مدیرعامل تامین‌سرمایه دماوند ضمن اشاره به برنامه‌های افزایش سرمایه تماوند از راه اندازی صندوق نقره در آینده نزدیک خبر داد.

میثم فدایی در گفت‌وگو با صدای‌بورس به برنامه افزایش سرمایه تامین سرمایه دماوندپرداخت و گفت: تامین سرمایه دماوند با توجه به افزایش حوزه‌های تامین مالی مد نظر خود، امسال نیاز به سرمایه بیشتری دارد. پیشنهاد شده که سرمایه شرکت از ۱۴۰۰ به ۲۱۰۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کند که یکی از اثرات آن افزایش توانگری و سودآوری تامین سرمایه دماوند است.

وی با تاکید براینکه وضعیت سهام شرکت خوب است و سهامداران رضایت کافی را از وضعیت سهام شرکت دارند، افزود:سهامداران عمده کاملاً با موضوع افزایش سرمایه موافق هستند. گزارش حسابرس اخذ و در کدال افشا شده و بعد از اخذ مجوز سازمان بورس وارد فرایند عملیاتی می‌شود.

مدیرعامل تامین سرمایه دماوند اضافه کرد: یکی از حوزه‌هایی که شرکت در آن به صورت مطالعاتی فعالیت داریم در حوزه ادغام و تملیک است. ادغام و تملیک در تامین سرمایه معتبر دنیا بالای ۲۵ درصد درآمد تامین سرمایه را ناشی می‌شود. کشور ما با توجه به شرکت‌های متعدد دولتی و خصولتی، بهشت پروژه‌های ادغام و تملیک است. در تلاش هستیم تا شرکت‌های مختلفی که هم افزایی دارند را در هم ادغام و یا برای شرکت هایی که می‌خواهند تملیک( تیک اور) شوند را گزارش مدیریتی خوبی تهیه کنیم.

فدایی درباره ورود به حوزه آپشن و نقره و چشم انداز بازار سرمایه گفت: ما درحوزه نقره هم در صندوق های مختلف و آپشن ها و مشتقات آن ورود خواهیم کرد. چشم انداز بازار تا پایان سال در روزهای اخیر با ورود و حضور دولت چهاردهم که نشانه‌های بسیار امیدوارکننده‌ای در خصوص متغیر کلان اقتصادی داده، مثبت است. یکی از مهم‌ترین اتفاقات حال حاضر، قیمت گذاری دستوری به عنوان یکی از مشکلات اقتصاد بازار است که هم در متغیرهای کلان و هم در متغیرهای مختص در صنعت تاثیر بسزایی دارد و این موضوع در حال رفع شدن است.

وی اتفاق مهم دیگر در متغیر های کلان اقتصادی را بازار ارز توافقی دانست و گفت: دیگر اتفاق مهم در متغیرهای کلان بحث بازار توافقی ارز است که در عمل با قیمت گذاری دستوری صادر کنندگان را تنبیه و واردات رو تشویق می‌کردیم که در نتیجه آن اقتصاد کشور در حوزه ارز دچار مشکل شده بود. با ایجاد بازار توافقی یک فضای منصفانه برای تبادل ارز بین فروشندگان و خریداران ایجاد شد که حرکت بسیار مثبت و خوبی بود که این عمل اثر خود را در گزارش فروش و سودآوری شرکت ها در سه ماه آینده می‌تواند نشان دهد.

فدایی کنترل روند نرخ بهره با هماهنگی بانک مرکزی و وزارت اقتصاد را اقدام مهم دیگری در افزایش سودآوری شرکت ها دانست و اظهار داشت: وزارت اقتصاد و بانک مرکزی با هماهنگی که دارند روند نرخ بهره را بسیار منطقی کنترل می‌کنند و امیدواریم در دو ماه آینده بانک مرکزی نرخ گواهی سپرده‌های بانکی با سر رسید بهمن ماه را، با یک نرخ منطقی که اقتصاد را دچار چالش و انقباض نکند سیاست گذاری و نرخ بهره نیز کاهش پیدا کند.

مدیرعامل تامین سرمایه دماوند درباره کاهش فاصله قیمت بازار با کارخانه صنعت خودرو گفت: در صنعت خودرو با کاهش فاصله قیمت بازار و کارخانه، شرکت‌های خودروسازی توانستند از این محل درآمد خوبی را کسب کنند و زیان‌های سال‌های گذشته خود را پوشش دهند. همچنین در سایر صنایع مثل صنعت پتروشیمی هم اگر موانع و مشکلات سودآوری شرکت‌ها که حاصل یک سیاست گذاری غیرمنصفانه در این زمینه بوده اصلاح شود و شرکت‌های پتروشیمی می‌توانند مانند سال‌های گذشته شرکت‌های خوشنام و سودآوری باشند.