به گزارش صدای بورس، اشتغال جوانان با شاخصهای اصلی رشد اقتصادی و توسعه کشور مرتبط بوده و بر اساس نیاز بازارهای مختلف به منابع انسانی پیوند میخورد. نیروی انسانی فاقد مهارت (مهارتهای عملی) نمیتواند به اشتغال دست یافته و گاه در چرخه اشتغال، از حلقه کارگری ساده (فاقد نیاز به مهارت و تخصص) نیز باز میماند؛ از بنیاد خود زمینه رشد و شکوفایی را سلب کرده و فرصت راهاندازی یک کسب و کار کوچک را نیز به ویژه در صورت نبود سرمایه از دست میدهد. براساس برخی از گزارشات رسمی و غیررسمی هم مهارتآموزان بیش از دانشآموختگان دانشگاهی در بازار کار متقاضی داشته و این مساله هم حاکی از اهمیت مهارتآموزی و فراگیری تخصص در کنار علمآموزی است.
در همین راستا سازمان آموزش فنی و حرفه ای و بانک توسعه تعاون تفاهم نامه همکاری امضا کردند. جزئیات این تفاهم نامه به شرح زیر است. همافزایی در مرتفع نمودن نیازهای آموزشی و پژوهشی ضمن انجام نیازسنجی و امکان سنجی و برقراری و توسعه تعاملات فیمابین و ارائه انواع خدمات بانکی به سازمان و کارکنان معرفی شده اعم از اعطای تسهیلات در قالب عقود اسلامی و ... در چارچوب قوانین و مقررات جاری بانک از مهمترین محورهای این تفاهم نامه است که به امضای عظیم معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشورو شیخ حسینی مدیرعامل بانک توسعه تعاون رسید.
سایر محورهای تفاهم نامه: - گشایش انواع حساب برای سازمان و معرفیشدگان و ارائه خدمات بانکداری اینترنتی- افتتاح انواع سپردههای ریالی - اعطای انواع تسهیلات در قالب عقود اسلامی- ارائه خدمات ارزی
عظیمی معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، در این مراسم با اشاره به آموزشهای مهارتی منجر به ایجاد اشتغال توسط این سازمان، گفت: این سازمان به دنبال انعقاد تفاهمنامه با معاونتهای توسعه مدیریت و منابع و توسعه کارآفرینی و اشتغال در سه ماه منتهی به پایان سال، به ۵۰ هزار مهارتآموز جویای کار، آموزشهای مهارتی را ارائه کرده است که با اجرایی شدن تفاهمنامه، یک قدم فراتر از مسئولیت خود گام برداشته است.
افزایش استقبال جامعه از آموزشهای مهارتی
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور همچنین با بیان اینکه ، بزرگترین مزیت رقابتی کشورها و سازمانها ، داشتن نیروی انسانی ماهر و توانمند است گفت: اهمیت سرمایه انسانی در ارتقاء رشد و بهرهوری، یکی از مهمترین موضوعاتی است که مورد توجه دولت به عنوان راهبردی مهم قرار گرفته است.
به گزارش تسنیم،مهرداد عظیمی، استقبال بنگاههای اقتصادی از آموزشهای مهارتی در راستای کسب، بازآموزی و مهارتآموزی منابع انسانی شاغل را بینظیر توصیف کرد و گفت: سازمانها و بنگاههای اقتصادی فراوانی به سازمان آموزش فنی و حرفه ای، جهت ارائه مدل آموزش مهارت متناسب با نیاز بازار مراجعه کردند تا سرمایههای انسانی در کنار آموزشهای سنتی، آموزشهای مهارتی را کسب کنند.
نظر شما