صندوق‌های رفاه رکورددار بازدهی

شرکت کارگزاری بانک رفاه کارگران از آذرماه 1384 فعالیت رسمی خودش را تحت نظارت سازمان‌بورس و اوراق‌بهادار تهران آغاز کرد و در حال حاضر با مدیریت سه صندوق سرمایه‌گذاری مشترک، مشغول رقابت با سایر صندوق‌داران است. در ادامه مروری بر عملکرد آن‌ها خواهیم داشت.

شرکت کارگزاری بانک رفاه کارگران از آذرماه 1384 فعالیت رسمی خودش را تحت نظارت سازمان‌بورس و اوراق‌بهادار تهران آغاز کرد و در حال حاضر با مدیریت سه صندوق سرمایه‌گذاری مشترک، مشغول رقابت با سایر صندوق‌داران است. در ادامه مروری بر عملکرد آن‌ها خواهیم داشت.

 افزایش خالص ارزش دارایی‌ها
صندوق گنجینه رفاه: نخستین تجربه‌ صندوق‌داری رفاه به سال 1389 و تاسیس صندوق سهامی گنجینه رفاه برمی‌گردد. این صندوق که اکنون نزدیک به 3 هزار و 500 روز از عمرش می‌گذرد، با اختصاص 95 درصد از دارایی‌هایش به بازار سهام و تمرکز بر روی صنایع «فلزات اساسی»، «فرآورده‌های نفتی، کک و سوخت هسته‌ای» و «ماشین‌آلات و دستگاه‌های برقی» 117 درصد بازدهی در یک‌ساله‌ منتهی به نیمه‌ آبان 98 کسب کرد. 
همچنین مطابق با آخرین اطلاعات سامانه‌ رسام، در جایگاه پربازده‌ترین صندوق سهامی سال گذشته قرار گرفته است. خالص ارزش دارایی‌های این صندوق با رشدی 137 درصدی در یک‌سال گذشته، امروز در مرز 600 میلیارد ریال قرار دارد.
رتبه‌ سوم پربازده‌ترین صندوق‌های سهامی
صندوق بانک توسعه تعاون: خردادماه 1391 دومین صندوق سهامی این کارگزاری فعالیت خودش را آغاز کرد. خالص ارزش دارایی‌های این صندوق در یک‌سال گذشته با رشدی 208 درصدی به 542 میلیارد ریال رسیده است. پرتفوی و استراتژی‌های سرمایه‌گذاری این صندوق بسیار شبیه به دیگر صندوق سهامی کارگزاری رفاه است و راز این اتفاق، حضور تیم مدیریتی یکسان در این دو صندوق است. سهم بازار سهام از پرتفوی صندوق 95 درصد است که در این بین، صندوق بیشترین سرمایه‌گذاری را در گروه «فلزات اساسی» داشت. این صندوق نیز با کسب 105 درصد بازدهی در یک‌سال اخیر بازدهی قابل‌ قبولی داشته و در رتبه‌ سوم پربازده‌ترین صندوق‌های سهامی یک‌سال گذشته ایستاده است. 
کسب بازدهی مطلوب 
صندوق نگین رفاه: صندوق بادرآمد ثابت «نگین‌رفاه» در راستای جذب سرمایه‌گذاران محتاط 7 سال گذشته آغاز به کار کرد. خالص ارزش دارایی‌های این صندوق، با رشدی 32 در یک‌سال گذشته، در مرز 50 هزار میلیارد ریال نوسان دارد. گروه «فلزات اساسی» همواره مورد اعتمادترین صنعت نزد مدیران این صندوق بوده است.‌ البته ماهیت احتیاطی صندوق‌های بادرآمد ثابت موجب شده تا تنها 8 درصد سرمایه‌ این صندوق به این گروه و سایر صنایع بورسی اختصاص یابد و باقی در قالب سپره بانکی و اوراق بدهی مستعد سرمایه‌گذاری شود. این صندوق در یک‌سال اخیر 3/21 درصد بازدهی عملیاتی ساخته که این نرخ نسبت به عملکرد سایر صندوق‌های بادرآمد ثابت، نه ضعیف و نه عالی، بلکه خوب ارزیابی می‌شود.

  • سجاد یزدانی-کارشناس سامانه رسام
  • شماره329 هفته نامه اطلاعات بورس-صفحه16
کد خبر 410174

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =