عبدالله دریابر، معاون خدمات مالی تامین سرمایه امید، علت پرداخت نشدن سود از سمت سایر شرکتها را ، تمایل به نگهداشتن نقدینگی عنوان کرد و گفت : مجمع شرکت ما در اسفند ماه سال قبل برگزار شد و با توجه به اینکه موعد تقسیم سود ما هم در فروردین ماه بود قبل از این موعد توانستیم با سیستم سپردهگذاری و سامانه سجام هماهنگ کنیم تا بتوانیم پرداخت سود سهامداران را از این طریق انجام دهیم.
دریابر افزود : نه تنها در شرایط فعلی شیوع کرونا اهمیت موضوع پرداخت سود بدون مراجعه سهامداران به بانکها را چندین برابر کرده است بلکه شرکت ما با پرداخت سود از طریق سجام کاملا موافق است.
وی با اشاره به اینکه تامبن سرمایه امید بلافاصله بعد از مجمع سود را از طریق این سامانه پرداخت کرد، افزود : البته احتمال دارد موعد پرداخت سود سهامداران حقوقی که به زودی فرا میرسد هم تقسیم سود را از طریق سجام انجام دهیم. همچنین در جلسات مشترک با سایر شرکتهای تامین سرمایه هم چنین پیشنهادی را مطرح کردیم که با توجه به تقسیم سود تامین سرمایه امید از طریق سجام، باقی شرکتها نیز به سمت پرداخت از این سامانه بروند. البته با پیشرو شدن صنعت تامین سرمایه این مطالبه گری برای سایر سهامداران در صنایع مختلف نیز ایجاد خواهد شد.او ادامه داد: شرکتها به جهت تامین نقدینگی خود سعی در نگه داشتن این سود دارند، چرا که عدد سود سهامداران عدد کوچکی نیست و سود روزانهای که از این نقدینگی به دست میآید رقم بالایی است، به همین دلیل بسیاری از شرکتها از پرداخت سود امتناع میکنند. معاون خدمات مالی تامین سرمایه امید تصریح کرد: پیشنهاد سازنده در این خصوص این است که سازمان بورس چنین الزامی را برای شرکتها ایجاد کند.
- هفته نامه ۳۵۲ اطلاعات بورس ، صفحه ۴
نظر شما