اطلاعیه سازمان بودجه پیرامون مخالفت مجلس با کلیات بودجه ۱۴۰۳

درپی مخالفت مجلس شورای اسلامی با کلیات بخش اول لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور سازمان برنامه و بودجه اطلاعیه‌ای صادر کرد.

به گزارش صدای بورس، در پی مخالفت مجلس شورای اسلامی با کلیات بخش اول لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور سازمان برنامه و بودجه طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد:
۱ - مطابق تکالیف مندرج در ماده ۱۸۲ اصلاحی قانون آئین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، لایحه بودجه باید در دو مرحله توسط دولت به مجلس شورای اسلامی ارائه شود. مرحله اول به احکام مورد نیاز برای اجرای بودجه کل کشور و سقف منابع بودجه عمومی دولت و مفروضات و ترازهای بودجه‌ای اختصاص دارد. بر همین اساس، در بخش اول لایحه بودجه، علاوه بر احکام و تبصره‌ها، جداول کلان منابع همراه با ترازهای عملیاتی و مالی ارائه شد و مصارف بودجه به بخش دوم موکول گردید. بر این اساس ایراد وارده مبنی بر نا تراز بودن بودجه با توجه به عدم درج مصارف بودجه فاقد موضوعیت به‌نظر می‌رسد. قطعاً در بخش دوم لایحه بودجه که پس از تصویب بخش اول ارائه خواهد شد، مصارف کاملاً در تراز با منابع مصوب تنظیم خواهد شد. لازم به ذکر است با توجه به تأکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله‌العالی) مبنی بر ام‌الخبایث بودن کسری بودجه و به منظور پرهیز از هرگونه کسری بودجه پنهان، دولت تلاش کرده از بیش‌برآوردی منابع بودجه پرهیز نماید، به نحوی که به اذعان کارشناسان لایحه بودجه ۱۴۰۳ واقع‌گرایانه‌ترین بودجه در سال‌های اخیر است.

۲ - در پاسخ به ادعای نامشخص بودن نسبت لایحه بودجه با برنامه هفتم پیشرفت، باید گفت قانون برنامه هفتم هنوز مراحل نهایی تصویب و ابلاغ را طی نکرده است و توسط شورای محترم نگهبان و هیأت‌عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام درحال رسیدگی است. از این‌رو، در تدوین لایحه بودجه حد متیقن احکام که مورد توافق دولت و مجلس بوده، مد نظر قرار گرفته است.

۳ - در خصوص بازنشستگان عزیز، دولت اعتبارات لازم را در سقف منابع پیشنهادی لحاظ کرده که در بخش دوم لایحه بودجه (مربوط به مصارف بودجه)، ارائه خواهد شد.

منبع: مهر

کد خبر 485135

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

  • انعقاد تسهیلات ۳۱۰ هزار واحد مسکونی نهضت ملی

    انعقاد تسهیلات ۳۱۰ هزار واحد مسکونی نهضت ملی

    مدیرعامل بانک مسکن گفت: تا کنون ۳۱۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در سراسر کشور قرارداد تسهیلاتی آنها منعقد شده و تا کنون ۷۰ هزار میلیارد تومان از منابع راکد برای اجرای این طرح پرداخت شده است.

  •  دچار روزمرگی در اقتصاد ایران شده‌ایم

    دچار روزمرگی در اقتصاد ایران شده‌ایم

    یک اقتصاددان معتقد است: کشوری که سرمایه‌گذاری در زیرساخت ندارد، با مشکل نگهداری و استهلاک در کلیت اقتصاد مواجه می‌شود. اقتصاد ایران زمانی که مستهلک شود، هزینه‌هایش بالاتر می‌رود.

  • «نه» پاستور به نفت!

    «نه» پاستور به نفت!

    دولت در لایحه بودجه سال آینده با حرکت در مسیر نفت‌زدایی، رویکرد خود را به درآمدهای پایدار مالیاتی، گمرکی، مولدسازی دارایی‌ها، فروش سهام شرکت‌های دولتی و فروش اوراق مالی متمرکز کرده که به طور مثال رشد ۵۰ درصد مالیات، متناسب با تورم، رشد ۷ درصد تولید ناخالص داخلی، جلوگیری از فرار مالیاتی و اجرای مالیات بر ارزش افزوده قابل تحقق است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =