تامین سرمایۀ تمدن با دریافت مجوزهای لازم، از اواخر  سال ۱۳۹۰ به‌طور رسمی فعالیت خود را آغاز کرد. با احتساب صندوق جسورانه توسعه فناوری آرمانی، این شرکت در حال حاضر، مدیریت سیزده صندوق سرمایه‌گذاری متنوع را برعهده دارد. در ادامه ضمن معرفی این صندوق‌ها، مروری بر عملکرد آن‌ها نیز خواهیم داشت.

صدای بورس- با توجه به فراوانی زیاد سرمایه‌گذاران ریسک‌گریز، چهار صندوق از سیزده صندوق این شرکت در راستای جذب این افراد، در گروه صندوق‌های با درآمد ثابت مشغول رقابت با دیگر صندوق‌ها هستند.
قدیمی‌ترین و بزرگ‌ترین صندوق این شرکت با خالص ارزش دارایی قریب به ۵۰۰ هزار میلیارد ریال، صندوق گنجینه زرین‌شهر است که در سال گذشته بازدهی‌ ۲۰.۷ درصدی داشته است. صندوق اندوخته توسعه صادرات آرمانی دومین صندوق بزرگ درآمد ثابت تمدن است که با دارایی نردیک ۸۷ هزار میلیارد ریالی بازدهی ۲۱.۰۴ درصدی طی یک سال اخیر برای سرمایه گذاران خود داشته است.
دو صندوق برای ریسک‌پذیران
خالص ارزش دارایی‌های صندوق سهامی ثروت‌آفرین تمدن در یک‌سال گذشته افتی ۵۰ درصدی را تجربه کرده است. سهم بازار سهام از پرتفوی این صندوق حدود ۹۱ درصد است که در این بین، صندوق بیشترین سرمایه‌گذاری را در گروه «محصولات شیمیایی»، «استخراج کانه‌های فلزی» و «فلزات اساسی» داشته است. همسو با افت محسوس سطح بازدهی صندوق‌های سهامی در پی ریزش اخیر بازار سهام، و با توجه به تاریخ تهیه گزارش، سطح بازدهی سالانۀ این صندوق هم همانند بسیاری از صندوق‌های مشابه، منفی شده است. صندوق آرمان آتیه درخشان مس، دیگر صندوق سهامی این شرکت و از نوع صندوق‌های قابل معامله است که ۸۵ درصد از سبد خود را به بازار سهام و در صدر آن گروه‌های «فلزات اساسی»، «استخراج کانه‌های فلزی» و «محصولات شیمیایی» اختصاص داده است. در حال حاضر مدیریت صندوق توسعه صادرات نیز به عنوان یک صندوق سهامی در اختیار این مجموعه است که تامین سرمایه تمدن در راستای توسعه محصولات خود به دنبال تبدیل این صندوق به صندوق با پشتوانه طلا است.

تعادل در ریسک و بازده
مهرماه ۱۳۹۰، صندوق گوهر نفیس تمدن در گروه صندوق‌های مختلط آغاز به کار کرد. این صندوق با اختصاص حدود ۵۰ درصد از سبد خود به بازار سهام و حدود ۳۴ درصد به بازار بدهی، پس از ریزش اخیر بورس، همچنان بازدهی سالانۀ منفی ۷ درصدی دارد، اما در افقی بلندمدت و طی حدود ۱۰ سال فعالیت خود، بازدهی مرکبی ۱۳۵۱ درصدی داشته است. در جدول مشروح عملکرد صندوق‌های سرمایه‌گذاری تحت مدیریت شرکت تأمین سرمایه تمدن را مشاهده می‌کنید.

تنوع مدیریت دارایی در صندوق‌های تامین سرمایه تمدن

سبدی با پتانسیل سودآوری

احمد کوچکی - قائم مقام معاونت بازار تأمین سرمایه تمدن: شرکت تأمین‌سرمایه تمدن (سهامی عام)، به عنوان فعالترین تأمین سرمایه کشور به انتخاب سازمان بورس و اوراق بهادار، با هدف ارائه سبد کاملی از خدمات مالی به مشتریان خود در تاریخ ۱۳۹۰/۱۲/۲۱ با شماره ۴۲۲۵۵۸ در اداره ثبت شرکت‌ها و مؤسسات غیر تجاری تهران به ثبت رسیده است. استراتژی تأمین سرمایه تمدن در مدیریت صندوق‌های درآمد ثابت، ایجاد بازدهی پایدار و با حداقل نوسان بین دوره‌ای است. کارایی عملیاتی و حداقل زمان انتظار در دریافت و پرداخت وجوه همواره در دستور کار صندوق‌های درآمد ثابت این شرکت قرار دارد. ایجاد سبدی از دارایی‌ها که با حفظ ثبات بازدهی از نقدشوندگی کافی برخوردار باشند همواره مورد توجه این مجموعه بوده است. در خصوص مدیریت صندوق‌های سهامی، تلاش این مجموعه ایجاد سبدی متشکل از صنایع و شرکت‌های با پتانسیل سودآوری و پرهیز از صنایع با سودآوری پایین بوده است. توجه به مؤلفه‌های ارزش‌گذاری و همچنین سهولت ورود و خروج سرمایه‌گذاران در این صندوق‌ها اصول پایه‌ای است که در مدیریت صندوق‌های سهامی مورد توجه بوده است.

کد خبر 443971

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =