دولت برای ذخیره‌سازی و صادرات ۴۰ هزار تن مرغ مازاد برنامه‌ریزی کند

دبیر انجمن تولیدکنندگان جوجه یک‌روزه کشور از پیش‌بینی افزایش ۲۰ میلیون قطعه‌ جوجه‌ریزی در مرغداری‌ها در ماه جاری خبر می‌دهد که با توجه به مازاد تولید، دولت باید برنامه دقیقی برای ذخیره‌سازی و صادرات داشته باشد.

به گزارش صدای بورس،طبق آمارهایی که مسئولان اتحادیه تولید مرغ می‌دهند در آستانه نوروز و رمضان، تولید مرغ داخلی علاوه بر اینکه نیاز داخل را تامین می‌کند، برای صادرات هم می‌ماند و باید فکری برای ذخیره‌سازی و صادرات کرد.

دبیر انجمن تولیدکنندگان جوجه یکروزه کشور امروز گفته است که «در دیماه ۱۵۰ میلیون قطعه جوجه‌ریزی می‌شود» این در حالی است که به گفته کارشناسان نیاز کشور با ۱۳۰ میلیون قطعه جوجه‌ریزی تامین می شود.

از هر جوجه، میانگین دو کیلو مرغ به دست می‌آید که با این میزان جوجه ریزی ۴۰ هزار تن مرغ مازاد تولید می‌شود، جوجه پس از ۴۵ روز در مرغداری تبدیل به مرغ کامل می شود.

دولت برای ذخیره‌سازی و صادرات ۴۰ هزار تن مرغ مازاد برنامه‌ریزی کند

قیمت مرغ در چند وقت گذشته در بازار به کیلویی ۱۰۰ هزار تومان هم رسیده بود و چون در میادین میوه و تره بار مرغ ۷۳ هزار تومانی هم وجود داشت‌ مردم در صف‌های نسبتا طولانی وقت زیادی صرف می‌کردند.

در یکی دو ماه گذشته تنظیم بازار با مرغ وارداتی انجام شد این در حالی است که ظرفیت تولید در ۱۷ هزار مرغداری کشور، ۵۰۰ هزار تن بیش از نیاز کشور است.

قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی روز گذشته گفت که کاهش جوجه‌ریزی در ماه‌های اخیر و نیز افزایش تقاضا، عامل گرانی مرغ است، بنابراین جوجه‌ریزی در مرغداری‌ها بیشتر می شود.

به گزارش فارس،مشکلات تامین و گرانی نهاده در بازار از دلایلی بود که درباره دلیل کاهش جوجه‌ریزی گفته می‌شد اما مرغداران این روزها از دسترسی بهترشان به خوراک دام و طیور می گویند.

کد خبر 486491

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

  • قیمت انواع میوه اعلام شد/ کارگر: مردم دیگر میوه انبوه نمی‌خرند

    قیمت انواع میوه اعلام شد/ کارگر: مردم دیگر میوه انبوه نمی‌خرند

    اسدالله کارگر، از مازاد عرضه انواع میوه فصل نسبت به تقاضای آن خبر داد و افزود: این مازاد ثباتی را در بازار میوه و تره بار تهران رقم زده، اما در همین حال به کاهش سوددهی این صنف و گلایه‌مندی آن‌ها انجامیده است. در شرایطی که الگوی خرید مردم برای میوه تغییر کرده و دیگر مانند گذشته میوه را به صورت انبوه نمی‌خرند و گزیده‌تر خرید می‌کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =