۲ راهکار برتر برای اقامت پس از تحصیل در فنلاند

اقامت پس از تحصیل در فنلاند با اخذ ویزایی مهم و کلیدی به نام ویزای جاب سیکر فنلاند Finland Job Seeker امکان پذیر است.

به گزارش صدای بورس؛ خود این ویزا نهایتا تا ۱۲ ماه اعتبار خواهد داشت و در طول این ۱۲ ماه نیز دانشجویان خارجی در فنلاند باید دست به کار شوند یا کارآفرینی بکنند. تنها در این صورت است که آنها می توانند اقامت تحصیلی خودشان را به اقامت کاری فنلاند تبدیل کنند.

  • شرایط اخذ ویزای جاب سیکر فنلاند چیست؟
  • آیا پس از تحصیل در فنلاند امکان کاریابی هست؟
  • شرایط تبدیل اقامت تحصیلی به کاری فنلاند چیست؟
  • گزینه ها برای اقامت پساتحصیل در فنلاند کدامند؟
  • انواع ویزای کاری فنلاند چیست؟

شرایط کاری در فنلاند

فنلاند یک کشور صنعتی با یک بازار کار پر رونق است و فعلا نیز نرخ بیکاری آن در حدود ۷.۶% است. بازار کاری فنلاند نیز یک بازار تخصص گراست و در زمینه نیروی کار نیازمند نیروهای متخصص و ماهر است. معمولا استاندارد کاری در این کشور ۸ ساعت در روز و ۴۰ ساعت در هفته می باشد و متوسط درآمد خالص ماهانه در این کشور اروپایی در حدود EUR۲۷۰۴ (یورو) می باشد. همان طوری که در نمودار زیر هم ملاحظه می شود، کارگران و کارکنان در کشور فنلاند با همین سطح درآمدی ضمن پوشش مخارج زندگیشان همچنین توانایی پس انداز ماهانه را هم خواهند داشت. همه این موارد نیز گویای تعادل خوب بین کار و زندگی در فنلاند می باشد:

۲ راهکار برتر برای اقامت پس از تحصیل در فنلاند

شرایط اقامت پس از تحصیل در فنلاند

یکی از مهمترین چالش های پیش روی دانشجویانی که فنلاند را به عنوان مقصد تحصیلی خودشان انتخاب می کنند، امکان اقامت پس از تحصیل در این کشور است. دولت فنلاند با صدور ویزایی به نام ویزای جاب سیکر فنلاند Finland Job Seeker با اعتبار ۱۲ ماهه به فارغ التحصیلان خارجی در این کشور فرصت ویژه ای میدهد تا به جستجوی کار پرداخته و در ادامه نیز بتوانند به اقامت کاری خودشان دست یابند. ضمنا برای درخواست ویزای جاب سیکر فنلاند نیز داشتن شرایط زیر الزامی است:

  • شرط اول: گواهی اتمام دوره تحصیلی آکادمیک در فنلاند
  • شرط دوم: مجوز اقامت تحصیلی فنلاند
  • شرط سوم: تمکن مالی کافی
  • شرط چهارم: بیمه سلامت معتبر
  • شرط پنجم: اسکان در فنلاند

نحوه کاریابی در اقامت پس از تحصیل در فنلاند

کاریابی در کشوری مثل فنلاند که دارای یک بازار کار رقابتی است کار آسانی نیست. منتها فارغ التحصیلان خارجی از دانشگاه های فنلاند این امکان را دارند که با تکیه بر دانش و سابقه کاری خودشان در این کشور شانس بالایی برای کاریابی داشته باشند. آنها برای کاریابی در فنلاند ابتداء بایستی رزومه CV و کاورلتر خودشان را تنظیم کرده و سپس با استفاده از روش های مختلف کاریاب در فنلاند به شرح زیر اقدام به کاریابی بکنند. این روش های کاریابی در کشور فنلاند شامل موسسات کاریابی، شبکه های اجتماعی، روزنامه های محلی، سایت های جستجوی کار و کاریابی حضوری میشود.

به هر حال یافتن پیشنهاد شغلی یا جاب آفر در فنلاند لازمه اصلی برای اخذ ویزای کار در کشور فنلاند به حساب می آید و این را می توان با توجه به مراحل درخواست ویزای کاری فنلاند نیز متوجه شد:

  • مرحله۱: یافتن شغل در فنلاند
  • مرحله ۲: درخواست مجوز کاری
  • مرحله ۳: مراجعه به سفارت فنلاند
  • مرحله ۴: انتظار برای دریافت پاسخ
  • مرحله ۵: اخذ ویزا و سفر به فنلاند

۲ راهکار برتر برای اقامت پس از تحصیل در فنلاند

گزینه ها برای اقامت پس از تحصیل در فنلاند

کلا متقاضیان اقامت پس از تحصیل در فنلاند برای اخذ این نوع اقامت دو گزینه مختلف پیش رو دارند. گزینه اول درخواست ویزای کاری این کشور است که شرط اصلی آن یافتن پیشنهاد شغلی از یک کارفرمای فنلاندی است و گزینه دوم درخواست ویزای کارآفرین استارت آپ فنلاند است که شرط اصلی اخذ این نوع اقامت فنلاند نیز راه اندازی یک استارت آپ نوآورانه و جدید است. در این میان خود ویزای کاری فنلاند نیز به انواع و اقسام مختلفی دسته بندی می شود که از قرار زیر است:

  • ویزای کار متخصصان در فنلاند
  • بلوکارت اتحادیه اروپایی
  • ویزای کار فصلی فنلاند
  • ویزای کار مذهبی فنلاند

اخذ ویزای خوداشتغالی پس از تحصیل در فنلاند

یکی از راه هایی که فارغ التحصیلان در فنلاند بدون اخذ پیشنهاد کاری می توانند به مجوز اقامتی این کشور دست یابند، خوداشتغالی میباشد. پس با اینکه برای اقامت پس از تحصیل در فنلاند میتوان از راه خود اشتغالی نیز اقدام کرد ولی این مسیر مهاجرتی پیچ و خم های مختلفی دارد. ضمنا دولت فنلاند نیز برای افراد خوداشتغال دو نوع ویزای زیر را مدنظر قرار می دهد:

۲ راهکار برتر برای اقامت پس از تحصیل در فنلاند

از جمله ویزاهایی که فارغ التحصیلان بعد از اتمام تحصیلاتشان در فنلاند میتوانند به آن دست یابند، ویزای کارآفرینی (entrepreneur visa) است. این ویزا در صورتی به متقاضیان اعطاء می شود که آنها به عنوان شخص خود اشتغال بتوانند شرکتی را در این کشور به ثبت برسانند و ثابت بکنند که این شرکت از همه لحاظ به نفع اقتصاد فنلاند است. همچنین دولت فنلاند به کسانی که مایل به راه اندازی استارت آپ در این کشور هستند نیز ویزا در نظر گرفته است که با عنوان ویزای استارت آپ فنلاند شناخته می شود. منتها برای اخذ ویزای استارت آپ شما بایستی بیزینس پلن نوآورانه و قوی ارائه دهید، پشتوانه خوبی داشته باشید و بتوانید گزارش صلاحیت مثبتی از اداره بازرگانی فنلاند کسب کنید.

اخذ بلوکارت پس از تحصیل در فنلاند

همان طوری که در مطالب فوق نیز گفته شد، برای اخذ اقامت پس از تحصیل در فنلاند گزینه های مختلفی پیش روی متقاضیان قرار دارد و یکی از این گزینه ها نیز امکان اخذ بلوکارت اتحادیه اروپایی (EU) می باشد. بلوکارت یک نوع مجوز کاری اتحادیه اروپایی است که با اعتبار ۱ تا ۴ ساله به متقاضیان اعطاء می شود و کلیه کشورهای عضو این اتحادیه از جمله کشور فنلاند نیز مجاز به صدور بلوکارت Blue Card هستند. در حقیقت بلوکارت فنلاند هم نوعی مجوز اقامت کاری ویژه متخصصان و نیروهای ماهر خارجی است که مایل به کار و زندگی در این کشور هستند. اما اخذ این کارت اقامتی از کشور فنلاند همراه با تامین شرایطی به شرح زیر می باشد:

۲ راهکار برتر برای اقامت پس از تحصیل در فنلاند

بلوکارت فنلاند غالبا تا ۲ سال اعتبار اقامتی داشته و بشرط داشتن همان شغل نیز برای ۲ سال دیگر نیز قابل تمدید است. ضمنا این نوع مجوز کاری در فنلاند به دارنده اش اجازه می دهد فقط و فقط در فنلاند کار بکند و نه در دیگر کشورهای شنگن اروپا!

شرایط اقامت دائم پس از تحصیل در فنلاند

همه گزینه های ویزایی که پس از تحصیل در فنلاند برای متقاضیان صادر می شود، همگی از نوع اقامت موقتی هستند. ولی امکان تبدیل به اقامت دائمی فنلاند را دارند. اما چگونه؟ تنها روش برای اخذ اقامت دائم (PR) از این طریق گذشت زمان می باشد. و مطابق قوانین کشور فنلاند، دارندگان ویزاهای کاری و کارآفرینی این کشور بعد از طی حداقل ۵ سال کار و زندگی می توانند صلاحیت اخذ اقامت دائمی فنلاند را به دست آورند.

برای اینکه بتوان مجوز اقامت فنلاند را کسب کرد روش های مختلفی پیش روی متقاضیان قرار دارد. تیم کارشناسان موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت آماده اند تا با ارایه اطلاعات تکمیلی تر در این باب و نیز مشاوره های حرفه ای شما عزیزان را با این روش های مهاجرتی و نیز شرایط آنها آشنا کنند.

کد خبر 477565

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =