بانک های ملت، ملی و تجارت در جایگاه اول تا سوم پرداخت تسهیلات شبکه بانکی کشور قرار گرفتند.
به گزارش صدای بورس، اخیرا بانک مرکزی طی گزارشی آمار تسهیلات پرداختی شبکه بانکی کشور (تمامی بانکها و مؤسسات اعتباری) را از ابتدای فروردین ماه سال جاری تا پایان مردادماه منتشر کرده که بر اساس آن در مجموع هفت میلیون و ۸۳۲ هزار و ۲۵۹ قفره تسهیلات خرد و کلان به ارزش بیش از دو میلیون و ۲۹۵ هزار میلیارد تومان از سوی بانکها در این بازه زمانی پرداخت شده است.
مطابق این گزارش، در محاسبه کل تسهیلات ارائه شده از سوی شبکه بانکی کشور پنج بانک ملت با ۵۵۰ هزار و ۴۷ فقره به ارزش ۴۰۹ هزار و ۸۸۳ میلیارد تومان (۴۰۹.۸ همت)، بانک ملی با یک میلیون و ۱۰ هزار و ۵۳۹ فقره به ارزش ۲۵۶ هزار و ۳۸۲ میلیارد تومان (۲۵۶.۳ همت)، بانک تجارت با ۳۵۶ هزار و ۷۶۸ فقره به ارزش ۲۴۴ هزار و ۹۹۱ میلیارد تومان (۲۴۴.۹ همت)، بانک صادرات با ۳۱۵ هزار و ۳۵۰ فقره به ارزش ۲۰۵ هزار و ۵۶۲ میلیارد تومان (۲۰۵.۵ همت) و بانک قرض الحسنه مهر با یک میلیون و ۸۷۸ هزار و ۹۴۵ فقره به ارزش ۱۳۲ هزار و ۶۲۷ میلیارد تومان (۱۳۲.۶ همت) در جایگاه اول تا پنجم میزان تسهیلات اعطا شده از سوی شبکه بانکی کشور قرار دارند.
علاوه بر این، بانکهای پاسارگاد با ۱۲۴ هزار و ۶۱۷ میلیارد تومان (۱۲۴.۶ همت)، سامان با ۱۱۷ هزار و ۷۰۸ میلیارد تومان (۱۱۷.۷ همت)، سپه با ۱۱۷ هزار و ۱۸ میلیارد تومان (۱۱۷.۱ همت)، خاورمیانه با ۱۰۶ هزار و ۹۹۹ میلیارد تومان (۱۰۶.۹ همت) و اقتصاد نوین با ۸۲ هزار و ۳۸۰ میلیارد تومان (۸۲.۳ همت) در جایگاههای ششم تا دهم میزان پرداخت تسهیلات در این بازه زمانی قرار گرفتهاند.
صندوق توسعه ملی در تمام کشورها به عنوان ذخیره ملی و برای سرمایهگذاریهای منتج به توسعه استفاده میشود، اما از آنجاییکه ایران قبل از طی کردن مراحل صنعتی شدن به آن دست پیدا کرد و تبدیل به اقتصاد وابسته به نفت شد و دولتی رانتیر شکل گرفت.
مسکن در بورس به عنوان بخشی از بازار سرمایه، از اهمیت بالایی برخوردار است. حضور شرکتهای مسکن در بورس نه تنها به تأمین مالی پروژهها کمک میکند، بلکه شفافیت و نظارت بر عملکرد این شرکتها را نیز افزایش میدهد. با این حال، چالشهایی مانند نوسانات بازار و وابستگی به سیاستهای دولت نیز وجود دارد که نیازمند توجه و مدیریت است.
نظر شما