به گزارش صدای بورس، سیامک اسلامی، سرپرست مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: مطابق بند ۵ ماده ۱۱۱ آئیننامه اجرایی قانون ثبت اختراعات، طرحهای صنعتی و علائم تجاری مصوب سال ۱۳۸۷، از متقاضیان حقیقی و حقوقی علامت تجاری، درخواست میشود مدارک خود مبتنی بر فعالیت در حوزه ذیربط را ارائه دهند تا علامت تجاری به فعالان واقعی کسبوکار، تعلق گیرد و زمینه تمایز محصولات و خدمات آنان فراهم شود.
وی افزود: با توجه به لزوم حمایت از مشاغل خانگی و در راستای پیگیری و برگزاری نشستهای مشترک اداره ثبت علائم تجاری و ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی بنا شد، درخواست متقاضیان مشاغل خانگی دارای مجوز پشتیبان از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، توسط اداره ثبت علائم تجاری بررسی و در صورت انطباق با قوانین و مقررات ملّی و بینالمللی، ثبت رسمی علامت انجام شود.
وی ادامه داد: مجوزهای پشتیبان مورد پذیرش، مربوط به فعالیتهای «صنایع دستی، فرش دستباف، برخی شاخههای هنری، پرورش گل و تولیدات گیاهی، صنایع نساجی و پوشاک و سراجی و نیز برخی شاخههای صنعت و خدمات» است.
به گزارش مهر،سرپرست مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور خاطرنشان کرد: بررسی مجوزهای پشتیبان بهصورت استعلام الکترونیکی برخط (وبسرویس) از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی انجام میشود.
نظر شما