۳۵ حقیقت مفید درباره شیر که باید بدانید

شیر یکی از پرمصرف ترین نوشیدنی ها در جهان است. به هر حال، مغذی است و طعم خوبی دارد، به خصوص وقتی آن را به فنجان قهوه صبحگاهی خود اضافه کنید!

صدای بورس - مهراز حبیبی؛ با این حال، به غیر از اینکه یک نوشیدنی سالم است، اطلاعات بیشتری در مورد شیر وجود دارد، مانند اینکه چرا سفید به نظر می رسد و اینکه چگونه یک ترکیب شیمیایی موجود در شیر تخمیر شده می تواند برای پوست شما مفید باشد!

با این گفته، آماده شوید تا ذهن خود را با این ۳۵ واقعیت مفید در مورد شیر غنی کنید:

شیری که در شب از گاوها گرفته می شود دارای سطوح بالاتری از تریپتوفان و ملاتونین است - هر دو ماده ای که نقش مهمی در بهبود خواب دارند.

شیر از ۸۷ درصد آب تشکیل شده است. ۱۳ درصد باقیمانده به پروتئین، چربی، کربوهیدرات، ویتامین ها و مواد معدنی تقسیم می شود.

شیر گاو رایج ترین نوع شیر مصرفی است زیرا گاوها روزانه شیر بیشتری نسبت به سایر پستانداران تولید می کنند.

شیر خام می تواند حامل باکتری های مضر باشد، اما می توان آن را از طریق فرآیندی به نام پاستوریزاسیون حذف کرد.

FDA فروش شیر خام بین ایالت ها را در سال ۱۹۸۷ ممنوع کرد. برخی از ایالت ها مانند کالیفرنیا، اوهایو و یوتا از آن زمان فروش شیر خام را قانونی کرده اند.

شیر بز نسبت به شیر گاو کالری بیشتری دارد و مواد مغذی بیشتری دارد. علاوه بر این، در مقایسه با محبوب ترین نوع شیر، لاکتوز کمتری نیز در شیر بز وجود دارد.

ترس غیرمنطقی از شیر به عنوان گالا فوبیا شناخته می شود.

شیر جایگزین بسیار خوبی برای نوشیدنی های ورزشی مانند Gatorade است، زیرا شیر همچنین دارای الکترولیت بالایی است.

کازئین و پروتئین آب پنیر دو نوع پروتئین موجود در شیر گاو هستند. آنها پروتئین های با کیفیت بالا در نظر گرفته می شوند زیرا هر دو حاوی اسیدهای آمینه هستند.

خیساندن ماهی در شیر می تواند بوی ماهی را بسیار کمتر کند. این واکنش معجزه آسا ناشی از اتصال پروتئین های شیر به تری متیل آمین است - ترکیبی که باعث بوی نامطبوع ماهی می شود.

دلیل سفید به نظر رسیدن شیر این است که چربی و پروتئین موجود در آن نور را پراکنده می کند.

با این حال، شیر بدون چربی مایل به آبی به نظر می رسد، زیرا چربی کمتری در آن وجود دارد تا ظاهری سفید مایل به شیر کامل ایجاد کند.

نوشیدن شیری که دارای کازئین است (بیشتر شیرهای بدون لبنیات فاقد آن هستند) احساس سوزش پس از خوردن غذاهای تند را کاهش می دهد. محصولات شیری مانند ماست یا خامه نیز معجزه می کنند.

عفونت پستان به نام ورم پستان می تواند طعم شیر مادر را به جای شیرین، شور کند.

دو تا از محبوب ترین شیرهای گیاهی سویا و شیر بادام هستند. هیچ یک از آنها حاوی لاکتوز نیستند، بنابراین آنها را جایگزین مناسبی برای افرادی می کند که به شیر حساسیت دارند یا به لاکتوز حساسیت دارند.

برای آموزش سخاوت به بچه ها (و قدردانی از هدایای کریسمس که دریافت کردند) در دوران رکود بزرگ، والدین آنها را تشویق کردند که شیر و کلوچه را برای بابانوئل بگذارند.

شیر فاسد شده را می توان در پخت استفاده کرد زیرا بسیار اسیدی است - مواد اسیدی باعث می شود محصولات پخته طعم بیشتری داشته باشند.

لاکتوز یک ماده شیمیایی است که به طور طبیعی در شیر و سایر محصولات لبنی یافت می شود. از طرف دیگر، لاکتاز آنزیمی است که در روده کوچک تولید می شود و به تجزیه لاکتوز کمک می کند.

هنگامی که فردی عدم تحمل لاکتوز دارد، به این معنی است که بدن او لاکتاز کافی تولید نمی کند. خوشبختانه، قرص های لاکتاز برای زمانی وجود دارد که فردی که دچار عدم تحمل لاکتوز است واقعاً می خواهد شیر بنوشد یا مقداری پنیر بخورد!

شیر برای دندان‌های شما مفید است، زیرا حاوی مقادیر زیادی کلسیم است که برای تقویت مینای دندان و کمک به دندان‌ها در مبارزه با پوسیدگی شناخته شده است.

لکه های شراب قرمز را می توان با شیر پاک کرد. تنها کاری که باید انجام دهید این است که ناحیه آسیب دیده را با شیر خیس کنید تا لکه از بین برود، سپس طبق معمول آن را بشویید.

روز ملی شیر در ایالات متحده در ۱۱ ژانویه جشن گرفته می شود. اما برای هند، این روز در ۲۶ نوامبر جشن گرفته می شود.

در سال ۲۰۰۱، سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) روز جهانی شیر را برای برجسته کردن اهمیت شیر و صنایع لبنی تعیین کرد. هر سال در اول ژوئن جشن گرفته می شود.

افرادی که مقادیر زیادی شیر می خورند، به دلیل وجود لاکتوز بیش از حد برای تجزیه لاکتاز بدن، تمایل به پوک شدن دارند.

شیری به رنگ سبز آبی وجود دارد که از جلبک هایی به نام اسپیرولینا ساخته شده است که همچنین دارای پروتئین و مواد معدنی بالایی است.

زمانی که از پپسی و شیر نوشیدنی درست می کنید، اصطلاحی به کار می رود. آن را "Pilk" می نامند و گفته می شود طعم آن شبیه به یک شناور بستنی است.

شیر تاریخ مصرف گذشته خود را دور نریزید - به دلیل کلسیم آن، ماده مغذی که برای رشد گیاه بسیار مهم است، می توان از آن برای آبیاری گیاهان استفاده کرد.

شیر تبخیر شده از تبخیر ۶۰ درصد آب موجود در شیر ایجاد می شود. در هنگام تهیه شیر تغلیظ شده همان درصد آب حذف می شود، اما تفاوت این نوع شیر در شکر اضافه شده است.

از بین انواع شیرهای گیاهی، شیر جو دوسر بدون طعم بیشترین کالری و کربوهیدرات را دارد.

رنگ‌های شیری سریع‌تر از رنگ‌های روغنی خشک می‌شوند و برای اینکه مبلمان را خرد شده یا قدیمی نشان دهند استفاده می‌شود. در برخی از نقاشی های غار که بیش از ۶۰۰۰ سال پیش انجام شده است از رنگ شیر استفاده شده است.

اسید لاکتیک تولید شده توسط تخمیر شیر در محصولات مراقبت از پوست استفاده می شود، زیرا به حذف سلول های مرده پوست و مرطوب کردن پوست کمک می کند. اگرچه اکثر محصولات مراقبت از پوست از اسید لاکتیک از قند چغندر یا نشاسته ذرت استفاده می کنند.

لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس که به دلیل خواص مفیدش یک باکتری خوب نامیده می شود در شیر یافت می شود. این ماده مسئول تبدیل لاکتوز به اسید لاکتیک و همچنین ایجاد طعم ترش در نوشیدنی است.

برخی از کشورها، مانند کانادا و سوئد، اجبار می کنند که شیر گاو باید با ویتامین D غنی شود. ویتامین D یک ماده مغذی ضروری است، به خصوص در مورد شیر، زیرا به بدن شما کمک می کند کلسیم را جذب کند.

شیر می تواند تلخی قهوه را با اتصال پروتئین های موجود در شیر با ترکیبات پلی فنل (مانند تانن ها) که باعث تلخی آن می شود، بپوشاند. همچنین قهوه به لطف چربی های موجود در شیر خامه تر می شود.

یک بطری شیشه ای پر از شیر

شیری که بیشتر مردم می نوشند معمولاً از حیوانات می آید. اما خوشبختانه، انواع مختلفی از شیرهای دوستدار گیاهخواری در بازار وجود دارد که همان مواد مغذی را نیز ارائه می دهند.

رنگ آن نیز می تواند متفاوت باشد. اکثر نوشیدنی های شیر سفید هستند، در حالی که برخی از آنها رنگ های متفاوتی دارند - دلیل آن از محتوای چربی کمتر تا تقلید از شیر خیالی متغیر است.

نمی توان انکار کرد که شیر مغذی است. به همین دلیل است که نوشیدن آن بی دردسر است... البته مگر اینکه به عدم تحمل لاکتوز یا حساسیت به شیر مبتلا باشید.

کد خبر 476727

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =