به گزارش صدای بورس، مجمع عمومی عادی سالانه شرکت صنایع شیمیایی کیمیاگران با نماد شکام روز ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۲ با حضور بیش از ۵۳ درصد سهامداران برگزار شد.
مدیرعامل شرکت صنایع شیمیایی کیمیاگران در ابتدای این نشست، ضمن ارائه گزارش فعالیت هیات مدیره در سال مالی ۱۴۰۱، گفت: در همین راستا طرح پارا آمینوفنل با ظرفیت ۴ هزار تن که مهمترین طرح شرکت پس از عرضه اولیه است، به عنوان یک طرح دانش بنیان در اسفند ۱۴۰۱ با حضور مقامات و مسئولان افتتاح شد. این واحد اولین واحد پارا آمینو فنل در کشور است و با توجه به ظرفیت آن، کشور را از واردات بینیاز میسازد. در خرداد ماه پس از رفع گلوگاهها، تولید تجاری این محصول آغاز شده است و پس از تامین نیاز تولیدی شرکت، به سایر شرکت ها نیز فروخته شده است.
محمدرضا موسوی اصفهانی با اشاره به اینکه شرکت مالک یک زمین ۱۲ هکتاری در جوار کارخانه فعلی است که چند طرحهای توسعه در آن در حال اجرا است، افزود: این طرح با عنوان شهرک مواد موثره دارویی تعریف شده است و شرکت امیدوار است طی ۵ سال آتی ۷ واحد جدید در این مجموعه ساخته و به بهرهبرداری برسد.
وی اظهار داشت: شکام در سال ۱۴۰۱ توانست داروی مهم ضد دیابت متفورمین را به تولید تجاری برساند و در حال حاضر ظرفیت سالانه آن ۴۰۰ تن است.
وی تصریح کرد: با توجه به تقاضای بالا در محصولات متفورمین و استامینوفن و عدم تکافوی ظرفیت فعلی شرکت، طرح بازبینی طرحهای توسعه نیز در حال اجرا است که در این راستا، یک واحد جدید استامینوفن که به صورت مستقیم استامینوفن دی سی تولید خواهد کرد، با ظرفیت ۲۵۰۰ تن ساخته خواهد شد. سپس واحد فعلی استامینوفن که ظرفیت ۱۵۰۰ تن دارد، اصلاح و برای تولید متفورمین اختصاص خواهد یافت.
مدیرعامل شرکت صنایع شیمیایی کیمیاگران مهمترین طرح توسعه سال جاری را بهسازی واحد اتوکسیلات بیان کرد و گفت: در سال جاری شرکت توانسته سهمیه دریافتی اتیلن اکساید خود را از ۲۱ تن به ۲۶ تن افزایش دهد که نوید افزایش ۲۵ درصدی تولید محصولات اتوکسیله را در سال جاری میدهد.
وی ابراز امیدواری کرد تا میانههای سال ۱۴۰۲، طرح مفنامیک اسید و استامینوفن دی سی به بهرهبرداری برسند.
وی همچنین از ساخت زیرساختهای پساب در شهرک مواد موثره دارویی خبر داد و افزود: شرکت به دلیل در اختیار داشتن ژنراتور، ریسکی از بابت قطعی برق ندارد و در زمان قطعی گاز، سوخت مایع را جایگزین میکند.
موسوی در ادامه، با اشاره به اینکه شرکت در راستای توسعه زنجیره فعالیتهای خود، موافقت اصولی تولید داروی نهایی را از سازمان غذا و دارو اخذ کرده است، یادآور شد: همچنین اخذ مجوز تولید محصولات و عقد قرارداد کارمزدی با شرکتهای دارای خطوط تولید داروی نهایی درحال انجام است و تا پایان سال ۴ تا ۵ محصول به شرکتها برای تست پایداری ارائه خواهد شد.
وی تجدید ارزیابی زمین و ساختمان شکام را از دیگر پروژههای در دستور کار شکام بیان کرد و گفت: به منظور رعایت دستورالعملهای بورس، اسناد تک برگ بایستی اخذ شود که به جز یک مورد، همه موارد اخذ شده است. همچنین شرکت برنامه افزایش سرمایه از محل سود انباشته این مجمع را نیز در دستور کار خود دارد تا بتواند از معافیت مالیاتی قانون بودجه ۱۴۰۲ استفاده کند.
مدیرعامل شرکت صنایع شیمیایی کیمیاگران با بیان اینکه شکام مالکیت ۶۷ درصدی در شرکت پرند دارو دارد، افزود: این سهام با ارزش حدود ۱۸۰ میلیارد تومان و با اقساط ۱۵ ماهه در سال گذشته خریداری شده است.
به گفته وی، پرند دارو یکی از پنج شرکت فعال در حوزه داروهای نارکوتیک در کشور است که پس از خریداری، ضمن انجام اقدامات لازم به منظور اورهال کردن، نسبت به تمدید GMP و افزایش سبد محصولات API و همچنین اخذ مجوز محصولات داروی نهایی اقدام شد.
موسوی با اشاره به اینکه سودآوری شرکت بیش از سه برابر شده و این فقط برای شش ماه عملکرد بوده است، تصریح کرد: چشمانداز شرکت رشد سودآوری به بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان در سال آتی است.
وی ابراز امیدواری کرد بتوان شرکت پرند دارو را در سال ۱۴۰۳ در بورس پذیرش کرد.
مدیرعامل شرکت صنایع شیمیایی کیمیاگران در پاسخ به پرسش یکی از سهامداران در خصوص نوسانات قیمتهای جهانی نیز اظهار داشت: قیمتهای جهانی تغییرات قابلتوجهی داشته است، به نحوی که قیمت PAP کاهش یافته است و به تبع آن قیمت PNCB به عنوان ماده اولیه تولید PAP نیز کاهش یافته است، لذا انتظار میرود حاشیه سود طرح توسعه حفظ شود.
موسوی در مورد نرخ دلار خرید مواد اولیه تولید داروها نیز گفت: نرخ دلار ۲۸.۵ هزار تومانی است و برای سایر محصولات شیمیایی ارز نیما دو است.
شایان ذکر است، در پایان مجمع با تقسیم ۲۰۰ ریال سود از ۱۱۵۱ ریال سود خالص به ازای هر سهم موافقت کرد.
نظر شما