رئیس اتحادیه طباخان تهران با اشاره به کاهش قدرت خرید مردم تاکید کرد: امروزه کله پاچه به یک غذای لاکچری تبدیل شده و افرادی که به دنبال غذاهای خاص هستند، آن را انتخاب می‌کنند.

به گزارش صدای بورس، عبدالرضا احمدیان‌فر، رئیس اتحادیه طباخان تهران اعلام کرد: در حال حاضر، هر دست کله‌پاچه مرغوب و درجه یک به قیمت ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد، در حالی که طباخ آن را به قیمت ۹۰۰ هزار تومان خریداری کرده و همچنین ۱۸ درصد مالیات به دولت پرداخت می‌کند. در واقع، سودی برای مغازه‌دار باقی نمی‌ماند. به همین دلیل، بسیاری از افراد به دنبال تغییر کاربری جواز طباخی خود هستند، زیرا متوجه می‌شوند که سودی ندارند و نمی‌توانند فعالیتی انجام دهند. برخی از آنها نیز مغازه‌های اجاره‌ای دارند و وقتی که دخل و خرجشان با هم همخوانی ندارد، ناچار به تغییر کاربری می‌شوند.

وی با اشاره به کاهش قدرت خرید مردم تاکید کرد: امروزه کله پاچه به یک غذای لاکچری تبدیل شده و افرادی که به دنبال غذاهای خاص هستند، آن را انتخاب می‌کنند. متأسفانه، قشر ضعیف دیگر توان خرید کله پاچه را ندارد و تنها در صورتی می‌توانند آن را تهیه کنند که به صورت مشترک و با خرید مقدار کمی از آن اقدام کنند. این وضعیت واقعاً دشوار و دردناک است.

اگر دولت در کنار واردات گوشت، به واردات کله پاچه نیز توجه کند، قطعاً قیمت‌ها کاهش خواهد یافت، زیرا در حال حاضر هیچ وارداتی از کله پاچه نداریم.

منبع: رکنا