تولید خودروی مشترک توسط ایران و چین

وزیر صمت از مذاکرات تهران و پکن برای تولید مشترک خودرو خبر داد و گفت: واردات خودرو باید آزاد باشد تا مردم قدرت انتخاب داشته باشند اما حمایت از تولید داخل هم محفوظ است.

به گزارش صدای بورس، عباس علی‌آبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت روز سه شنبه درباره مذاکرات ایران و چین در حوزه صنعت خودرو گفت: چین در صنعت خودرو به پیشرفت‌های خوبی دست یافته و توانسته در بازارهای بین المللی نقش فعال داشته باشد.

وی افزود: چین در سال حدود ۲۵ میلیون خودرو تولید می‌کند و این می‌تواند پتانسیلی برای رشد فزاینده در این حوزه باشد.

علی‌آبادی با استقبال از پیشرفت‌های چین در حوزه خودرو برای توسعه صنایع داخلی و انتقال تجربیات تحقیقاتی، از مذاکرات تهران و پکن برای تولید مشترک خودرو خبر داد و تاکید کرد: تلاش کردیم با این بازار ارتباط بگیریم و به نحوی با چین در توسعه صنعت خودرو مشارکت داشته باشیم لذا شرکت‌های ایرانی را با خود همراه کردیم تا با برخی از تولیدکنندگان برتر چین یک هماهنگی و ارتباطی برای توسعه تولید مشترک و دسترسی به اهداف کشور برقرار کنیم.

وزیر صمت ادامه داد: باید به سمت خودروهایی حرکت کنیم که نیازی به استفاده از بنزین ندارند تا وسایل نقلیه به نسل جدید خودروهای هیبریدی انتقال پیدا کند و این فرصت خوبی است.

وی یادآور شد: در سفر معاون اول رئیس‌جمهور به چین یکی از تمرکزهای ما یافتن شرکای چینی بود که در این زمینه فعال هستند. توانستیم با برخی از آنها ارتباط بگیریم و این ارتباط یک فناوری تحقیقات و صنعتی است که منجر به پیشرفت کشور خواهد شد.

علی‌آبادی با بیان اینکه دولت مصمم است تا سال ۱۴۰۳ تاکسی‌ها و خودروهای عمومی را هیبریدی و برقی کند، گفت: دولت بنا دارد تعرفه خودروهای برقی را به شدت کاهش دهد. همچنین گسترش تاکسی‌های برقی نیازمند فراهم کردن زیرساخت متناسب است تا پایان سال جاری رشد محسوسی در تهران و برخی کلان شهرهای کشور خواهیم داشت.

وزیر صمت تاکید کرد: واردات خودرو باید آزاد باشد تا مردم قدرت انتخاب داشته باشند اما حمایت از تولید داخل هم محفوظ است.

وی با بیان اینکه دولت بنا دارد تعرفه خودروهای برقی را به شدت کاهش دهد و این کاهش می‌تواند مشوق مردم باشد، گفت: بنا داریم با مشوق‌هایی به تاکسی‌داران کمک‌کنیم تا قیمت تمام شده تاکسی برقی اختلاف چندانی با نمونه بنزینی نداشته باشد.

علی آبادی همچنین اظهار کرد: در زمینه کانی‌ها و توسعه معادن با طرف چینی مذاکرات خوبی انجام شد در زمینه توسعه ماشین آلات صنعتی هم به صورت مشترک مذاکرات خوبی مطرح شد./مهر

کد خبر 482451

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

  • چالش اصلی شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور چیست؟

    چالش اصلی شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور چیست؟

    طی سال‌های اخیر شرکت‌های دانش‌بنیان به بخش مهمی از اقتصاد ایران تبدیل شده‌اند و نقش مهمی در رشد و توسعه اقتصادی دارند اما این حوزه هم همانند سایر حوزه‌ها با موانع و مشکلاتی رو به رو است.

  • خودروسازان بابت تولید خودروهای پرمصرف جریمه می‌شوند

    خودروسازان بابت تولید خودروهای پرمصرف جریمه می‌شوند

    مدیرکل دفتر صنایع خودرویی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: خودروسازان بابت تولید خودروهای پرمصرف جریمه می‌شوند.

  • خبر جدید سخنگوی دولت درباره واردات خودرو

    خبر جدید سخنگوی دولت درباره واردات خودرو

    سخنگوی دولت گفت: در مورد آیین‌نامه اجرایی تبصره ۲ ماده ۱۱ موضوع قانون الحاق موادی به قانون ساماندهی صنعت خودرو که مربوط به واردات خودروهای کارکرده است، باید هم‌زمان دو بحث مورد توجه قرار گیرد؛ اول اینکه نیازهای بازار خودرو تأمین شود و مسئله دوم اینکه ارز مصرفی در این خصوص مدنظر قرار گیرد.

  • نتیجه ممنوعیت واردات لوازم خانگی چه بود؟

    نتیجه ممنوعیت واردات لوازم خانگی چه بود؟

    پس از ممنوعیت واردات لوازم خانگی، بخشی از تقاضای بازار که تولید آن در داخل صرفه اقتصادی نداشت، دچار کمبود و این کمبود هم نهایتاً توسط قاچاق تأمین شد.

  • خبرهای جدید در مورد گرانی بنزین

    خبرهای جدید در مورد گرانی بنزین

    سخنگوی کمیسیون تلفیق درباره بندی از لایحه برنامه هفتم توسعه گفت: واقعیت این است که ما اکنون ناترازی برق، ناترازی بنزین و ناترازی در سایر حامل‌های انرژی را داریم. برای این ناترازی ما دولت را مکلف به ایجاد تنوع در سبد سوختی کشور کردیم. در این بند می‌گوییم که براساس ویژگی‌های جغرافیایی و ظرفیت‌ها تلاش کنند تا سبد سوختی کشور متنوع شود و بحث افزایش قیمت بنزین مطرح نیست.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =