رشد ۱۷ درصدی عملکرد شوراهای گفت‌وگوی استانی

قائم‌مقام دبیر شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی ضمن اشاره به انتشار نتایج بیستمین دوره ارزیابی عملکرد شوراهای گفت‌وگوی استانی که شامل ۵ شاخص و ۱۷ مؤلفه است، از رشد ۱۷ درصدی عملکرد این شوراها در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ خبر داد.

به گزارش صدای بورس، کیوان کاشفی، قائم‌مقام دبیر شورای گفت‌وگو با اشاره به انتشار نتایج بیستمین دوره ارزیابی عملکرد شوراهای گفت‌وگوی استانی، از رشد ۱۷ درصدی عملکرد این شوراها در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ خبر داد.

کیوان کاشفی افزود: نتایج به دست آمده از میانگین نمرات ارزیابی کل شوراهای استانی در نیمه دوم ۱۴۰۲ حاکی از نگاه و رویکرد مثبت‌گرایانه دولت به تعامل و گفت‌وگو با بخش خصوصی، شنیده شدن صدای فعالان اقتصادی از تریبون شورای گفت‌وگو و تقویت جایگاه این نهاد قانونی در سطوح استانی است.

او سپس به نتایج بیستمین دوره ارزیابی شوراهای استانی در نیمه دوم ۱۴۰۲ اشاره کرد و گفت: از آنجایی که نیت قانون‌گذار در ماده ۱۳ قانون بهبود مستمر محیط کسب‌وکار، ایجاد ارتباط و تعامل مؤثر بین دولت و بخش خصوصی در استان‌ها از طریق برگزاری نشست‌های شورای گفت‌وگو است، نتیجه بیستمین دوره ارزیابی نشان می‌دهد که این امر در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ بهبود یافته و تعداد برگزاری جلسات در مقایسه با نیمه اول، افزایش قابل توجهی داشته است.

قائم‌مقام دبیر شورای گفت‌وگو تأکید کرد: تعداد نشست‌ها از ۱۱۵ جلسه در شش ماهه اول به ۱۷۱ جلسه در نیمه دوم ارتقا یافته است.

کاشفی درباره دستاوردهای شوراهای استانی نیز گفت: اگر چه همچنان به دلیل عدم ضمانت اجرای مصوبات شورای گفت‌وگو در برخی از استان‌ها فرایند تحقق مصوبات با تأخیر صورت می‌پذیرد و یا اجرا نمی‌شود؛ اما خوشبختانه در این دوره تعداد دستاوردهای استانی که یکی از معیارهای کارآیی و اثربخشی عملکرد شورای گفت‌وگو محسوب می‌شود، نسبت به نیمه اول به طور چشمگیری افزایش یافته است.

طبق اظهارات عضو هیات رئیسه اتاق ایران در این دوره از ۳۱ شورای گفت‌وگوی استانی، ۲۰ استان، بیش از ۸۰ امتیاز را کسب کرده و از ۴ گروه تعیین شده برای ارزیابی عملکرد شوراهای استانی، این استان‌ها در گروه اول با «عملکرد شایسته و در حد انتظار» قرار گرفتند؛ در نیمه اول این تعداد شامل ۱۱ استان بوده است.

شوراهای استانی کرمان، خراسان رضوی و مرکزی به ترتیب رتبه‌های اول تا سوم را در سال ۱۴۰۲ کسب کردند

او در ادامه با بیان این مطلب که میانگین نمره ارزیابی کل شوراهای استانی در نیمه دوم ۱۴۰۲، رقم ۷۶.۲۱ بوده که نسبت به نیمه اول افزایش قابل ملاحظه‌ای را نشان می‌دهد، گفت: در ارزیابی ۶ ماهه دوم طبق نتایج حاصل شده، استان‌های خراسان رضوی و مازندران رتبه اول و استان‌های مرکزی و کرمان به ترتیب رتبه‌های دوم و سوم را کسب کردند. همچنین در ارزیابی صورت گرفته طی ۶ ماهه اول سال گذشته، استان کرمان در ردیف اول رتبه‌بندی قرار گرفت؛ استان اصفهان رتبه دوم و استان خراسان رضوی نیز رتبه سوم را به دست آوردند.

کاشفی میانگین امتیازات کل سالانه شوراهای استانی در سال ۱۴۰۲ را رقم ۷۰.۵۵ اعلام کرد.

به اعتقاد او اگر چه هنوز اختلاف زیادی تا رقم حداکثر امتیازات ارزیابی (۱۰۰ امتیاز) وجود دارد؛ اما این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش ۴ درصدی را نشان می‌دهد.

قائم‌مقام دبیر شورای گفت‌وگو از جمله دلایل این افزایش در امتیازات را برگزاری ۲۸۶ جلسه در سال ۱۴۰۲ عنوان کرد.

عضو هیات رئیسه اتاق ایران خاطرنشان کرد: بر اساس رتبه‌بندی سالانه ۱۴۰۲ استان‌های کرمان، خراسان رضوی و مرکزی به ترتیب رتبه‌های اول تا سوم را به خود اختصاص داده و ۲ استان مرکزی و هرمزگان به ترتیب با ۱۲ و ۱۰ پله صعود، رتبه خود را در جدول ارزیابی عملکرد سال ۱۴۰۲ در مقایسه با سال ۱۴۰۱، ارتقا دادند.

منبع: اتاق ایران آنلاین

کد خبر 497135

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =