به گزارش صدای بورس، کاویانی گفت: علی رغم شرایط خشکسالی و آفت کرم غوزه در برخی استانها، تولید از وضعیت مناسبی برخوردار است. براساس آمار ظرفیت اسمی صنایع نساجی ۴۷۰ هزار تن پنبه است، در حالی که طی سالهای اخیر نیاز صنعت ۱۵۰ هزارتن پنبه بوده است.
به گفته مدیر عامل صندوق پنبه، تاکنون ۱۰۶ هزار تن پنبه تامین شده و از مجموع ۴۴ هزار تن مابقی نیاز صنعت، ۱۱ هزار تن پنبه در کارخانجات موجود است و برآورد می شود که تا پایان بهره برداری ۹ هزار تن دیگر تولید شود که با این وجود ۲۵ هزار تن تا پایان سال نیاز به واردات داریم.
بیشتر بخوانید: قیمت نخ، دربهای تولید را دوخت؟
او گفت: با توجه به پتانسیل تولید پنبه، امکان رسیدن به خودکفایی و تامین ۱۰۰ درصد نیاز صنعت نساجی همانند سنوات گذشته وجود دارد و تنها دستیابی به این امر نیازمند مدیریت و برنامه ریزی است.
بنابر آمار اعلامی صندوق پنبه، علی رغم شرایط خشکسالی و آفت کرم غوزه در برخی استانها، اما تا اواخر ماه گذشته ۲۴۸ هزار تن وش وارد کارخانجات پنبه پاک کنی شد که از این میزان ۶۴ هزار تن پنبه محلوج استحصال شده و تا پایان دوره بهره برداری پیش بینی میشود که ۹ هزار تن پنبه دیگر هم تولید شود.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، طبق اذعان مسئولان و کارشناسان سابقه تولید ۳۵۰ هزار تن پنبه در کشور را داشتیم که در شرایط فعلی امکان خودکفایی با توسعه ماشین آلات برداشت و اقتصادی بودن تولید وجود دارد.
بنابر آمارگمرک طی سنوات گذشته ۱۰۰ هزار تن پنبه مورد نیاز صنعت نساجی وارد شده است.
نظر شما