بانک ملت به عنوان یکی از بانکهای خصوصی شده و پیشتاز در پذیرش ریسک، با استمرار و افزایش تلاشهای علمی و پژوهشی و فعالیتهای نوآورانه، میتواند بستری مناسب برای اجرای کارآمد سیاستهای پولی و مالی کشور فراهم سازد.
فرهاد دژپسند، وزیر امور اقتصادی و دارایی با همراهی مدیرعامل و اعضای هیأت مدیره بانک ملت در بازدید از توانمندیهای این بانک در حوزه فناوری اطلاعات تاکید کرد :یکی از ویژگیهای شاخص بانک ملت در نظام بانکی کشور این است که همیشه در حوزه ریسک پذیری پیشتاز بوده و هست. وی با بیان این نکته که بانک ملت در زمینه کاهش هزینهها، تعدیل شعب، اعطای تسهیلات و ... بسیار خوب عمل کرده است و این موارد جزو نقاط قوت این بانک خصوصی شده محسوب میشود، اضافه کرد: بانک ملت در زمینه فناوری اطلاعات و بانکداری دیجیتال رتبه خوبی دارد و شرکتهای زیرمجموعه آن به جایگاهی رسیده اند که میتوانند مورد توجه رقبا قرار گیرند. دژپسند با بیان این نکته که بانک ملت با وصل کردن خود به منابع علمی، دانشگاههای داخلی و خارجی میتواند خود را بیمه کند، اظهار داشت: این موضوع از دو راه امکان پذیر است یکی ارتباط مستمر با دانشگاهها و استفاده از بهترین نتایج علمی و پژوهشی آنها و دیگر برگزاری دورههای آموزشی برای کارکنان در خارج از کشور. دژپسند بیان داشت: بانک ملت با عمل به این توصیهها در آینده ای نزدیک، مثال زدنی خواهد شد.
شناسایی نشدن هیچ گونه سود واهی
محمد بیگدلی، مدیرعامل بانک ملت نیز در سخنانی با اشاره به تشکیل کمیتهای در این بانک برای تهیه نقشه راه بانکداری دیجیتال، اظهار داشت: زیرساختهای موردنظر برای استقرار این نوع بانکداری پیشبینی شده و برای ۶ ستون اصلی بانکداری دیجیتال، پروژه تعریف شده است.
مدیر عامل بانک ملت از طراحی ۲۳ کلان پروژه و ۱۲۶ پروژه در زمینه بانکداری دیجیتال خبر داد و افزود: آموزش این نوع بانکداری نیز در سطح مدیران و کارکنان صف و ستاد بانک شروع شده است و تا پایان آذرماه، نقشه راه بانکداری دیجیتال بانک ملت به عنوان نخستین بانک در کشور، رونمایی خواهد شد. بیگدلی در عین حال پروژه Core۲را از یکی از زیرساختهای اصلی بانکداری دیجیتال در بانک ملت خواند و یادآور شد: فاز نخست این پروژه با ۲۰ محصول به بهره برداری رسیده است و در سال ۹۹ به صورت کامل عملیاتی خواهد شد. وی با اشاره به این نکته که از روز نخست تصدی مسئولیت مدیریت عاملی بانک ملت، شفاف سازی را در اولویت کاری خود قرار داده است، تصریح کرد: این شفاف سازی نتایج خوبی را برای این بانک در پی داشته است. وی با بیان این نکته که بانک ملت در دو سال گذشته، هیچ گونه سود واهی را شناسایی نکرده است، اضافه کرد: حتی در بحث تسعیر نرخ ارز نیز اجازه تسعیر داراییهای ارزی را که در دسترس نبوده است نداده ایم. بیگدلی تصریح کرد: بانک ملت در دوسال گذشته حتی یک روز هم اضافه برداشت از منابع بانک مرکزی نداشته است و در حوزه فناوری اطلاعات نیز حرف نخست را در بین بانکهای کشور میزند.
- شماره۳۲۷هفته نامه اطلاعات بورس-صفحه۱۰
نظر شما