بانک مرکزی با واردات مجدد خودروهای نو موافقت کرد

بانک مرکزی با تخصیص ۲۰۰ میلیون دلار به واردات مجدد خودروهای نو موافقت کرد.

به گزارش صدای بورس،عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی با بیان این خبر که بانک مرکزی برای واردات مجدد خودروهای نو ۲۰۰میلیون دلار تخصیص داده است، گفت: واردات خودروهای کارکرده با وجود تدوین آیین‌نامه در هیئت دولت همچنان در انتظار موافقت بانک مرکزی برای تأمین ارز است.

علی جدی با اشاره به نشست عصر دیروز کمیسیون متبوعش با وزیر صمت افزود: در این جلسه چند موضوع از جمله تعرفه واردات خودروهای برقی و هیبریدی مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: بر همین اساس مصوب شد که تعرفه خودروهای برقی صفر و خودروهای هیبریدی نیز به ۱۵ درصد کاهش پیدا کند، برای واردات نیز یک سری تسهیلات در نظر گرفته شده از جمله اینکه برای تاکسی‌ها بتوانند به‌شکل پرتکرار وارد کنند.

عضو کمیسیون صنایع مجلس خاطرنشان کرد: براساس آنچه علی‌آبادی گفت تاکنون ۲۵۰ میلیون دلار برای واردات خودروهای نو تخصیص داده شده و ۲۰۰ میلیون دلار نیز در مرحله تخصیص است و بانک مرکزی موافقت خود را با آن اعلام کرده است.

جدی ادامه داد: اما در بحث خودروهای کارکرده آیین‌نامه آن هم‌اکنون در هیئت دولت به تصویب رسیده است منتها اجرای آن با توجه به محدودیت هایی که در بحث تأمین ارز وجود دارد منوط به موافقت بانک مرکزی شده است.

وی تأکید کرد: در جلسه بعدی کمیسیون صنایع که احتمالاً هفته آینده برگزار می‌شود، از مسئولان بانک مرکزی دعوت کردیم تا موضوع تأمین ارز واردات خودروهای کارکرده نیز حل‌وفصل شود و با این کار به‌نوعی به وزارت صنعت برای تسریع در پروسه واردات خودرو کمک کنیم.

منبع: تسنیم

کد خبر 482886

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

  • سایپا و ایران خودرو به سامانه گارانتی متصل نشدند

    سایپا و ایران خودرو به سامانه گارانتی متصل نشدند

    همه خودروسازان داخلی تا پایان مهر ماه مهلت داشتند که به سامانه ملی گارانتی بپیوندند با این حال هنوز ایران خودرو و سایپا به این سامانه متصل نشدند.

  • عقب‌ماندگی ۲۲ درصدی خودروسازان

    عقب‌ماندگی ۲۲ درصدی خودروسازان

    تعداد خودروهای تولیدی از ابتدای سال تاکنون به ۷۶۳ هزار دستگاه رسید اگر تولید خودرو با همین دست فرمان ادامه یابد از سال گذشته کمتر خواهد شد.

  • زیان و بدهی خودروسازان ۴۵۰ همت شد

    زیان و بدهی خودروسازان ۴۵۰ همت شد

    سخنگوی انجمن قطعه‌سازان گفت: مجموع زیان انباشته و بدهی صنعت خودروسازی امروز به ۴۵۰ هزار میلیارد تومان رسیده است.

  • کمبود ارز؛ عامل اول کندی واردات خودرو

    کمبود ارز؛ عامل اول کندی واردات خودرو

    در حالی که وزیر امور اقتصادی و دارایی وعده افزایش سرعت ورود خودروهای خارجی با تامین ارز مورد نیاز را در ۶ماه دوم سال داده بود، اما حالا به گفته وزیر صمت تنها ۲۵۰میلیون دلار برای واردات خودروهای نو تخصیص یافته است و ۲۰۰میلیون دلار دیگر نیز در مرحله تخصیص قرار دارد. این درحالی است که در آیین‌نامه ورود خارجی‌ها، سقف منابع ارزی مورد نیاز معادل یک میلیارد یورو در نظر گرفته شده است. به دنبال کندی واردات، وزیر صمت روند تامین ارز را سرعت‌گیر واردات معرفی کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 4 =