اختلاف قیمت ۴۰ درصدی ماهی از مزرعه تا سفره

مدیرعامل اتحادیه تکثیر و پرورش آبزیان گفت: با توجه به شرایط مساعد تولید و عرضه مناسب، اختلاف منطقی قیمت ماهی از مزرعه تا سفره ۴۰ درصد است.

به گزارش صدای بورس،ارسلان قاسمی، مدیرعامل اتحادیه تکثیر و پرورش آبزیان گفت: با توجه به شرایط مساعد تولید در بحث صید و آبزی پروری، کمبودی در عرضه ماهی شب عید نداریم.

به گفته او، با توجه به احتمال نوسان قیمت ناشی از دلال بازی عوامل واسطه و دلال انتظار می رود که دستگاه های نظارتی وارد بازار شوند تا خانوارها گرفتار سودجویی و گرانی نشوند.

قاسمی ادامه داد: اگر در ایام پایانی سال افزایش قیمتی در بازار رخ ندهد، هیچ ارتباطی به تولیدکننده ندارد و این موضوع ناشی از ازدیاد تقاضا پیش می آید.

مدیرعامل اتحادیه تکثیر، پرورش و صادرات آبزیان افزود: برآوردها حاکی از آن است که مجموع تولید صید و آبزی پروری به بالای یک میلیون و ۱۰۰ هزار تن برسد، درحالیکه حداکثر مصرف داخل ۷۰۰ هزار تن است.

او درباره آخرین وضعیت صادرات آبزیان گفت: بنابر آمار سالانه به طور متوسط ارزش صادرات محصولات پروتئینی به ۵۰۰ میلیون دلار رسیده است.

قاسمی حداکثر اختلاف منطقی قیمت آبزیان از مزرعه تا سفره را ۴۰ درصد اعلام کرد و گفت: با توجه به سودجویی عوامل واسطه و دلال، بعضا اختلاف قیمت به ۳۰۰ درصد می رسد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

کد خبر 490605

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

  • تورم گوشت در آستانه صددرصدی قرار گرفت

    تورم گوشت در آستانه صددرصدی قرار گرفت

    در ماه گذشته و در جریان افزایش قیمت گوشت قرمز در بازار اثر تورمی آن قابل ملاحظه بوده است؛ به طوری که تورم در گروه گوشت از ۹۰ درصد گذشته است.

  • سقف تولید برداشته شد

    سقف تولید برداشته شد

    وزیر جهاد کشاورزی افزایش تولید با هدف صادرات را حمایت از تولیدکننده و اقتصاد کشاورزی دانست و بر تامین نیاز داخل، تکمیل ذخایر راهبردی و حضور در بازارهای جهانی تاکید کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 2 =