مشاورسرمایهگذاری ارزش پرداز آریان هم از سال ۱۳۸۹ با اخذ مجوز از سازمانبورس و اوراقبهادار، فعالیت خود را به عنوان یک نهاد مالی تحت نظارت سازمان آغاز کرد. پس از انحلال صندوق مشترک اندیشمندان پارسنگر خبره در آذرماه ۱۳۹۷، در حال حاضر دو صندوق سرمایهگذاری در این مجموعه مشغول به فعالیت هستند که با معرفی این صندوقها، مروری بر عملکرد آنها نیز خواهیم داشت.
روند صعودی شگفتانگیز
خالص ارزش داراییهای "صندوق مشترک اندیشه فردا"، که در شهریورماه ۱۳۹۲ و در راستای جذب سرمایهگذاران محتاط آغاز به کار کرد، در یکسال گذشته روند صعودی شگفتانگیزی داشته و با رشدی ۱۲۸۲ درصدی اکنون در مرز ۲.۷۶۰ میلیارد ریال نوسان دارد. گروههای«فرآوردههای نفتی، کک و سوخت هستهای» و «بانکها و موسسات اعتباری» همواره مورد اعتمادترین صنایع بورسی نزد مدیران این صندوق بودهاند، اما ماهیت احتیاطی صندوقهای بادرآمد ثابت سبب شده تا تنها ۱۲ درصد داراییهای صندوق، به این صنایع و سایر صنایع بورسی اختصاص یابد و باقی در قالب سپرده بانکی و اوراق بدهی مستعد با بازدهی مناسب و با ملاحظات مدیریت ریسکی، سرمایهگذاری شود. این صندوق در یکسال بیش از ۷۰ درصد بازدهی عملیاتی ساخته که این نرخ در مقایسه با نرخ سود سپرده بانکی و همچنین عملکرد سایر صندوقهای بادرآمد ثابت، بسیار مطلوب و جذاب ارزیابی میشود.
در جمع پربازدهترین های مختلط
دیگر صندوق این مجموعه از نوع صندوقهای نیکوکاری بوده و در گروه صندوقهای مختلط مشغول به فعالیت است؛ سرمایهگذاران با سرمایهگذاری در این صندوقها تمام یا بخشی از سود خود را جهت امور خیریه اهدا میکنند. خالص ارزش داراییهای "صندوق نیکوکاری میراث ماندگار پاسارگاد " در یکسال گذشته با رشدی ۲۰۲ درصدی به ۱.۱۱۲ میلیارد ریال رسیده است. ۶۳ درصد از پرتفوی این صندوق به بازار سهام و در صدر آن، گروه «بانکها و موسسات اعتباری»، «مواد و محصولات دارویی» و «فرآوردههای نفتی، کک و سوخت هستهای» اختصاص یافته است. صندوق نیکوکاری میراث ماندگار پاسارگاد با کسب ۲۲۳ درصد بازدهی در یکسال اخیر، در جمع پربازدهترین صندوقهای مختلط بازار قرار گرفته است.
در جدول زیر مشروح عملکرد صندوقهای سرمایهگذاری تحت مدیریت شرکت مشاورسرمایهگذاری ارزش پرداز آریان را مشاهده میکنید.
- هفته نامه ۳۵۷ اطلاعات بورس، صفحه ۱۶
نظر شما