پنچر شدن تایر تقریبا برای همه افراد رخ میدهد و به جز خودروهای گران قیمتی که به تایرهای ران فلت مجهزند، اغلب رانندگان باید نکاتی را در رابطه با شرایط آپارات و پنچرگیری تایرهای معمولی و موارد مهم در استفاده مجدد از آنها بدانند.
اگر در جاده متوجه شدید لاستیک خودرو پنچر شده با خیال راحت و به آرامی از جاده خارج شده و مراحل زیر را دنبال کنید:
در فاصله چند متری از ترافیک و در مکانی امن، خودروی خود را متوقف کرده و ترمز دستی را فشار دهید. مسافران را از ماشین پیاده و به مکانی امن ببرید. درزگیر لاستیک خود را از صندوق عقب خودرو (و کمپرسور، در صورت داشتن یکی) بردارید. محل سوراخ را پیدا کنید. لاستیک آسیب دیده را با لاستیک زاپاس تعویض کنید.
اگر یک میخ یا تکه شیشه را در لاستیک دیدید، آن را خارج کنید، در غیر این صورت سوراخ بزرگتری ایجاد میشود. اگر نیاز به تعمیر لاستیک در کنار جاده دارید، دستورالعملهایی که در کیت پنچرگیری گفته استفاده کنید، زیرا مکانیسمهای موجود در این کیتهای تعمیر متفاوت است.
بیشتر بخوانید:
جهش فروش و رشد سود و تولید لاستیک بارز در شش ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۰
پس از تعمیر لاستیک، بررسی کنید که آیا خودروی شما در حالت نول است یا خیر، سپس موتور را روشن کنید و کمپرسور خود را روشن کنید. لاستیک را با PSI/Bar صحیحی که در کتابچه راهنمای خودروی خود توصیه شده است، باد کنید.
هنگام رانندگی از حداکثر سرعتی که در دفترچه راهنمای خودرو و کیت تعمیر توضیح داده شده است تجاوز نکنید. لاستیک تعمیر شده با استفاده از کیت تعمیر یک اقدام موقتی است و فقط برای کمک به رساندن شما به مکانی امن است. به نزدیکترین مکانیکی بروید و در اسرع وقت آن را به درستی تعمیر یا تعویض کنید.
چگونه باید متوجه سوراخ شدن لاستیک شد؟
شدت پنچری لاستیک بسته به ماهیت آسیب و میزان نفوذ متفاوت است. علائم زیر ممکن است نشان دهنده پنچری لاستیک باشد:
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، کاهش فشار لاستیک، تخلیه فوری باد لاستیک، چرخها میلرزند، مشکل در هدایت ماشین یا ماشین به سمت چپ یا راست میکشد که انگار در آن جهت کشیده شده است. نادیده گرفتن این علائم میتواند باعث آسیب غیر ضروری تایر و از هم پاشیدگی اجزای لاستیک شود. مهمتر از آن، میتوانید با سرگردانی خود و مسافران را در معرض خطر قرار دهید.
نظر شما