۸ فروردین ۱۴۰۱ - ۲۲:۴۳
دارو گران نمی شود

مردم با حذف ارز ترجیحی نگران افزایش قیمت و کمبود دارو نباشند چرا که تمهیدات لازم برای اجرای آن در نظر گرفته شده است.

به گزارش صدای بورس، مهدی ناصحی گفت: با ساماندهی کردن نرخ ارز در مجلس می‌توانیم در جهت نجات صنعت دارو و کمک به مردم قدم برداریم چرا که پیش از این ۲۰ درصد قاچاق دارو داشتیم که با ساماندهی نرخ ارز این مشکلات برطرف شده است.

به گفته رئیس سازمان بیمه سلامت ایران با رفع این مشکلات و اجرای صحیح این قانون و با فراهم کردن بستر الکترونیک ما سعی خواهیم کرد که قیمت‌های دارو را به شهریور سال ۱۴۰۰ برسانیم و مردم نگران افزایش قیمت دارو نباشند، چراکه به اوایل سال گذشته باز می‌گردد.

بهرام داریی گفت: سازمان غذا و دارو همچنان ارز تولید دارو را پرداخت می‌کند و با کمک مجلس هم سه میلیارد دلار ارز ترجیحی دارو وجود دارد و پیش از این هم برای داروها ارز یارانه‌ای پرداخت می‌کردیم.


بیشتر بخوانید: اصلاح توزیع ارز ۴۲۰۰ تومانی در بودجه به معنای حذف یارانه از دارو نیست


به گفته رئیس سازمان غذا و دارو ۵ هزار میلیارد تومان منابع اعتباری برای بیمه‌های تحت پوشش پرداخت شده و از ابتدا این مبالغ به آن‌ها پرداخت می‌شد ما هیچ کمبودی در حوزه دارو نخواهیم داشت و مردم نگران کمبود دارو با حذف ارز ترجیحی نباشند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، میر تاجدینی گفت: کمیسیون برنامه و بودجه اعتبار و تخصیص ویژه برای تجهیزات و داروهای مصرف پزشکی داده است. در تبصره ۱۴، ۱۶۲ هزار میلیارد تومان مابه التفاوت نرخ دارو را در نظر گرفته‌ایم و علاوه بر آن هم ۷ هزار میلیارد تومان که برای بیمه سلامت افراد باقی مانده بود هم در نظر گرفته‌ایم.

به گفته عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس یک هزار بیمه تکمیلی هم برای جانبازان در نظر گرفته و ۷۰ هزار میلیارد تومان هم برای تجهیزات مصرف پزشکی در نظر گرفته شده است. به تمامی شرکت‌های بیمه گر گفته‌ایم که قیمت‌ دارو افزایش پیدا نکند و ما یارانه‌های لازم را به شرکت‌های بیمه گر پرداخت خواهیم کرد.

با اعلام خبر حذف ارز ترجیحی از دارو در بودجه سال جدید بسیاری از مردم نگران افزایش قیمت دارو و تجهیزات پزشکی بودند.

کد خبر 449180

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =