عملکرد ضعیف در فروش اموال مازاد بانکها محسوس است

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه فروش اموال مازاد بانکها می تواند از رکود سرمایه در کشور جلوگیری کند،گفت: فروش این اموال می تواند مشکلاتی از قبیل تامین نقدینگی و ناترازی های شکل گرفته بانکها را برطرف کند.

به گزارش صدای بورس،مسلم صالحی با اشاره به واگذاری اموال مازاد بانکها و شرکت های دولتی، گفت:طبق بودجه سالیانه و اسناد بالادستی، موضوع واگذاری اموال مازاد بانکها و موسسات دولتی همواره در دستور کار بوده است.

درآمدهایی حاصل از محل واگذاری اموال مازاد بانکها ؛ زیر ۳۰ درصد

نماینده مردم «اقلید» در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دو سال است که در ردیف‌های بودجه، درآمدهایی را از محل واگذاری اموال مازاد موسسات اداری و به ویژه بانکها تعیین می‌کنیم، ادامه داد: متاسفانه براساس گزارش‌های واصله از سوی دیوان محاسبات شاید درصد تحقق این منابع به ۳۰ درصد هم نرسیده است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: فرضا اگر ما ۱۳۰ همت منابع از این محل در بودجه پیش بینی کردیم، تنها ۱۵ الی ۲۰ همت وصول و این اموال به فروش رفته است آنهم در کل سیستم و ادارات دولتی.

مقاومت بانکها در واگذاری اموال مازاد بانکی

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وضعیت در فروش اموال مازاد بانکها خوب نیست، بیان کرد: به واقع بانکها هنوز وابستگی زیادی به اموال مازاد خود داشته و آن را به عنوان سرمایه خود تلقی می‌کنند. همچنین بانکها به دنبال افزایش دارایی‌های خود از طریق اموال و املاکشان هستند و در واگذاری ها مقداری مقاومت می کنند.

تلاش مجلس برای تمکین بانکها جهت فروش اموال مازاد خود

وی با اشاره به گزارشات واصله دیوان محاسبات و سازمان بازرسی کل کشور در این زمینه تاکید کرد: با در نظر گرفتن این شرایط سعی داریم فشار بیشتری را به بانکها در زمینه فروش اموال خود داشته باشیم تا بانکها اموال مازاد خود را به فروش رسانده و در راستای اهداف و ماموریت های خود مورد استفاده قرار دهند.

وعده وزیر اقتصاد جهت الزام سیستم بانکی به فروش اموال مازاد خود

صالحی تاکید کرد: وزیر اقتصاد و امور دارایی نیز قول و وعده هایی را در این بخش در طی جلسات مختلف به نمایندگان مجلس داده است و تاکید داشته که بانکها را الزام به فروش این اموال خواهند کرد وگرنه این اقدام آنها تخلف محسوب و برخود خواهد شد.

درباره فروش اموال مازاد بانکها با شرایط ایده الی فاصله داریم

این نماینده مجلس شورای اسلامی بیان کرد: البته به واسطه برخی از اقدامات از سوی وزارت اقتصاد و امور دارایی مقداری شرایط بهتر شده است اما این شرایط با ایده ال ما بسیار فاصله دارد و ما باید به ۱۰۰درصد تحقق منابع ناشی از فروش اموال مازاد بانکها برسیم.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه فروش اموال بانکها به سیستم مدیریتی بانکها کمک خواهد کرد، ادامه داد: بانکها قرار نیست این منابع را به فروش رسانده و در محل دیگری همچون آموزش و پرورش هزینه کنند. بنابراین بانکها باید این منابع را تبدیل به احسن کنند.

وی با بیان اینکه فروش اموال مازاد بانکها می تواند از رکود سرمایه در کشور جلوگیری کند،گفت: فروش این اموال می تواند مشکلاتی از قبیل تامین نقدینگی و ناترازی های شکل گرفته بانکها را برطرف کند.

منبع: خانه ملت

کد خبر 484783

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

  • قانون بانک مرکزی منتشر شد

    قانون بانک مرکزی منتشر شد

    قانون بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مصوب ۱۴۰۲/۳/۳۰ در روزنامه رسمی کشور منتشر شد.

  • پیش‌بینی بازار مسکن در سال ۱۴۰۳

    گزارش‌های رسمی از بازار مسکن و تورم نشان‌دهنده آن است که متوسط قیمت مسکن در تهران به حدود ۷۵ میلیون تومان رسیده و این در حالی‌ست که همین حالا نیز مردم بیش از ۶۰ درصد درآمد خود را صرف هزینه‌های مربوط به مسکن می‌کنند. اما واکنش مردم به گرانی‌ها چه بوده و آیا روند صعودی قیمت سال بعد ادامه خواهد یافت؟

  • بودجه سال آینده هم کسری می آورد؟

    بودجه سال آینده هم کسری می آورد؟

    یک کارشناس اقتصادی درباره احتمال کسری بودجه سال آینده سخن گفت.

  • کلیه مصوبات برنامه هفتم توسعه در یک نگاه

    کلیه مصوبات برنامه هفتم توسعه در یک نگاه

    نمایندگان مجلس شورای اسلامی در سی و یک روز کاری طی پنجاه و هفت جلسه علنی به بررسی گزارش کمیسیون تلفیق در خصوص جزئیات لایحه برنامه هفتم توسعه پرداختند که مصوبات کامل مربوط به این لایحه را می توانید در این گزارش مرور کنید.

  • تقدیر معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی از عملکرد بانک تجارت

    تقدیر معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی از عملکرد بانک تجارت

    معاون امور بانکی و شرکت‌های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی عملکرد مطلوب بانک تجارت در حوزه های مختلف را زمینه ساز تحقق برنامه های بلندمدت این بانک برشمرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =