کدام رستوران‌ها اجازه فعالیت در ماه رمضان را دارند؟

رئیس اتحادیه رستوران و چلوکباب تهران گفت: تنها برخی از رستوران‌های دارای شرایط خاص فعالیت در ماه مبارک رمضان که دارای مجوز از اداره اماکن هستند می‌توانند در طول روز با حفظ شئونات ماه رمضان فعالیت کنند و مابقی رستوران‌ها بعد از افطار باید به فعالیت‌های خود ادامه دهند.

به گزارش صدای بورس، حسن فهمیده ، در پاسخ به این سوال که شرایط و ضوابط فعالیت رستوران‌ها در ماه رمضان و ایام عید به چه صورت خواهد بود؟ گفت: برخی از رستوران‌ها را که در مناطق اسکان مسافران نوروزی، مسیر عبور و مرور آنها یا مکان‌های حساس مانند بیمارستان‌ها بود شناسایی و به اداره اماکن معرفی کردیم تا مجوز فعالیت آنها در این ایام صادر شود.

آغاز نظارت بر رستوران‌ها در ایام عید

وی افزود: نظارت بر رستوران‌ها از ابتدای ماه رمضان و در ایام عید انجام خواهد شد. در مراکز پرتردد و مهم بازرسان اتحادیه مستقر خواهند بود تا به شکایت مسافران و شهروندان رسیدگی کنند.

رئیس اتحادیه رستوران و چلوکباب تهران اضافه کرد: در اتحادیه نیز شیفت رسیدگی به شکایات نیز داریم. همچنین سامانه “رسابان” نیز قابلیت ثبت آنلاین شکایات را دارد.

وی تصریح کرد: فقط رستوران‌های دارای شرایط خاص فعالیت در ماه مبارک رمضان که دارای مجوز از اداره اماکن هستند، می‌توانند در طول روز با حفظ شئونات ماه رمضان فعالیت کنند و مابقی رستوران‌ها بعد از افطار باید به فعالیت‌های خود ادامه دهند.

ضوابط و شرایط فعالیت رستوران ها در ماه رمضان

فهمیده در ادامه به ضوابط و شرایط فعالیت رستوران‌ها در ماه رمضان اشاره کرد و گفت: این ضوابط شامل پوشاندن کامل شیشه‌ها به طوری که فضای سالن از بیرون قابل رویت نباشد، رعایت حجاب و عفاف، جلوگیری از انتشار بو و عرضه خوراک‌های دودزا، جلوگیری از تجمع مشتریان بیرون از واحد صنفی، جلوگیری از تجمع پیک بیرون از واحد صنفی، عدم انتشار تصویر خوراکی در فضای مجازی، ممنوعیت استعمال و عرضه دخانیات، جلوگیری از استعمال دخانیات توسط پیک بیرون از واحد صنفی، ممنوعیت روزه‌خواری متصدیان و کارکنان واحد و عرضه خوراک بیرون بر در کیسه‌های غیرشفاف است.

وی عنوان کرد: تلاش می‌کنیم که شئون ماه رمضان حفظ شود و از مسافران نوروزی هم به درستی پذیرایی شود.

فهمیده در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا کباب، ‌ جوجه‌کباب، چلوخورش و… قیمت‌ مصوب دارند؟ گفـت: امکان تعیین قیمت مصوب در این بخش وجود ندارد، زیرا قیمت غذاها در هر رستوران بر اساس منطقه، هزینه سربار و اوزان مواد غذایی متفاوت است.

وی در ادامه گفت: بر اساس یک چارچوب مشخص که با فرمول هزینه سربار به علاوه هزینه مواد اولیه ضرب در ۲۰ درصد سود به دست می‌آید قیمت‌ها بررسی می‌شود و اگر رستوران‌ها این فرمول را رعایت کنند منوی قیمتی آنها تایید می شود.

رئیس اتحادیه رستوران و چلوکباب تهران در پایان گفت: بر منوی رستوران ها نظارت داریم تا خارج از چارچوب تعیین شده نباشد.

منبع:ایسنا

کد خبر 491558

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

  • برگزاری ۳۶۰ نمایشگاه و ۳۰ هزار فروش فوق‌العاده در سراسر کشور

    برگزاری ۳۶۰ نمایشگاه و ۳۰ هزار فروش فوق‌العاده در سراسر کشور

    معاون وزیر صمت با بیان اینکه طرح ویژه نظارتی ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۳ برای اجرا از ابتدای اسفند تا پایان ماه رمضان به ادارات کل صمت سراسر کشور ابلاغ شده، گفت که در حال حاضر تعداد بیش از۳۶۰ نمایشگاه با همکاری اتاق‌های اصناف و ادارات کل صمت و ستاد تنظیم بازار استان‌ها با بیش از ۳۳ هزار غرفه برگزار شده که بسیاری از آنها افتتاح شده و آغاز به کار کرده‌اند. در مورد فروش فوق العاده نیز با مشارکت اتحادیه‌ها و واحدهای صنفی امسال بیش از ۳۰ هزار واحد اقدام به فروش فوق العاده کرده‌اند.

  • گوشت قرمز عملاً از سفره بسیاری حذف شده است

    عضو اتحادیه مرغ و ماهی تهران

    گوشت قرمز عملاً از سفره بسیاری حذف شده است

    مهدی یوسف خانی، رئیس اتحادیه مرغ و ماهی تهران گفت: ما در یک ماه اخیر کاهش قیمت مرغ داشتیم؛ قیمت مرغ از ۱۰۰ تومان به ۸۵ رسیده است. افزایش قیمت‌های امسال هم با توجه به تورم و افزایش قیمت نهاده دامی بوده است. افزایش قیمت ارز هم در قیمت مرغ دخیل است. وزارت جهاد باید بحث نهاده‌ها را مدیریت کنند.

  • اگر دلار گران شود، شیرینی هم گران می‌شود

    رئیس اتحادیه قنادان تهران:

    اگر دلار گران شود، شیرینی هم گران می‌شود

    رئیس اتحادیه صنف قنادی، شیرینی فروشی و کافه قنادی تهران گفت: قیمت زولبیا و بامیه برای ماه رمضان در واحدهای درجه یک ۱۷۰ هزار تومان و در واحدهای درجه دوم ۱۴۰ هزار تومان تعیین شده است. این نرخ دولتی است و برای ماه مبارک هر سال مصوب می‌شود. شیرینی قیمت دستوری ندارد ئو بر اساس عرضه تقاضا و ماده اولیه قیمت تعین میوشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =