به گزارش صدای بورس، مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران اظهار داشت: برنامه وزارت نیرو بر این اساس بود که بعد از اوج بار سال ۱۴۰۰، بالغ بر ۶۰۰۰ مگاوات قدرت اسمی جدید تولید برق احداث شود و تا این لحظه عملکرد خوبی در این برنامه داشتهایم، به طوری که اغلب نیروگاهها آماده تولید هستند و بخشی از آنها به شبکه سنکرون شدهاند.
وی افزود: از این برنامه ۶۰۰۰ مگاواتی، ۵۰۰ مگاوات نیروگاههای تجدیدپذیر و ۱۳۰۰ مگاوات ارتقای توان و استفاده از سیستمهای مدیا در واحدهای موجود به منظور افزایش توان خروجی است؛ بقیه برنامه نیز مربوط به نیروگاههای حرارتی جدید است.
سخنگوی صنعت برق تصریح کرد: دو واحد نیروگاهی آریان یک و دو در زنجان کمتر از یکهفته پیش به بهره برداری رسید و بهزودی نیروگاه های زرند یک و دو در کرمان نیز به بهرهبرداری می رسند.
رجبی مشهدی در خصوص اینکه "آیا برنامه افزایش ۶۰۰۰ مگاواتی ظرفیت تولید برق کشور محقق میشود؟"، گفت: انشاالله که این برنامه محقق میشود، بهطوری برنامه ریزی شده که این ۶۰۰۰ مگاوات در مدار تولید قرار بگیرد.
بیشتر بخوانید: آغاز اجرای برنامه های مدیریت بار برق
مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران در پاسخ به اینکه "آیا نیاز به تغییر در برنامه پیکسایی برای جبران کمبود برق شبکه وجود دارد؟"، گفت: برنامه پبکسایی بهگونهای تنظیم شده که نیازی به تغییر در برنامه پبکسایی وجود ندارد و برنامه زمان بندی که در بخشهای مختلف از جمله صنعت، کشاورزی، تجاری، اداری و خانگی تنظیم شده، پیش خواهد رفت.
وی افزود: هیچ برنامهای برای انتشار جداول خاموشی نداریم و بهنظر میرسد که مجموعه اقداماتی که طی ۱۰۰ برنامه عملیاتی صورت گرفته، امکان پاسخگویی به نیازهای برقی تابستان سال جاری را داشته باشد.
به گزارش تسنیم ، سخنگوی صنعت برق خاطرنشان کرد: با وجود تمامی این موارد، از مردم عزیز درخواست میکنیم که در ساعات اوج مصرف از ساعت ۱۲ تا ۱۷ و ۲۰ تا ۲۳ تا آنجایی که میتوانند از وسایل برقی پرمصرف به خصوص به صورت همزمان استفاده نکنند و دمای وسایل سرمایشی را نیز روی ۲۵ درجه و بالاتر تنظیم کنند تا مصرف برق در این ساعات کاهش پیدا کند و این امکان را که تابستان را بدون خاموشی پشت سر بگذاریم بیشتر کند.
نظر شما