به گزارش صدای بورس، رامین رمضانی کلمر، مدیرعامل شرکت تولید ژلاتین کپسول ایران در تشریح عملکرد این شرکت تامین کننده مواد اولیه دارویی که یکی از شرکت های تابعه شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) است بیان کرد؛ این شرکت توانسته است در سه ماهه نخست سال ۱۴۰۰، فروش ۷۴۸ میلیارد ریالی و نیز سود خالص ۲۷۴ میلیارد ریالی را محقق سازد که نسبت به مدت مشابه سال قبل به ترتیب رشد ۱۴۸ درصدی و نیز ۲۰۲ درصدی را نشان می دهد و این دستاورد درخشان در طول تاریخ بیست ساله این شرکت رکورد بی سابقه ای محسوب می شود.
رامین رمضانی کلمر از اسفند ماه ۱۳۹۶ به عنوان مدیر عامل شرکت تولید ژلاتین کپسول شروع به کار نمود که در آن زمان، از ۱۴ خط تولید این شرکت، ۸ خط تولیدی متوقف بود، اما با باور به شعار ما میتوانیم و تلاش شبانه روزی کارکنان شرکت، تمامی خطوط تولید با حداکثر ظرفیت فعال شده و از آن زمان تا کنون محصولات شرکت در بیشینه تولید قرار دارند.
گفتنی است از سال ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۹، سود خالص از ۶۹ میلیارد ریال در سال ۱۳۹۶ به ۷۵۹ میلیارد ریال در سال ۱۳۹۹ رسیده است که این نشان از تحقق افزایش سود ۱۰۰۰ درصدی در طی این سه سال می باشد. این در حالی است که در ۷ سال قبل از آن تنها رشد ۲۳ درصدی در این شرکت حاصل شده است.
شرکت تولید ژلاتین کپسول ایران در اوج دوران شیوع ویروس کووید ۱۹ و با وجود محدودیت های ایجاد شده در جلوگیری از انتشار ویروس کرونا، در راستای عمل به مسئولیت اجتماعی خود و تامین بی وقفه پوکه کپسول کشور، بصورت شبانه روزی و بیش از ۷۰۰ روز، در خدمت تامین سلامت کشور و کمک به کادر درمان بوده است که این موضوع نیز رکورد جدیدی برای این شرکت به حساب می آید. بر این اساس میزان فروش این شرکت در سال ۱۳۹۹ بالغ بر ۱۸۴۰ میلیارد ریال و سود خاص شرکت نیز حدود ۷۵۹ میلیارد ریال محاسبه شد که نسبت به مشابه سال قبل به ترتیب حدود ۱۰۲ درصد و ۲۰۹ درصد رشد داشته است.
دکتر رمضانی افزود؛ چشم انداز شرکت این است که بتواند در سال ۱۴۰۴ فروشنده برتر پوکه کپسول در منطقه غرب آسیا و یکی از ده شرکت برتر دنیا در این صنعت باشد. در راستای تحقق این هدف، با رصد بازار جهانی و همگام با شرکت های برتر بین المللی، تنوع بخشی به سبد محصولات و توسعه دانش فنی و تولید صنعتی ۱۰ محصول جدید در دستور کار قرار گرفت، که در فاز اول محصولات پوکه های کپسولی طعم دار، مرواریدی، ژلاتین ماهی و مایع پرشونده به تولید صنعتی رسیده است و آماده ارائه به مشتریان می باشد. همچنین توسعه دانش فنی و تولید پوکه کپسول استنشاقی ژلاتینی به عنوان یکی از محصولات با سطح پیچیدگی فناوری بالا در دوران فراگیری کرونا جزو اولویت های این شرکت قرار گرفت که در حال حاضر تولید آزمایشی این محصول در شرکت انجام شده و در حال تکمیل پرونده جامع دارویی برای کسب مجوز تولید صنعتی و فروش محصول است.
بیشتر بخوانید:
همچنین بر اساس برنامه ریزی انجام شده تا انتهای سال ۱۴۰۱ تولید نسل جدید پوکه کپسول گیاهی (HPMC) و محصولات انتریک (باز شونده در روده کوچک و بزرگ) در دستور کار قرار دارد.
به گزارش صدای بورس، رمضانی در ادامه افزود؛ شرکت تولید ژلاتین کپسول ایران با درک افزایش نیاز کشور به پوکه کپسول دارویی و در راستای تعهد همیشگی خود برای تامین نیاز شرکت های دارویی داخلی و با توجه به اینکه شرکت در حال حاضر در بیشینه تولید خود که در حدود ۶.۵ میلیارد عدد پوکه کپسول قرار دارد، طرح افزایش ظرفیت ۳۰ درصدی را در دو فاز کلید زده است که با اجرای آن ۴ خط تولید جدید به مجموعه اضافه خواهد شد که شامل نسل جدید کپسول های گیاهی نیز خواهد بود.
با توجه به تنوع بخشی به سبد محصولات پوکه کپسول دارویی و طرح افزایش ظرفیت این شرکت در آینده خبرهای خوش بیشتری از این شرکت به گوش خواهد رسید.
نظر شما