به گزارش صدای بورس،فرشید پورحاجت با اشاره به اینکه معاونت مسکن و ساختمان هنوز آییننامه نظام صنفی را در حوزه انبوهسازی تهیه نکرده است، اظهار کرد: جامعه سازندگان و انبوهسازان مسکن بهعنوان فعالان صنعت تخصصی ساخت و ساز، اشخاص حرفهای این صنف هستند.
وی افزود: بنابراین باید ساختار مشخصی را داشته باشند تا در چارچوب آن فعالیت کرده و پاسخگوی عملکرد خود باشند.یکی از مطالبات جامعه مهندسی کشور تدوین آییننامه نظام صنفی کارهای ساختمانی است، سازندگان مسکن از مداخلات سازمانهای نظام مهندسی ساختمان کشور در امور صنفی خسته شدهاند.
عضو هیئت مدیره کانون سراسری انبوهسازان کشور با تاکید بر اینکه مداخلات سازمانهای نظام مهندسی ساختمان در فعالیتهای صنفی و اینکه خودشان بخواهند فعالیت صنفی داشته باشند، جایگاه قانونی نداشته و محلی برای آن در قانون دیده نشده است، اضافه کرد: اینها تخلفاتی است که از وزارت راه و شهرسازی و مجلس شورای اسلامی میخواهیم به آن ورود پیدا کنند.
پورحاجت با اشاره به برگزاری جلسه هفته گذشته با اعضای کمیسیون عمران مجلس، ادامه داد: در این جلسه اعلام کردیم که قانون مصوب سال ۷۴ نظام مهندسی ساختمان یک قانون کاملا مترقی بوده، چارچوب داشته و احتیاجی به اصلاح آن نیست. وزارت راه و شهرسازی باید آییننامه اجرایی قانون را یا بهروزرسانی کند یا آییننامههایی را که ترک فعل شده، بنویسد.
وی با یادآوری اینکه ۲۷ سال است که آییننامه قانون نظام مهندسی ساختمان تدوین نشده، تصریح کرد: چنانچه این آییننامه نوشته شود دیگر نیازی به اصلاح قانون نیست و ضرورتی ندارد وقت نمایندگان مجلس برای این کار گرفته شود. در خصوص موضوعی هم که الان در دستور کار کمیسیون عمران مجلس است بهعنوان کسی که سالهاست خاک صنعت را خورده و ساختار اقتصاد مسکن را میشناسم، میگویم شک نداشته باشید نظام مهندسی ساختمان کشور را به بیراهه خواهد برد که این را به نمایندگان گفتهایم.
به گزارش تسنیم، وی با بیان اینکه اگر قرار است اصلاحی در قانون صورت گیرد قطعاًً باید با حضور تمام ذینفعان صنعت ساخت و ساز صورت گیرد، اظهار کرد: کسانیکه از قانون تبعیت میکنند مانند انبوهسازان، مهندسان مشاور، پیمانکاران، وزارت کشور، وزارت راه و شهرسازی، سازمانهای نظام مهندسی ساختمان، سازمانهای نظام کاردانی و... .
نظر شما