بر این اساس، این 60 شرکت میبایست هر ساله پس از برگزاری مجامع، سود تقسیمی خود را به سازمان خصوصیسازی بدهند و این سازمان هم بابت اقساط سهام عدالت، سودهای دریافتی را به حساب خزانه واریز میکند.البته پس از پایان مهلت 10 ساله قانونی تعیین شده، سازمان خصوصیسازی از امسال موظف است سود تقسیمی مجامع شرکتها را به حساب سهامداران عدالت واریز کند.
به همین دلیل از فروردین سال جاری این سازمان اقدام به دریافت شماره شبای حساب بانکی مشمولان سهام عدالت از طریق سامانه این سهام کرده است تا پس از پایان فصل مجامع، شرکتهای سرمایهپذیر سود سال مالی 95 خود را به حساب مشمولان واریز کند.
بر این اساس نگاهی به وضعیت برگزاری مجامع شرکت های حاضر در پرتفوی سهام عدالت نشان میدهد تا کنون مجامع عمومی 11 شرکت سرمایهپذیر برگزار شده و 9 شرکت موفق به تصویب سود جهت تقسیم بین سهامداران شدهاند. بعلاوه این که شرکت پتروشیمی بیستون هم در روز 14 تیرماه به مجمع رفته است.همچنین مبلغ سود سهام عدالت از سود تقسیم شده این 9 شرکت، معادل 770 میلیارد تومان است که ظرف مهلت 8 ماه طبق قانون تجارت از سوی این شرکت ها به نفع سهامداران و به حساب آنان توزیع خواهد شد.
این گزارش میافزاید: از دیگر شرکت های سبد سهام عدالت که مجمع آنها در آستانه تشکیل است میتوان به برگزاری مجمع عمومی سالانه شرکت پتروشیمی تبریز در روز 17 تیر و دو شرکت پتروشیمی جم و چادرملو در روز 18 تیرماه اشاره کرد که در صورت تصویب سود قابل تقسیم از سوی این مجامع عمومی، سهم سود سبد سهام عدالت بیشتر مشخص خواهد شد.
نظر شما