به گزارش صدای بورس، روند کاهشی نرخ دلار از روز چهارشنبه آغاز شد و به ۲۸۷۰۰ تومان نیز رسید. اما در معاملات پشت خطی ۵شنبه، نرخ دلار اندکی افزایش یافت و به نزدیکی کانال ۲۹هزار تومان رسید.
امروز اما دلار بار دیگر مسیر نزولی را در کانال ۲۸هزار تومان در پیش گرفت و حتی در قیمت ۲۸۴۰۰تومان نیز معامله شد و میانه کانال ۲۸هزار تومان را نیز رد کرد.
در این بین، درحالی که پیشبینی میشد اگر دلار محدوده ۲۸هزار و ۵۰۰تومان را رد کند، تا ۲۸هزار و ۲۰۰تومان نیز کاهش خواهد داشت این اتفاق نیفتاد و در این ساعت از معاملات پشت خطی، دلار با اندکی افزایش در نرخ ۲۸هزار و ۴۵۰تومان معامله میشود.
به این ترتیب و طبق اعلام کانون صرافان، دلار در نرخ ۲۵هزار و ۹۱۸ تومان و برای خرید و ۲۶هزار و ۳۱۲تومان برای فروش قیمت خورده است که نسبت به روز چهارشنبه، حدود۲۰۰تومان کاهش را نشان میدهد و نسبت به معاملات صبح تقریبا ثابت مانده است.
یورو نیز در صرافیها، ۳۰هزار و ۸۸تومان خریداری شده و ۳۰هزار و ۵۲۵تومان به فروش میرسد.
صرافی ملی نیز امروز با وجود کاهش قیمتها در صرافیها و بازار آزاد، قیمتها را بدون تغییر نگه داشت و دلار در این صرافی ۲۶هزار و ۹۹۰تومان برای فروش و ۲۶هزار و ۴۵۵تومان برای خرید تعیین کرد.
بیشتربخوانید:تیغ دو لبه حذف ارز ۴۲۰۰
یورو نیز در این صرافی با قیمت ۳۰۵۷۵تومان به فروش میرسد و قیمت خرید آن از فروشنده۲۹۹۷۰تومان است.
همچنین دلار امروز در سامانه نیما، ۲۴هزار و ۷۰۳تومان برای خرید و ۲۴هزار و ۹۲۸تومان برای فروش قیمت خورد.
یورو نیز در این سامانه با قیمت ۲۷هزار و ۸۹۷ برای خرید و ۱۸هزار و ۱۵۱تومان برای فروش معامله شد.
دلار به کدام سو خواهد رفت؟
در همین رابطه، یک فعال بازار ارز با اشاره به روند کاهشی قیمت در بازار ارز به اقتصاد آنلاین، گفت: همانطور که هفتههای گذشته نیز پیشبینی میشد به دلیل اخبار مثبتی که از مذاکرات در وین به گوش رسیده و استقبال بازار از این اخبار، قیمت دلار در روزهای گذشته کاهشی بوده است.
وی در رابطه با آینده بازار ارز افزود: به دلیل بالا بودن احتمال توافق، احتمال آزادسازی پولهای بلوکه شده ایران و برداشتن تحریمها و امیدواری مردم به روند مثبت مذاکرات، روند نزولی در بازار ادامه خواهد یافت و بهتر است مردم فعلا دست به معامله نزنند.
این فعال با سابقه بازار ارز با اشاره به سرفصلهای جدید بانکمرکزی برای تخصیص ارز گفت: متاسفانه سرفصلهای ۲۵گانه بانکمرکزی قابلیت اجرا ندارند. برای مثال، در رابطه با ارز دانشجویی، وزارت علوم ارزها را تنها به دانشجویان اعزامی خود میدهد و به دلیل محدودیت بودجه، تعداد دانشجویان اعزامی این وزارتخانه کاهش یافته است و تنها دانشجویان خود را برای دریافت ارز تایید میکند؛ بنابراین سایر دانشجویان باید ارز خود را از بازار آزاد دریافت کنند که این موضوع منجر به تقویت بازار آزاد و ادامه معاملات غیررسمی خواهد شد.
این کارشناس بازار ارز در رابطه با پرداخت ارز مسافرتی، یادآور شد: به دلیل کرونا سفر به کشورهایی که ویزا نیاز دارند محدود شده و کشورهایی که ویزا نیاز ندارند نیز ارز مسافرتی پرداختی به آنها به ۳۰۰یورو کاهش یافته است.
نظر شما