دستورالعمل نحوه قطعی‌سازی مالیات و عوارض ارزش افزوده

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور با صدور بخشنامه ای، دستورالعمل نحوه قطعی سازی و تعدیل مالیات و عوارض ارزش افزوده حائزین شرایط در راستای اجرای قانون بودجه سال ۱۴۰۲ را جهت اجرا به ادارات کل امور مالیاتی سراسر کشور ابلاغ کرد.

به گزارش صدای بورس، در بخشنامه ابلاغی سید محمد هادی سبحانیان پیرامون «اصلاحیه دستورالعمل جزء (۱) بند (ب) تبصره (۶) قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور» خطاب به ادارات کل امور مالیاتی سراسر کشور آمده است: با توجه به تعیین مالیات و عوارض ارزش افزوده سنوات ۱۳۸۷ تا ۱۳۹۲ و ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۰ و صدور اوراق قطعی آنها، در اجرای بند ۱ ماده ۳۰ آیین نامه ماده ۲۱۹ قانون مالیات‏های مستقیم، پس از رسیدگی به اعتراض مودی درصورت احراز شرایط، تعدیل لازم (تا سقف ۵۰ درصد) قابل اجرا است و برای سنوات ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۷ نیز تعدیل درصدهای مزبور به صورت سیستمی برای مودیان مشمول، قابل اعمال خواهد بود.

مطابق این بخشنامه، هیات های حل اختلاف مالیاتی موضوع ماده ۲۱۶ قانون مالیات های مستقیم، در صورت اعتراض مؤدی، مکلف به رسیدگی به اعتراض بعمل آمده با رعایت دستورالعمل فوق الاشاره یا قانون مالیات بر ارزش افزوده حسب اعتراض مودی و صدور رأی مقتضی در مقام هیأت حل اختلاف مالیاتی بدوی بوده و در صورت اعتراض مودی به رای هیات حل اختلاف مالیات بدوی ظرف مهلت مقرر، مراتب قابل رسیدگی در هیات حل اختلاف مالیاتی تجدیدنظر می ‌باشد.

شایان ذکر است در صورت اعتراض مؤدی به مبلغ مالیات و عوارض ارزش افزوده قطعی ‌شده در اجرای مفاد بند (ب) تبصره (۶) قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور، تا زمان صدور رأی قطعی هیات حل اختلاف مالیاتی، اقدامات اجرایی فاقد موضوعیت می ‌باشد.

منبع: تسنیم

کد خبر 488746

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

  • طرح مجلس چقدر در فرار مالیاتی موثر است؟

    طرح مجلس چقدر در فرار مالیاتی موثر است؟

    مالیات ستانی عادلانه یکی از راهکارهایی است که می تواند کشور را به سمت آبادانی و توسعه پیش ببرد باید به این موضوع توجه داشت که لزوما افزایش مالیات به معنای اخذ مالیات از قشر متوسط نیست.

  • مشکلات صادرات قانونی دام سبب افزایش قاچاق شده است

    مشکلات صادرات قانونی دام سبب افزایش قاچاق شده است

    عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی بندرعباس گفت: قاچاقچیان اگر بخواهند صادرات دام را از مجاری رسمی و قانونی انجام دهند باید برای این کار از وزارت جهاد مجوز بگیرند و خود را با قوانین صادراتی همراه کنند که این امور از سوددهی آنها کم می‌کند.

  • برای ۵۶ خودروی انباشت شده در انبار گمرک مزایده برگزار می‌شود

    برای ۵۶ خودروی انباشت شده در انبار گمرک مزایده برگزار می‌شود

    رئیس سازمان ملی استاندارد گفت: برای ۵۶ خودروی انباشت شده در انبار متروکه گمرک که از خودروهای باکیفیت هستند تا پایان ماه جاری (بهمن ۱۴۰۲) مزایده ویژه برگزار می‌شود تا دیگر این خودروها در سوله اموال تملیکی نباشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =