گام پنجم : تکمیل سفارش خرید و اضافه شدن سهم به پرتفوی
به گزارش صدای بورس، بعد از زدن دکمه خرید اگر حساب شما شارژ داشته باشد و مبلغ خریداری شده شما از حداقل مبلغ قابل قبول (۱۰۰ هزار تومان) بیشتر باشد، زیر همین کادر سفارش خرید شما به شکل زیر ثبت میشود. به عنوان مثال در عکس زیر سفارش خرید نماد “غگل” با حجم ۵۰۰ سهم و به قیمت ۶۵۵۶ ریال ثبت شده که قیمت آخرین معامله انجام شده روی این نماد ۶۰۲۹ ریال بوده است.
پس از ثبت سفارش خرید، اگر در قیمت و حجم تعریف شده فروشندهای پیدا بشود خرید شما تکمیل میشود، اما از کجا بفهمیم سهم مورد نظر بطور کامل خریداری شده است؟ کافی است در همان صفحه کارگزاری از منوی سمت راست گزینه “پرتفوی لحظهای” را انتخاب کنید، تا تمامی نمادهای خریداری شده توسط شما، قیمت خرید، قیمت آخرین معامله و سود و زیانتان نمایش داده شود.
چطور سهامم را بفروشم؟ فروش سهام در بورس
گام ششم : بعد از اینکه مدتی در بازار سهام فعالیت کنید و خرید انجام دهید، با توجه استراتژی معاملاتیتان به مرحلهای میرسید که باید برخی از سهمهایتان را بفروشید. فروش سهام به چند دلیل صورت میگیرد، یا سهام مورد نظر به سوددهی که هدفتان بوده رسیده، یا سوددهیاش را از دست داده و توی سراشیبی ضرر افتاده، یا به پول نقد نیاز دارید و میخواهید پولتان را از بازار خارج کنید و یا سهامی با پتانسیل سوددهی بیشتر بخرید.
در این مرحله واضح است که باید به جای گزینه خرید، گزینه فروش را انتخاب کنید و بعد از آن، به میزان نیاز یا قصدی که از فروش دارید، کادر تعداد و قیمت را مانند مرحله خرید پر کنید. اما این بار حواستان باشد که دارید سهامتان را میفروشید! پس باید سعی کنید به بیشترین قیمت بفروشید.
باز هم حواستان به کادر نارنجی باشد! این بار هم کادر نارنجی همان قیمت تمام شده برای هر سهم را نشان میدهد. یعنی اگر شما بخواهید هر سهم را به ۱۱.۲۰۲ بفروشید، با احتساب کارمزد کارگزاری، قیمت تمام شده برای هر سهم ۱۱.۰۴۲ میشود. یعنی این قیمت برای هر سهم به حساب شما واریز میشود.
کادر نارنجی در زمان فروش میزان سود شما را هم نشان میدهد، یعنی هر مقدار که قیمت کادر نارنجی در زمان فروش از قیمت کادر نارنجی در زمان خرید بیشتر باشد، شما به همان میزان سود کردهاید.
منبع: سیگنال
نظر شما