۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۲۲:۰۰
این نان لاغر می‌کند !

در این گزارش ۴ نوع نان برای کاهش وزن معرفی شده است که لازم است به رژیم غذایی خود اضافه کنید.

به گزارش صدای بورس- مهراز حبیبی؛ برای کسانی که رژیم دارند، نان بزرگترین دشمن است. افراد به محض اینکه تصمیم می‌گیرند برای کاهش وزن یا حفظ وزن سالم از رژیم غذایی استفاده کنند، نان را از لیست مواد غذایی خود حذف می‌کنند. اعتقاد بر این است که نان سرشار از کربوهیدرات، هدف کاهش وزن را خراب می‌کند و شمارش کالری روزانه را افزایش می‌دهد. اما اگر کربوهیدرات مناسب را به رژیم غذایی خود اضافه کنید، همیشه نباید قربانی رژیم غذایی باشد. مصرف کربوهیدرات به اندازه پروتئین برای وزن ضروری است. ریختن کامل آنها می‌تواند کاهش وزن شما را کاهش دهد. نان یک صبحانه سریع صبح را درست می‌کند. آنها را با تخم مرغ یا سبزیجات همراه کنید، فقط دو برش از آن می‌تواند شما را برای مدت طولانی‌تری سیر نگه دارد. اینها چهار غذای سالم است که می‌توانید به رژیم غذایی خود اضافه کنید.

نان گندم کامل

برخلاف غلات کامل، این نوع نان حاوی سبوس، جوانه و آندوسپرم نیز است، اما از گندم تهیه می‌شود. با این حال، این نان بسیار سالم‌تر از نان معمولی با آرد تصفیه شده است که مواد مغذی کمی دارد و با چاقی همراه است. سرشار از مواد مغذی است و می‌تواند به چندین روش به شما کمک کند. این نان به تقویت سلامت قلب و کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ کمک می‌کند.

نان سبوس دار

نان سبوس‌دار سالم‌ترین انتخاب برای وزن است و تغذیه با چندین غلات کامل مانند جو، ذرت و غیره را برای شما فراهم می‌کند. افزودن نان سبوس‌دار به رژیم غذایی می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش دهد و رشد رگ‌های خونی تغذیه کننده تومورها را کاهش دهد. این نوع نان‌ها فیبری بیشتری دارند و سلامت روده را تقویت می‌کنند.

غلات کامل جوانه زده

نان جوانه از غلاتی تهیه می‌شود که در اثر قرار گرفتن در معرض گرما و رطوبت جوانه زده‌اند.


بیشتر بخوانید: رژیم غذایی محبوب کیم کارداشیان


مطالعات نشان می‌دهد که جوانه زدن می‌تواند محتوای مواد مغذی غلات را افزایش دهد و آنها را سالم‌تر کند. به طور طبیعی، خوردن این نوع غلات مواد مغذی بیشتری را در اختیار شما قرار می‌دهد که می‌تواند به کاهش وزن سریع و حتی کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن کمک کند. همچنین می‌تواند به مدیریت سطح قند خون شما کمک کند.

نان جو

جو دو سر یک غله سالم عالی است و دانه‌های ساخته شده از آن حاوی همان مقدار مواد مغذی هستند. این نوع نان معمولاً از ترکیبی از جو، آرد گندم کامل، مخمر، آب و نمک تهیه می‌شود. سرشار از فیبر، منیزیم، ویتامین B۱، آهن و روی است. فیبر موجود در آن می‌تواند به تنظیم قند خون، کاهش فشار خون بالا و مدیریت سطح کلسترول کمک کند. به عنوان دو ماده اول به دنبال نان تهیه شده از جو و آرد گندم کامل باشید.

کد خبر 451367

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۰:۱۳ - ۱۴۰۱/۰۲/۱۹
    0 0
    خیلی مفید ممنون