به گزارش صدای بورس، سرمایهگذاران آمریکایی و آسیایی انتظار دارند که سیاستهای حمایتی واشنگتن از اقتصاد همچنان ادامه داشته باشد.
امروز شاخص MSCI آسیا-اقیانوسیه (به جز ژاپن) ۰.۳ درصد رشد کرد. این شاخص دیروز هم ۰.۵۵ درصد بالا رفته بود. در بازار ژاپن، شاخص نیکی ۰.۵ درصد افزایش یافت. همچنین شاخص CSI۳۰۰ بازار شنزن چین رشدی ۰.۲ درصدی را تجربه کرد.
هیروشی واتانابه، اقتصاددان ارشد در هولدینگ مالی سونی درباره شرایط کنونی بازارها گفت: ما وارد مرحله دوم ارائه مشوقهای مالی دولتی که تامین مالی آنها به عهده بانکهای مرکزی است، شدهایم. این موضوع به آن معناست که نرخهای سود اسمی اوراق قرضه آمریکا در سطوح پایین حفظ خواهند شد و نرخهای بهره سیر نزولی خواهند داشت. ارزش دلار هم همچنان نزولی باقی خواهد ماند که موجب افزایش قیمت داراییهای مختلف، از طلا تا سهام خواهد شد.
در این میان، دادههای جدید از میزان تولید در آمریکا به رشد اندک دلار کمک کرد. دیروز ارزش دلار در برابر سبد ارزهای معتبر به پایینترین سطح در ۲۸ ماه گذشته رسیده بود. بر این اساس، شاخص دلار از ۹۱.۷۳ واحد دیروز به ۹۲.۳۸ واحد رسید.
از سویی، دلار استرالیا با ۰.۵ درصد افت ارزش، در برابر ۰.۷۳ دلار آمریکا مبادله شد. علت این افت، دادههای اقتصادی سه ماه دوم بود. بر اساس آمارهای موجود، در سه ماه دوم امسال اقتصاد استرالیا با ۷ درصد افت مواجه شد که بسیار دور از انتظار بود. این نخستین رکود اقتصادی استرالیا پس از سه دهه به شمار میرود.
منبع: رویترز
نظر شما