دورنمایی از رمزارزها در قرن جدید

یک تحلیلگر بازار رمزارز چشم‌انداز این بازار را در سالی که گذشت و سال آتی بررسی کرد.

به گزارش صدای بورس، یزدان عباسی، تحلیلگر بازار رمزارز با بیان اینکه در ابتدای سال ۲۰۲۱ تعداد رمزارزهای موجود در این فضا به ۸۱۵۳ عدد رسیده بود، گفت: در سال ۲۰۲۱ به تنهایی ۸۰۷۰ کوین جدید ایجاد شده که نشان دهنده رشد نزدیک به ۱۰۰ درصدی بازار است، در مجموع، در حال حاضر بیش از ۱۶ هزار رمزارز در بازار وجود دارد و به‌طور متوسط، هر روز حدود ۲۱ ارز دیجیتال جدید در بازار ایجاد می‌شود.

وی ادامه داد: با ظهور فناوری جدید در فضای رمزارز، انتظار می‌رود این روند صعودی در سال ۲۰۲۲ هم ادامه پیدا کند، در برخی موارد تنها در چند دقیقه هر فردی می‌تواند توکن مختص خود را ایجاد کرده و روانه بازار کند.

به گفته عباسی ارزش بازار جهانی ارزهای دیجیتال بین سال‌های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ تقریبا ۳هزار درصد افزایش یافت و ارزش این بازار از ۱۰۰میلیارد دلار در اوایل سال ۲۰۲۰، به ۳تریلیون دلار در سال ۲۰۲۱ رسید.

این تحلیلگر رمزارز با اشاره به اینکه شیبا اینو در سه ماهه سوم سال ۲۰۲۰ به قیمت ۰۰۰۰۰۰۰۰۰۳ .۰دلار معامله می‌شد و در یک سال ۲۶میلیون درصد رشد کرد، گفت: قیمت این رمزارز در سال ۲۰۲۱ به ۰۰۰۰۸ .۰دلار رسید و از این رو بزرگترین رشد ارزهای دیجیتال در این سال را از آن خود کرد.

او افزود: تعداد خودپردازهای بیت کوین از ۱۴هزار مورد در ابتدای سال به ۳۴هزار مورد افزایش یافت و در سال ۲۰۲۰، تعداد کاربران احراز هویت شده از مرز ۱۰۰ میلیون عبور کرد، براساس گزارش بایننس، این تعداد تا سال ۲۰۲۱ به ۳۰۰ میلیون رسیده که حدود ۸. ۳ درصد از جمعیت جهان را تشکیل می‌دهد.

عباسی تصریح کرد: در سال ۲۰۲۱ ،کلاهبرداری‌های رمزارز در سطح جهان ۷.۷میلیون دلار بود که رشد ۸۰درصدی را نسبت به سال گذشته نشان می‌داد، طبق گزارش Chainalysis، راگ‌پول با ۸.۲میلیارد دلار، بخش عمده سرقت رمزارز را به خود اختصاص داده است. راگ‌پول در این حالت اتفاق می‌افتد که توسعه‌دهندگان یک پروژه را رها می‌کنند و با سرمایه، سرمایه‌گذاران ناپدید می‌شوند.


  • بیشتر بخوانید:

چشم‌انداز بازار مسکن در سال ۱۴۰۱ / ۴ سناریویی که در انتظار بازار مسکن است


این کارشناس حوزه رمزارز ادامه داد: هند با ۱۰۰ میلیون نفر، در صدر کشورهایی است که بیشترین تعداد کاربران رمزارز را دارند، بعد از آن، آمریکا با حدود ۲۷میلیون و ۴۹۲هزار نفر در رتبه دوم قرار دارد، روسیه و نیجریه هم به ترتیب با ۱۷ میلیون و ۱۳ میلیون نفر در رتبه‌های بعدی قرار دارند، همچنین ۱۲.۷۳ درصد از جمعیت اوکراین صاحب رمزارز هستند که بالاترین درصد در جهان است.

به گفته وی در سال ۲۰۲۱ روزانه بیش از یک میلیون تراکنش اتریوم وجود داشت، طبق داده‌های Charts Y، اتریوم روزانه بین ۰۵۷. ۱ تا ۷۱۷. ۱ میلیون تراکنش را پردازش کرده است و این رقم بیش از شش برابر تراکنش‌های بیت کوین است که در ماه ژوئن به‌طور میانگین ۲۵۰ هزار بوده است.

عباسی با بیان اینکه ۱۸هزار کسب و کار در سراسر جهان پرداخت‌های بیت کوین را می‌پذیرند، گفت: شرکت‌های بزرگی که پرداخت‌های رمزارزی را می‌پذیرند عبارتند از T&AT، مایکروسافت، آوراستوک، توییچ، پیتزا هات و نیواگ. آمازون، مسترکارت، ویزا و تسال نیز قصد دارند به این گروه بپیوندند، همچنین ده ارز دیجیتال برتر، ۸۸ درصد از ارزش کل بازار را تشکیل می‌دهند.

این تحلیلگر بازار رمزارز با نگاهی به آمارهای سال ۲۰۲۱ که بر بازار سال ۲۰۲۲ تأثیر خواهند گذاشت، تصریح کرد: رشد تعداد ارزهای جدید در سال ۲۰۲۲ با توجه به تسهیل روند توسعه ارز دیجیتال جدید که البته رشد بالای تعداد ارزهای دیجیتال، نشان از رشد بالای میزان کلاه‌برداری رمزارز در سال ۲۰۲۲ دارد، با توجه به پروژه‌های رمزارزی همانند Inu Shiba و Gala، فضا برای فریب مردم از طریق نشان دادن سودهای چند میلیونی فراهم شده است، تعداد کاربران رمزارزها در سال ۲۰۲۲ همچنان رشد خواهد کرد، این تعداد کاربران جدید به آموزش نیاز دارند، مورد دیگر اینکه شبکه اتریوم در کنار ایرادات خود و رقبای تازه وارد همچون سولانا، در سال ۲۰۲۲ نیز از حیث توسعه قراردادهای هوشمند بی‌رقیب باقی خواهد ماند همچنین با پذیرش بیشتر رمزارزها توسط کسب وکارها در سال ۲۰۲۲، ارزش کلی بازار رمزارزها نمی‌تواند رشد نکند.

عباسی درمورد پیش‌بینی خود از رمزارزها در سال ۲۰۲۲ گفت: سرمایه‌گذاری در آلت کوین‌ها رشد خواهد کرد، شاهد رشد بازار NFTها خواهیم بود، قانون‌گذاری بیشتر در راه است، متاورس مورد پذیرش قرار خواهد گرفت، رشد قیمت در مسیر رمزارزها، پلتفرم‌های دیفای و ارزش رمزارزهای DeFi رشد خواهد کرد و اتریوم از بیتکوین پیشی خواهد گرفت.

وی درمورد پیش‌بینی از رشد سرمایه‌گذاری در آلت کوین‌ها گفت: در ابتدای سال ۲۰۲۱، بیتکوین ۷۰ درصد سهم بازار رمزارزها را به خود اختصاص داده بود، این عدد در انتهای سال به ۴۰ درصد نزول پیدا کرد و به دلیل معرفی راهکارهای بلاکچینی جدید همچون NFT ،DeFi و متاورس، که توسعه آن بر بستر بیت‌کوین فعال ممکن نیست، پروژه‌های جدید توانستند سهم بازاری برای خود ایجاد کنند.

این کارشناس حوزه رمزارز با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود شاهد رشد بازار NFTها باشیم، گفت: با معرفی NFTها در سال ۲۰۲۱، فضای کسب درآمد از رمزارزها از لایه تریدرها و کسب وکارهای پیچیده درآمد و امکان کسب درآمدهای جذاب برای عموم مردم باز شد و اگر سال ۲۰۲۱، سال آموزش رمزارزها باشد، سال ۲۰۲۲، سال بکارگیری رمزارزها است.

عباسی درمورد افزایش قانون‌گذاری‌ها گفت: کشور هند، به عنوان یکی از بزرگترین جوامع رمزارزی جهان، در پی مقررات‌گذاری رمزارزها در سال ۲۰۲۲ است، کشور ما ایران نیز به شدت در پی قانون‌گذاری رمزارزها در سال ۲۰۲۲ است و استیبل کوین‌ها هدف اصلی مقررات‌گذاران در سال ۲۰۲۲ هستند.

به گفته او در سال ۲۰۲۱، فیس بوک با ریبرد کردن نام خود به متا، به‌صورت رسمی به دنیای متاورس وارد شد و ورود کمپانی‌های بازی سازی همچون Games Epic، شرکت‌هایی همچون اپل و ماکروسافت به حوزه متاورس و ثبت شعب پپسی و سامسونگ در این فضا، نشان از رشد پذیرش و به تبع افزایش قیمت ارزهای متاورسی در سال ۲۰۲۲ دارد.

این تحلیلگر بازار رمزارزها افزود: بسیاری از فعالان بازار رمزارزها معتقدند بیت‌کوین در سال ۲۰۲۲، قیمت یکصد هزار دلاری را خواهد دید. در سال ۲۰۲۲، در سبد سرمایه‌گذاری خود اتریوم، سولانا، پولکادات و کاردانو را تحت نظر قرار دهید، همچنین در سال ۲۰۲۱، اتریوم با ۴۱۸ درصد رشد، توانست از بیت‌کوین با ۶۶ درصد رشد پیشی بگیرد و قابلیت‌های اتریوم در توسعه کوین جدید، NFT و Dappها، نشان از استقبال بیشتر از این شبکه به نسبت بیت‌کوین در سال ۲۰۲۲ دارد.

کد خبر 448141

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =