«دیوید وسل» روزنامه‌نگار اقتصادی

همه افراد اثرگذار در حوزه اقتصاد جهان، لزوما اقتصاددان نیستند.

به گزارش صدای بورس، برخی از این افراد که به دلیل فعالیت‌ها و دیدگاهشان، تعداد زیادی دنبال‌کننده (فالوور) در شبکه‌های اجتماعی دارند، از تخصص‌های مختلفی برخوردار هستند. یکی از این افراد، دیوید وسل روزنامه‌نگار اقتصادی است.

۳۰ سال به عنوان خبرنگار
دیوید مه‌یر وسل متولد ۲۱ فوریه ۱۹۵۴ در ایالت کانکتیکات، روزنامه‌نگار و نویسنده آمریکایی است. او در حال حاضر مدیر مرکز سیاست‌گذاری مالی و پولی‌هاچینز در موسسه بروکینگز است. وسل همچنین به مدت ۳۰ سال به عنوان خبرنگار با روزنامه وال استریت ژورنال همکاری داشت. او بارها در برنامه‌های رسانه‌ای و نشست‌های مختلف حضور یافته است.

مدارک تحصیلی 
دیوید وسل (پدرش یک متخصص اطفال و مادرش مددکار اجتماعی بود) در سال ۱۹۷۱ مدرک دیپلم خود را از دبیرستان ریچارد سی لی شهر نیو هون دریافت کرد. سپس با ادامه تحصیل در رشته اقتصاد، در سال ۱۹۷۵ موفق به دریافت مدرک کارشناسی از کالج هورفورد شد. در سال ۲۰۰۹ او به دریافت دکترای افتخاری از سوی کالج «یورکا» نائل شد.

تحصیل در مدرسه روزنامه‌نگاری
وسل فعالیت مطبوعاتی خود را در سال ۱۹۷۵ با رسانه‌های محلی آغاز کرد و در سال ۱۹۷۷ به عضویت در روزنامه «هارتفورت کورانت» درآمد.‌هارتفورت کورانت بزرگترین روزنامه در ایالت کانکتیکات و قدیمی‌ترین روزنامه آمریکا از نظر انتشار مداوم است. او در سال ۱۹۸۰ این روزنامه را ترک کرد و برای ادامه تحصیل در رشته خبرنگاری اقتصادی به مدرسه روزنامه‌نگاری کلمبیا رفت. وسل در سال ۱۹۸۱ به روزنامه بوستون گلوب پیوست و در سال ۱۹۸۳ به عنوان گزارشگر به استخدام وال استریت ژورنال درآمد. او در سال ۱۹۸۷ به هیأت تحریریه واشنگتن منتقل شد.در دسامبر ۲۰۱۳، موسسه بروکینگز اعلام کرد که دیوید وسل به عنوان مدیر مرکز سیاست‌گذاری مالی و پولی‌هاچینز انتخاب شده است.

جوایز
وسل برای فعالیت‌های مطبوعاتی خود دو بار به طور مشترک برنده جایزه پولیتزر شده است. در سال ۱۹۸۴ بوستون گلوب و هفت عضو تحریریه (وسل هم عضو آن بود) به دلیل انتشار گزارش‌هایی درباره بررسی روابط نژادی در بوستون، جایزه پولیتزر را دریافت کرد. در سال ۲۰۰۳ وسل به همراه تحریریه وال استریت ژورنال جایزه پولیتزر برای گزارشگری توصیفی را دریافت کرد. اعطاکنندگان جایزه، گزارش‌های این گروه را چنین توصیف کردند: مجموعه گزارش‌هایی شفاف، مختصر و جامع که ریشه‌ها، اهمیت و تاثیر رسوایی‌های شرکتی در آمریکا را روشن می‌کنند.

مجموعه آثار 
دیوید وسل نویسنده ۳ کتاب و ویراستار کتاب «بانکداری مرکزی پس از رکود بزرگ» (سال‌های ۲۰۰۷ تا ۲۰۰۹) است. این کتاب، گفت‌وگوی بن برنانکی (رئیس پیشین بانک مرکزی آمریکا) و لیاکوات آهامد (نویسنده آمریکایی) و دیدگاه‌های جان سی. ویلیامز، دونالد کوهن و پاول تاکر است که در سال ۲۰۱۴ منتشر شد. نخستین کتاب وسل به نام «رفاه: رونق ۲۰ سال آتی» که در سال ۱۹۹۸ منتشر شد، به بررسی وضع طبقه متوسط آمریکایی می‌پردازد. کتاب دوم وی که در سال ۲۰۰۹ منتشر شد، «به فدرال رزرو ایمان داریم» نام داشت. آخرین کتاب وسل نیز با نام «جوهر قرمز» (کنایه از بدهکاری) در سال ۲۰۱۲ منتشر شد.

علی دانیال
منبع: هفته نامه اطلاعات بورس شماره ۳۸۱

کد خبر 424124

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =