از عوامل اصلی افزایش قیمت طلا به شمار می‌روند. دیروز نیروهای شورشی موفق شدند با اخراج رئیس جمهور سوریه، به حکومت ۵۰ ساله خاندان اسد پایان دهند. از سویی، خرید طلای بانک مرکزی چین که به مدت ۶ ماه متوقف شده بود، از ماه نوامبر از سر گرفته شد که به افزایش تقاضا و رشد قیمت این کالا منجر شد.

همپای طلا، نقره نیز روندی صعودی پیدا کرد. امروز قیمت هر اونس نقره با ۵۲ سنت افزایش از مرز ۳۱.۴۶ دلار گذشت. در آخرین روز معاملات هفته گذشته، قیمت نقره تا سطح ۳۰.۹۵ دلار کاهش یافته بود.

در بازار انرژی نیز قیمت‌ها با افزایش روبه‌رو شد. در معاملات امروز قیمت هر بشکه نفت خام سبک آمریکا با ۹۰ سنت افزایش به بیش از ۶۸ دلار رسید. همچنین قیمت برنت دریای شمال بیش از ۸۰ سنت بالا رفت و به ۷۲ دلار نزدیک شد. بر این اساس، در بازار آمریکا قیمت بنزین، نفت حرارتی و گاز طبیعی نیز با افزایش روبه‌رو شد.

در همین حال، امروز مس و دانه سویا با افزایش قیمت و گندم، زغال سنگ، فولاد و سنگ آهن با افت قیمت روبه‌رو شدند.

در بازار پرهیجان کریپتوکارنسی، قیمت‌ها مسیر معکوس را پیمودند. در معاملات امروز تنها ۵ رمزارز شاهد افزایش قیمت بودند و ۹۵ رمزارز بزرگ بازار روندی منفی داشتند. امروز بزرگان بازار نیز با افت قیمت مواجه شدند به طوری که ۲۰ رمزارز بزرگ بر اساس ارزش بازار افت قیمت بین یک درصد تا ۶ درصد را ثبت کردند. بیت‌کوین با یک درصد افت دوباره به کانال ۹۸ هزار دلار رسید. اتریوم هم بیش از ۲ درصد کاهش قیمت را تجربه کرد و به سطح ۳۸۶۹ دلار کاهش یافت. بیشترین کاهش قیمت امروز مربوط به رمزارز GALA به میزان ۱۱ درصد بود.

با وجود کاهش قیمت بیشتر رمزارزها، تحلیلگران همچنان به آینده این بازار خوش‌بین هستند. بسیاری بر این باورند که رشد مداوم فناوری بلاکچین و پذیرش گسترده کریپتوها در نظام مالی جهان به همراه سیاست‌های دولت جدید آمریکا و تمایل کسب‌وکارهای بین‌المللی به استفاده از این فناوری از جمله دلایل رشد دوباره قیمت کریپتوها در سال آینده به شمار می‌روند.