تاکید دستغیب بر ضرورت تعیین تکلیف هرچه سریع‌تر مطالبات بانک‌ها

جلسه «بررسی عملکرد بانک ملی ایران در راستای تبصره ۵ ماده ۱۸۲ قانون آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی» با حضور رئیس کل، دادستان و معاونین دیوان محاسبات کشور و همچنین مدیرعامل و جمعی از مدیران بانک ملی ایران، در این نهاد نظارتی برگزار شد.

به گزارش صدای بورس، سید احمدرضا دستغیب در این جلسه با بیان اینکه مقوله بانکداری و نظارت بر حُسن اجرای قوانین در این بخش، در اولویت رسیدگی های دیوان محاسبات کشور قرار دارد، گفت: این قبیل جلسات در راستای همفکری و مفاهمه با مدیران بانکی کشور در حال برگزاری است تا به وسیله آن بتوانیم مقدمات تصمیم گیری بهتر را برای مقامات و سیاستگذاران در این حوزه فراهم کنیم.

رئیس کل دیوان محاسبات کشور در ادامه ضمن تاکید بر تسریع تعیین تکلیف مطالبات بانکی، افزود: فارغ از اینکه مطالبات بانک ها از کدام محل و به چه صورتی است، باید هرچه زودتر در راستای تعیین وضعیت آنها اقدام نمود.

دستغیب با اشاره به اینکه سرمایه های قابل توجهی در اختیار بانک ملی ایران قرار دارد، خاطرنشان کرد: در مبحث تسهیلات تکلیفی یا موضوع شرکت ها، گزارش های تهیه شده در دیوان محاسبات نه تنها یاری‌گر و کمک کننده خواهند بود بلکه در مواردی، راهکارهای بسیار خوبی نیز در آنها گنجانده شده اند که می توان جهت رفع مشکلات از آنها بهره برد.

وی با اشاره به موضوع هدفمندی یارانه ها نیز اظهار داشت: تمرکز حساب های هدفمندی یارانه ها در یک بانک، نه تنها منافع بانک میزبان را تامین خواهد کرد بلکه از جهتی، موجبات سهولت رسیدگی و اشراف نهادهای نظارتی بر نحوه استفاده و مصارف این بخش را نیز فراهم خواهد آورد.

همچنین دستغیب در این نشست در ارتباط با اموال مازاد بانک ملی به ویژه مجموعه آجودانیه که مورد اشاره مقام معظم رهبری نیز بوده است، نکاتی را مطرح کرد و در خصوص اضافه برداشت بانک‌ها و بنگاه‌داری بانک‌ها در فعالیت‌های غیر بانکی به هیات مدیره تذکراتی داد.

در ادامه این جلسه، ابوالفضل نجارزاده مدیرعامل بانک ملی ایران نیز با قدردانی از نظارت های اثربخش دیوان محاسبات کشور، گفت: ساختار بروکراتیک بانک ملی نیاز به تغییرات اساسی دارد که با توجه به فرهنگ سازمانی موجود، این تغییرات زمانبر خواهد بود.

مدیرعامل بانک ملی در ادامه با اشاره به برنامه ریزی این بانک جهت واگذاری املاک و دارایی ها، اظهار داشت: تصمیم داریم تا ظرف سال جاری، با راه اندازی صندوق املاک و مستغلات، این دارایی ها را به مردم واگذار کنیم.

در این جلسه، حسابرسان دیوان محاسبات به ارائه گزارش این نهاد نظارتی از بانک ملی ایران پرداختند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل دیوان محاسبات کشور بر اساس این گزارش، بانک ملی ایران با دارا بودن بیش از ۲۸۰۰ شعبه، ۲۷ هزار کارمند و ۱۴۴ شرکت زیرمجموعه، در حدود ۱۲۷ هزار میلیارد تومان مطالبات از دولت طلب دارد که کماکان وصول نشده اند.

کد خبر 488634

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =