برای چه دیماند گرفته‌اید؟/ وزارت نیرو پاسخ دهد

نایب رئیس انجمن نوردکاران فولادی ایران گفت:‌ وزارت نیرو با تیزهوشی می‌خواهد از برقی که دم کنتور به ما فروخته، ۳۵ درصد هم حق ترانسفر بگیرد.

صدای بورس - محبوبه قرمزچشمه؛ سید علی محمد ابویی به صدای بورس گفت: وزارت نیرو حقوق مکتسبه ما را نادیده می‌گیرد. این به چه معناست چرا ما باید پست بسازیم و حتی فضا و زمین آن را بدون هیچ‌گونه حق و حقوق به وزارت نیرو واگذار کنیم و حال وزارت نیرو اعلام می‌کند ۳۵ درصد حق انتقال می‌گیرد! حق انتقال از چه چیزی می‌گیرید؟

نایب رئیس انجمن نوردکاران فولادی ایران بیان کرد: حق انتقال از بخشی که ما سرمایه‌گذاری کرده‌ایم و رایگان در خدمت شما گذاشته‌ایم؟ وزارت نیرو، شما دیماند برای چه از ما گرفته‌اید؟ آن را به قیمت روز به ما بازگردانید و سپس ۳۵ درصد حق انتقال بگیرید.

وزارت نیرو، شما دیماند برای چه از ما گرفته‌اید؟ آن را به قیمت روز به ما بازگردانید و سپس ۳۵ درصد حق انتقال بگیرید.

سازکار خرید برق از بورس انرژی را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

نایب رئیس انجمن نوردکاران فولادی ایران در پاسخ به این پرسش که سازکار خرید برق از بورس انرژی را چگونه ارزیابی می‌کنید، بیان کرد: بورس انرژی از ۲ طرف معامله می‌تواند کارمزد بگیرد. اما موضوع درآمدی است که وزارت نیرو از ترانسفر برق برای خود در نظر گرفته است. یعنی برقی که ما ۴۸۰ تومان در کیلووات از بورس انرژی می‌خریم باید ۳۵ درصد معادل ۱۵۰ تومان حق انتقال برای هر کیلووات به وزارت نیرو پرداخت کنیم.


بیشتر بخوانید:

وزارت نیرو شرایط اعتماد صنعت را فراهم کند


چرا وزارت نیرو اصرار بر معامله برق در بورس انرژی دارد؟

وی با بیان اینکه هدف وزارت نیرو از پیشنهاد به صنایع برای خرید برق از بورس انرژی تنها دریافت کمیسیون ۳۵ درصدی است، بیان کرد: این موضوع برای صنایعی که دیماند برق نیز خریده‌اند، صادق است. وزارت نیرو تمام هزینه‌های فروش برق دم کنتور، حق دیماند را از ما گرفته است و از طرفی تاسیساتی که اعلام کردند، برایشان ساخته‌ایم و حال این موضوع وسیله درآمدزایی دولت شده است. وزارت نیرو با تیزهوشی می‌خواهد از برقی که دم کنتور به ما فروخته است، ۳۵ درصد هم حق ترانسفر بگیرد.

چرا عملکرد مدیران بعد از اتمام مسئولیت مورد بازخواست قرار نمی‌گیرد؟

ابویی در پاسخ به این پرسش که چرا عملکرد تمام مدیران بعد از اتمام مسئولیت مورد بازخواست قرار نمی‌گیرد، بیان کرد: چرا مدیران متخصص در حوزه متفاوت را در تخصصی غیر قرار داده‌اند که تا این شخص در آن پست جا بیافتد ما از جا در آمده‌ایم.

چرا عملکرد تمام مدیران بعد از اتمام مسئولیت مورد بازخواست قرار نمی‌گیرد. چرا مدیران متخصص در حوزه متفاوت را در تخصصی غیر قرار داده اند؟ که تا این شخص در آن پست جا بیافتد ما از جا در آمده‌ایم.

امنیت سرمایه‌گذاری وجود ندارد

ابویی تصریح کرد: اصل امنیت سرمایه‌گذاری است. در آبان ۱۴۰۰ با سرمایه ۳۰۰ میلیارد تومانی پست ساخته‌ایم و به وزارت نیرو تحویل داده‌ایم به امید تامین برق اما حال وزارت نیرو زیر تعهدات خود زده است. اگر در تهران معادل این سرمایه زمین خریده بودیم حداقل ۲۰ برابر شده بود و حال وزارت نیرو عنوان می‌کند خطی که خودت ایجاد کرده‌ای به خودت می‌فروشیم و دیماند حق انتقال می‌گیرم. امنیت سرمایه‌گذاری وجود ندارد، امروز به جای آنکه به ما خسارت بدهند روش خود را تغییر داده‌اند.

تغییر قوانین عطف به ما سبق نمی‌شود

وی بیان کرد: حاکمیت باید جواب ما را بدهد چرا که من به عنوان صنعت‌گر بر اساس قرارداد سرمایه‌گذاری کرده‌ام اما وزارت نیرو این قرارداد را نامعتبر کرده است در حالی که تغییر قوانین عطف به ما سبق نمی‌شود.

مهمترین اصل برای دولت در مواجهه با صنعت چیست؟

نایب رئیس انجمن نوردکاران فولادی ایران با بیان اینکه مهمترین اصل صداقت است، گفت: دولت اگر در ارتباط با این مردم صداقت به خرج بدهد به طور حتم نتیجه آن را برداشت خواهد کرد. به عنوان مثال دولت اگر صادقانه از تولیدکننده بخواهد برای یک سال برق را به بورس بیاورد و تضمین کند بعد از ۵ سال برق مستمر به صنایع می‌دهد، به طور قطع صنایع و مردم همکاری می‌کنند اما تغییر قوانین و بدعهدی دولت موجب بدبینی صنعت شده است.

راهکار خروج از بحران

وی تصریح کرد: امروز صحبت‌ها دور میز انجام می‌شود و ما را به عنوان صنعت‌گر دور میز می‌نشانند اما تصمیمات اصلی پشت درهای بسته اتخاذ می‌شود. مشکل ما مدیریت بدون مسئولیت است. چرا عملکرد تمام مدیران بعد از اتمام مسئولیت مورد بازخواست قرار نمی‌گیرد؟ چرا مدیران متخصص در حوزه متفاوت را در تخصصی غیر قرار داده‌اند که تا این شخص در آن پست جا بیافتد ما از جا در آمده‌ایم.

کد خبر 452492

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =