شرکت پویا زرکان آق دره درباره دلایل عدم استخراج کانسنگ از معدن طلای آق دره توضیح داد.
به گزارش صدای بورس، شرکت پویا زرکان آق دره درباره دلایل عدم استخراج کانسنگ از معدن طلای آق دره توضیح داد.
بر اساس این گزارش شرکت فزر گزارش شفافیت درباره عدم استخراج کانسنگ طلا منتشر کرد که در ادامه می خوانید؛
پیرو شایعه منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر عدم استخراج کانسنگ از معدن طلای آق دره این شرکت به استحضار می رساند به دلیل مقدار موجودی کانسنگ سر معدن از سنوات گذشته در
حدود حجم استخراج سالیانه و همچنین وجود موجودی کانسنگ در دپوی کارخانه فرآوری شرکت استحصال مواد معدنی تخت سلیمان(شرکت تابعه) و طبق تصمیم هیات مدیره این شرکت به
منظور دستیابی به ذخایر بیشتر در سالهای آتی، اقدام لازم جهت افزایش عملیات باطله برداری در سال جاری جهت دستیابی به ذخایر جدید انجام شد.
لازم به ذکر است با توجه به اکتشافات جدید صورت گرفته، درخواست تمدید پروانه بهرهبرداری با ذخیره ۵.۰۶۰.۰۰۰ تن و برای ۷ سال به سازمان صمت استان ارائه شده است.
بدیهی است در صورت وقوع هرگونه رویداد با اهمیت، مراتب مطابق مفاد ماده ۱۳ دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان افشا می شود.
همچنین باید افزود؛ فعالیت اصلی شرکت پویا زرکان آق دره بهرهبرداری از معدن طلای آق دره است و زنجیره کامل تولید شمش طلا را در گروه خود دارد.
از سایر فعالیتهای فزر میتوان به موارد زیر اشاره کرد؛
اجرای فعالیتهای معدنی از اکتشاف تا عرضه محصولات نهایی به بازار مصرف
شناسایی و کشف ذخایر معدنی
تجزیه مواد معدنی با روشهای فیزیکی، شیمیایی و صادرات هرگونه مواد معدنی
محصولات وابسته بهدستآمده از معادن یا محصولات نهایی
این شرکت در گروه استخراج کانه های فلزی قرار دارد
تعداد روزهای منفی معامله شرکت در ۳ ماه گذشته ۲۸ روز و تعداد روز های مثبت ۲۳ روز بوده است.
قیمت میانگین وزنی آخرین روز بدون حجم مبنا ۳۳۳۰۴۱۰ میلیون بوده است.
مدیریت دارایی یکی از ارکان اصلی در حفظ و رشد سرمایههاست که به طور مستقیم بر عملکرد مالی فردی و سازمانی تاثیر میگذارد. این فرایند نه تنها به معنای شناسایی و تخصیص منابع مالی به سرمایهگذاریهای مختلف است، بلکه شامل برنامهریزی بلندمدت برای حفظ و افزایش ارزش این داراییها نیز میشود.
مدیر پژوهش توسعه و مطالعات اسلامی سازمان بورس ضمن تاکید بر لزوم تقویت نقش مدیریت پژوهش در پیشبرد برنامههای مختلف ذیل سند راهبردی سازمان گفت: سند راهبردی متناسب با نیازهای بازار سرمایه کشور و وظایف نهاد ناظر بازبینی خواهد شد و پایش برنامهها با جدیت ادامه مییابد.
نظر شما