پیش به سوی حکمرانی تنظیم گرایانه با شتاب‌دهنده ها/  ایجاد شتابدهنده پیشران توسعه

رویداد تخصصی حوزه فین تک ها امروز در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.

به گزارش صدای بورس، رویداد تخصصی حوزه فین تک ها عصرامروز  شنبه خرداد ماه با حضور محمود رضا خواجه نصیری، مدیرعامل شرکت تامین سرمایه تمدن برگزار شد.

فراهم شدن فضای رشد و توسعه کسب و کار

محمودرضا خواجه نصیری، مدیرعامل شرکت تامین سرمایه تمدن  گفت: شتابدهنده تخصصی صحرا برای توسعه بازار های مالی کشور اکوسیستمی فراهم کرده تا استارتاپ ها، مشاوران، شرکت های بزرگ و تخصصی و سرمایه گذاران گرد هم آیند تا با هم افزایی و مشارکت در این اکوسیستم فضای مناسبی برای رشد و توسعه کسب و کار استارتاپ ها فراهم آید.

مدیر عامل شرکت تامین سرمایه تمدن بیان کرد: در بازاری که نگرانی آتی وجود دارد، باید سعی حفظ سرمایه شود و به نوعی ریسک سرمایه گذاران را کم کرد. انتشار اوراق تبعی ایده خوبی است به دلیل اینکه اطمینان حداقل سود را برای سرمایه‌گذاران متصور می‌شود.


اوراق تبعی راهگشای بازار سرمایه می‌شود؟

پرتفوی سهامداران ملاک اصلی برای فروش سهم با زیان/ رشد بازار سرمایه با نوسان نرخ دلار بین ۲۰ تا ۲۵ هزار تومان


وی افزود: این موضوع که در سال‌های گذشته مطرح و در ۱-۲ سال قبل پیگیری شده به نظر کارآمد می‌آید حداقل موضعی است که از طرف سهامداران عمده و ناشران داده می‌شود که سهامداران حاضر در بازار از زیان های آتی دور باشند تا بتوانند به حداقل سود سیستم بانکی یا بیش از آن فکر کنند.
خواجه نصیری تصریح کرد: حتی اینکه در آینده با بهبود مؤلفه های بازار حتی بیشتر از سودهای پیش بینی شده عایدی داشته باشند. تفاوت ایران با دیگر کشورها در متناسب نبودن سرعت و گام‌های توسعه تکنولوژی در بازار مالی با رشد بازار سرمایه و پول است. با وجود سرمایه گذاری های خوبی که انجام شده اما بخش زیادی از مسیر توسعه مسدود است. هنگامی رشدی در بخشی پدیدار و زیرساخت های آن محیا شود به محض فراهم شدن فرصت سرمایه گذاری و شتاب دادن به مسیر پیشرفت تا رسیدن به دستاوردهای آن بازار اقدام می‌شود با این تفکر شتابدهنده صحرا ایجاد شد.

باید ابزار های بازار سرمایه ایران هم به جذابیت بازار های جهانی برسد

وی بیان کرد: بستر، مکان، دانش، ارتباطات و سرمایه برای صاحبان ایده و جوانان صاحب تکنولوژی در حوزه بازار سرمایه با کمک شتابدهنده صحرا فراهم می‌شود. خدمات شتابدهنده صحرا در همه زمینه های وس تک، لک تک، لند تک، اینفرانس تک و تمام حوزه های بیمه، وام، بانک پول و به طور خاص حوزه های بازار سرمایه برنامه ریزی شده است.
به نظر می‌رسد تنها راه ایجاد دسترسی های با ابزارهای متنوع و ارائه آن به سهامداران است و بار آن بر دوش نهادهای مالی است که سرمایه‌گذاری و تعریف ابزار کنند تا ابزارهای بازار سرمایه ایران هم به جذابیت بازار های جهانی برسد.
خواجه نصیری گفت: توسعه تکنولوژی و ارتقای زیرساخت و فنی بازار سرمایه کشور موضع است که همیشه وجود دارد، هر چقدر در این زمینه سریع اقدام کرد باز هم برای رسیدن به سطح جهانی نیاز به تلاش است. بخشی از درآمدهای به دست آمده از بازار سرمایه باید در مسیر توسعه آن خرج شود.

شتاب دهنده ها بستر ارتباطی را برای استارتاپ ها فراهم می کند 

 دلیری، دستیار معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز در رویداد تخصصی حوزه فین تک‌ها با بیان اینکه باید برای توسعه ریل گذاری کرد، بیان کرد: شتاب‌دهنده‌ها بستر ارتباطی را برای استارتاپ ها فراهم می کند. در فناوری های مالی خلاء وجود دارد و با توسعه در این فین‌تک‌ها می‌توان طرح‌ها را تجاری سازی کرد. 

 دستیار معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در رویداد تخصصی حوزه فین تک ها بیان کرد: افق آینده پول، پول مجازی است. تا ۵ سال آینده ۵۰ درصد معاملات توسط کریپتو ها انجام خواهد شد. اصل صورت مسئله را نباید پاک کرد بلکه باید پایه احراز هویت دیجیتال توسط شرکت های دانش بنیان انجام شد که  ضریب خطای کمتری نسبت به نمونه فیزیکی دارد.

 وی افزود: در تولید  علم جایگاه خوبی داشتیم اما در جایگاه ایران در  تبدیل علم به محصول و فناوری مشکل وجود داشت که توانستیم بخشی از این خلا را با شتابدهنده ها و استارتاپ ها حل کنیم.

حکمرانی تنظیم گرایانه

مصطفی بهشتی، معاون اجرایی و عضو هیئت مدیره سازمان بورس در رویداد تخصصی حوزه فین‌تک‌ها گفت: سال ۹۳ برابر با ۵۵ شرکت دانش بنیان ایجاد شد و اکنون به بیش از ۱۰۰ شرکت رسیده است. فین تک در سه حوزه بانک، بورس، بیمه فعال است که بیشترین آن مربوط به بازار سرمایه است. در حوزه فین تک ها شرایط سرمایه گذاری بی نظری فراهم است.

وی افزود: برای حرکت به سمت حکمرانی تنظیم گرانه، فناوری کمک کننده است و از جمله این فناوری ها فین‌تک‌هاست.

کد خبر 433307

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =