سندرم لازاروس چیست؟ / همه چیز درباره سندرم لازاروس

آیا قلب یک انسان می تواند از تپیدن باز بماند و خود به خود شروع به تپیدن کند؟

صدای بورس - مهراز حبیبی؛ سندرم لازاروس یک وضعیت پزشکی بسیار غیرمعمول است که در آن فردی به طور غیرمنتظره‌ای پس از شکست همه تلاش‌ها برای احیای دوباره زنده می‌شود. همچنین ممکن است زمانی اتفاق بیفتد که قلب یک فرد از تپش باز می‌ایستد و علی‌رغم هیچ تلاشی یا تلاش ناموفق برای شروع مجدد، قلب او دوباره شروع به تپیدن می‌کند.

هنوز مشخص نیست که چه زمانی سندرم لازاروس پس از اعلام مرگ یک فرد شروع به تپیدن می کند. با توجه به نمونه هایی که مستند شده است، این پدیده ممکن است بین چند دقیقه تا یک ساعت پس از تلاش های بیهوده احیا ظاهر شود.

چه کسی در معرض خطر است؟

این ممکن است برای هر کسی اتفاق بیفتد، از کودکان گرفته تا افراد مسن. با این حال، توجه به این نکته مهم است که سندرم لازاروس بسیار نادر است و کمتر از 100 مورد تایید شده در سراسر جهان وجود دارد. نباید با روش‌های معمول احیای یک فرد، مانند CPR، اشتباه گرفته شود. اغلب هم پزشکان و هم خود افراد را متعجب و گیج می کند.

علائم سندرم لازاروس

علائم سندرم لازاروس ممکن است شامل بازگشت نبض، تنفس خود به خود، باز شدن چشم ها و حرکت بدن باشد. فشار خون نیز ممکن است پس از بازگشت گردش خون افزایش یابد.

علل سندرم لازاروس

علل خاص سندرم لازاروس ناشناخته است، اگرچه برخی از فرضیات احتمالی وجود دارد. اینها شامل تاخیر در پاکسازی داروهای مورد استفاده در حین احیا، تجمع گازها در حفره قفسه سینه در حین CPR و به دام افتادن هوا در ریه ها می باشد. این عوامل می توانند بر جریان خون تأثیر بگذارند و شرایطی را برای بهبود خود به خودی گردش خون ایجاد کنند.

تاثیر روانی

سندرم لازاروس می تواند اثرات روانی قابل توجهی داشته باشد. برای فردی که احیا می کند، می تواند از نظر عاطفی طاقت فرسا باشد و سوالاتی را در مورد زندگی و مرگ ایجاد کند. متخصصان مراقبت های بهداشتی ممکن است احساس گناه یا شکست حرفه ای در صورت شکست احیا کنند، اما بازگشت غیرمنتظره گردش خون نیز می تواند باعث تسکین و شگفتی شود.

هر یک از بیماران و متخصصان پزشکی ممکن است علائم اختلال استرس پس از سانحه (PTSD) داشته باشند و با مشکلات فلسفی حیاتی دست و پنجه نرم کنند. در نهایت، سندرم لازاروس به ما یادآوری می کند که زندگی می تواند غیرقابل پیش بینی باشد، به خصوص در بخش فوریت های پزشکی.

کد خبر 473919

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =