به گزارش صدای بورس، برزگری رئیس تنظیم مقررات سازمان مالیات گفت: طبق آمار بانک مرکزی در ۷ بهمن ۱۳ میلیون و ۴۵ هزار پذیرنده فعال در کشور داشتیم که حدود ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار ابزار پرداخت هیچگونه گردشی نداشتند و سازمان امور مالیاتی آنها را قطع کرد.
او میگوید: تا صبح امروز ۴ میلیون و ۶۵۳ هزار دستگاه درخواست الصاق و ۲ میلیون و ۶۱۱ هزار دستگاه درخواست غیرفعالسازی داشتند. همچنین ۲ میلیون و ۶۰۰دستگاه که توسط بانک مرکزی غیر فعال شده به دلایلی همچون، کد ملی غیر فعال، هویت نامعتبر شخص بوده است.
از این پس اگر فعال اقتصادی درخواست دستگاه کارتخوان جدید دهد، بایدکد رهگیری پرونده مالیاتی داشته و همان لحظه به پرونده مالیاتی او الصاق شود.
بیشتر بخوانید: اتصال ناقص ۳۳ دستگاه به سامانه صدور مجوز کسب و کار
رئیس تنظیم مقررات سازمان مالیات گفت: ساماندهی دستگاههای کارتخوان نیاز به آموزش جدی ندارد و سازمان امور مالیاتی به این علت به این موضوع ورود کرد که افراد با حداقل آگاهی و اطلاعاتی همچون کد ملی، شماره همراه و تاریخ تولد می توانند وارد به سامانه شوند و کارتخوانهای خود را به پروندههای مالیاتی الصاق کنند.
او می گوید: همچنین سازمان امور مالیاتی براساس میزان تراکنش دستگاههای کارتخوان از فعالان اقتصادی مالیات اخذ نمیکند بلکه براساس سود آنان مالیات اخذ میکند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه برنامه گفت و گوی ۱۸:۳۰ شبکه خبر محمدرضا جعفریان گفت: ۳۰ دی آخرین مهلت اتصال کارتخوانها به پرونده مالیاتی بود که مجددا مهلت یک ماه به افراد داده شد. طبق آمار بانک مرکزی ۱۳ میلیون کارتخوان در کشور وجود دارد؛ که تاکنون حدود ۷ میلیون از کارتخوانها غیرفعال شده و از میان ۳ میلیون واحد صنفی، حدود ۵ میلیون کارتخوان ساماندهی شده است.
نظر شما