به گزارش بورس آنلاین به نقل از ایبِنا، امیر هامونی در زمینه حمایت از ایدههای حوزه علوم پایه میتوان روی ساختارهایی مانند Charity Fund یا صندوق وقف کار کرد و از آنجا که ایدههای مطرحشده در این حوزه بازاری نیست و در زمان کم به تجاریسازی نمیرسد نمیتوان از ساختارهایی مانند صندوقهای سرمایهگذاری جسورانه برای تامین مالی آنها استفاده کرد.
هامونی با بیان اینکه تلاش داریم با همکاری سازمان بورس صندوقی در زمینه وقف طراحی کنیم تا روی تابلو معاملات برود، گفت: از این طریق هر فردی در کشور با هر میزان کمک میتواند از طریق این صندوق به راحتی این کار را انجام میدهد.
به گفته وی، این راه را بسیاری از کشورهای پیشرفته پیمودهاند به طوری که در دنیا بسیاری از دانشگاههای معتبر از همین روش تامین مالی میکنند. مدیرعامل فرابورس در ادامه تاکید کرد که دومین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان نیاز به Success Story برای معرفی و شناساندن خود دارد برای مثال چند نمونه موفق در جشنواره را به عموم معرفی کنیم. از نظر وی قطعا برای رسیدن به موفقیت، اطلاعرسانی دستاوردهایی که از طریق جشنواره کسب شده است ضروری است.
هامونی همچنین پیشنهاد کرد همانگونه که در جشنوارههای مهم بسیاری از کشورها از رکن حسابرس مستقل استفاده شده و حتی برندگان جشنواره نیز از سوی تیم حسابرسی اعلام میشوند، از همان ابتدای جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان از رکن حسابرس برای مدیریت تضاد منافع که ممکن است به وجود آید، کمک بگیریم تا همه ایدههای خوب به جشنواره معرفی شود.
وی در پایان به اینکه اخیرا دستورالعمل تامین مالی جمعی (کراودفاندینگ) در سازمان نهایی شده است اشاره کرد و افزود: از این طریق به کمک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری میتوان برای ایدهها و فعالیتهای دانشبنیان تامین مالی جمعی انجام داد.
نظر شما