بانک دی؛ بانکی جنجالی / افزایش ۱۱ درصدی درآمد از اعطای تسهیلات

بانک دی یکی از بانک‌های جنجالی بازار سرمایه است که همگان منتظر بازگشایی نماد آن بعد از افزایش سرمایه هستند.

صدای بورس؛ «دی» یکی از جنجالی‌ترین نمادهای بازار سرمایه است. در گزارش قبل با عنوان افزایش سرمایه شگفت انگیز بانک دی؛ از بنیاد ضعیف به بنیاد عالی به آخرین وضعیت این نماد پرداختیم، اما از آن روز تا به حال هنوز این نماد تعلیق بوده و بازگشایی نشده است.

به علت تعلیق بودن این نماد در این گزارش آخرین وضعیت بنیادی آن را با نگاه به فعالیت ماهانه ارزیابی می‌کنیم:

جمع درآمد اعطای تسهیلات این بانک از ابتدای فروردین ۱۳۹۹ تا انتهای آذر ماه سال قبل، ۱۸۹۴ میلیارد تومان بوده است که در گزارش ماهانه فعالیت این میزان از ابتدای فروردین سال ۱۴۰۰ تا انتهای آذر ماه به ۲۰,۹۴ میلیارد تومان رسیده که با افزایش ۱۱ درصدی مواجه است.

حال نگاهی ریزتر به صورت ارزیابی ماهانه امسال و سال گذشته در انتهای آذر ماه می‌اندازیم:

درآمد تسهیلات اعطایی این بانک در آذر ماه ۱۴۰۰ به ۱۷۱ میلیارد تومان رسیده که نسبت به سال قبل که ۴۴۶ میلیارد تومان بوده، کاهش چشمگیری نشان می‌دهد اما درآمد تسهیلات اعطایی در آبان ماه سال گذشته ۲,۰۳ میلیارد تومان بوده و در آبان ماه امسال نیز به ۲۰۲ میلیارد تومان رسیده که تقریبا برابر است.

همچنین درآمد تسهیلات اعطایی این بانک در دی ماه سال گذشته به ۱۷۰ میلیارد تومان رسیده که با تسهیلات آذرماه امسال برابر است، در نتیجه بانک دی روند یکسانی از درآمد اعطای تسهیلات داشته که میانگین آن افزایش را نشان می‌دهد.

عمده درآمد بانک دی از تسهیلات اعطایی بوده و درآمدهای سپرده‌گذاری، اوراق بدهی، سرمایه‌گذاری و کارمزد نسبت به تسهیلات اعطایی ناچیز است.

کل درآمد سپرده‌گذاری این بانک از ابتدای سال تا انتهای آذر ماه ۱۲۴ میلیارد تومان بوده که کمتر از یک ماه درآمد تسهیلات اعطایی است که در گزارش ماهانه این میزان با کاهش در آذر ماه همراه است.

درآمد اوراق بدهی نیز از ابتدای سال تا انتهای آذر ماه ۱۷ میلیارد تومان بوده که در آذر ماه این میزان از میانگین بیشتر شده و به ۲ میلیارد تومان رسیده است.

اما درآمد بعدی که دومین درآمد بانک دی است، درآمد حاصل از سرمایه‌گذاری‌هاست که ۴۰۷ میلیارد تومان از ابتدای سال تا انتهای آذر ماه بوده و در آذر ماه نیز افزایش چشمگیری از میانگین نشان داده و به ۸۲ میلیارد تومان رسیده است. میانگین این درآمد در ماه ۴۵ میلیارد تومان بوده که در آذر ماه به ۸۲ میلیارد تومان رسیده است و افزایش ۸۱ درصدی را نشان می‌دهد.

به علت تعلیق بودن نماد بانک دی هیچ تحلیل تکنیکال جدیدی نمی‌توان ارائه کرد و تحلیل‌های قبلی معتبر هستند.

کد خبر 444551

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • شاپور IR ۰۷:۰۹ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۰
    0 0
    ازیه بانک ورشکسته هیچ انتظاری نمیشه داشت بااین قیمت سهمش بگیدورشکست شدید ملت بدبختو منتظرنزارید خداازسرتون نگذره
  • یک جانباز جنگ از شیراز IR ۰۸:۳۴ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۰
    0 0
    خدا لعنتتون کنه تکلیف سهام ایثارگران مشخس گنید بعدا 15 سال
  • حیدر IR ۰۹:۵۸ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۰
    0 0
    خسته شدیم دیگه پس کی این نماد میخاد باز بشه. پولی که اون موقع سهام بسته شد اگه هر چیز دیگه ای خریده بودیم تا حالا ده برابر شده بود مگه یه نماد چقدر می‌تونه بسته باشه
  • IR ۱۳:۳۳ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۰
    0 0
    سلام بلاخره تا کی باید این نماد درحالت تعلیق باشد تکلیف سهام دار چی میشود
  • مختار IR ۱۸:۲۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۰
    0 0
    بخدا سهام داران این بانک که تعداتشان هم کم نبست گرفتار شدند زمانی سهم این بانک با ارزشترین بود حالا زیر قیمت اسمی در صورتی که عمده سهام این بانک به حقوقیها و حقیقیهای بزرگ کشور تعلق دارد ......
  • مهدی IR ۲۱:۳۵ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۰
    0 0
    این که همیشه بسته ست و دیگه داره نگران مون میکنه.