به گزارش صدای بورس ،شرکت سبدگردان الماس در سال ۱۳۹۴، با دریافت مجوزهای لازم فعالیت خود را در بازار سرمایه آغاز کرد. این مجموعۀ جوان و با انگیزه در حال حاضر مدیریت چهار صندوق سرمایهگذاری را برعهده دارد که در ادامه ضمن معرفی این صندوقها مروری بر عملکرد آنها نیز خواهیم داشت...
صندوق سرمایهگذاری گنجینه الماس پایدار
نخستین صندوق این شرکت در اسفندماه ۱۳۹۴، با نام گنجینه الماس پایدار، با هدف جذب سرمایهگذاران ریسکگریز، فعالیت خود را در گروه صندوقهای با درآمد ثابت آغاز کرد. خالص ارزش داراییهای صندوق به سطح ۲۴۶ میلیارد ریال رسیده است. با توجه به نوع صندوق، بازار سهام تنها سهمی ۲۲ درصدی از پرتفوی صندوق دارد و عمده دارایی این صندوق با سهمی ۴۵ و ۳۲ درصدی، به ترتیب به بازار بدهی و سپردۀ بانکی اختصاص یافته است. سطح بازدهی سالانۀ این صندوق حدود ۲۰ درصد بوده که از سطح سود بانکی بالاتر است.
صندوق سرمایهگذاری گنجینه ارمغان الماس
خالص ارزش داراییهای صندوق گنجینه ارمغان الماس که در مردادماه ۱۳۹۵ و در راستای جذب سرمایهگذاران ریسکپذیر، در گروه صندوقهای سهامی آغاز به کار کرد، از سطح ۸۶۷ میلیارد ریال نیز عبور کرده است. بازار سهام و به خصوص گروههای «محصولات شیمیایی»، «فلزات اساسی» و «استخراج کانههای فلزی» با سهمی ۹۷ درصدی در پرتفوی صندوق، بیشتر از سایر گزینههای سرمایهگذاری، مورد توجه مدیران این صندوق بوده است. بازدهی سالانۀ صندوق گنجینه ارمغان الماس ۴۰ درصد است و در افق بلندمدت، این صندوق طی حدود شش سال فعالیت خود بازدهی مرکبی ۱۷۶۶ درصدی داشته است.
صندوق سرمایهگذاری گنجینه الماس بیمۀ دی
سومین صندوق این شرکت نیز در آبانماه ۱۳۹۷، با نام گنجینه الماس بیمۀ دی، باز هم با هدف جذب سرمایهگذاران ریسکگریز، فعالیت خود را در گروه صندوقهای با درآمد ثابت آغاز کرد. خالص ارزش داراییهای صندوق حدود ۱۷۳ میلیارد ریال است. با توجه به نوع صندوق، بازار سهام سهمی ۲۵ درصدی از پرتفوی صندوق دارد و عمده دارایی این صندوق به میزان ۴۰ و ۳۴ درصد به ترتیب به سپردۀ بانکی و بازار بدهی اختصاص یافته است. با بهبود قیمت سهام در ماه اخیر، بازدهی این صندوق با درآمد ثابت نیز متأثر از بخش سهام رشد خوبی داشته و به بیش از ۲۳ درصد رسیده است. در جدول مشروح عملکرد صندوقهای سرمایهگذاری تحت مدیریت شرکت سبدگردان الماس را مشاهده میکنید.
شماره ۵۱۸ هفته نامه اطلاعات بورس
نظر شما