پیام فعالان اقتصادی به دولت در سال جدید

دبیرکل فدراسیون صادرات انرژی و صنایع وابسته گفت: دولت نه تاجر است و نه ارباب، بلکه باید رگولاتوری اقتصاد را عهده دار شود و فعالیت اقتصادی را به مردم واگذار کند.

به گزارش صدای بورس،حمیدرضا صالحی گفت: هیچ دولتی در ایران حاضر نشده جایگاه بخش خصوصی در اقتصاد را به رسمیت بشناسد و به همین دلیل یک پای توسعه اقتصادی در کشور، لنگ است.

وی رفع معضل ناترازی انرژی را فرصتی دانست که دولت می تواند روی توان، تخصص، تعهد و تمکن بخش خصوصی حساب باز کند و اجازه دهد فعالان اقتصادی دوشادوش دولتمردان برای تامین انرژی پایدار و صادرات آن گام بردارند؛ اما نه دولت سیزدهم و نه دولت های قبل، حضور فعال بخش خصوصی در پروژه های کلان اقتصادی را به چشم رقیب می نگرند و برنمی تابند.

دبیرکل فدراسیون صادرات انرژی گفت: طبق گزارش اخیر دولت، کل سرمایه گذاری خارجی جذب شده به کشور طی دوسال ۹ میلیارد دلار بوده است؛ درحالی که فقط برای رفع ناترازی انرژی، هفتاد میلیارد دلار سرمایه گذاری لازم است، بنابراین دولتی ها خوب می دانند با چهار یا پنج میلیارد دلار جذب سرمایه خارجی در یک سال، دردی از اقتصاد دوا نخواهد شد اما از پروپاگاندای تمجید وتعریف از خودشان کوتاه نمی آیند.

صالحی با اشاره به این که بارها به دولت گفته ایم بخش خصوصی آماده است ضمن تامین هفتاد میلیارد دلار سرمایه مورد نیاز و بکارگیری متخصصان و مدیران کارکشته، ناترازی انرژی را در کمترین زمان و با بهترین ثمرات به انجام برساند، افزود: دولتی ها می گویند پولتان را بیاورید اما در نحوه اجرا دخالت نکنید، به بیان ساده تر، دولت پول بخش خصوصی را می پذیرد اما اجازه نقش آفرینی به آن نمی دهد.

این فعال اقتصادی حوزه انرژی با انتقاد از مواضع اخیر برخی مدیران سابق نفتی گفت: مسئولان و مدیران اقتصادی دولت ها در ادوار مختلف، وقتی بازنشسته می شوند یا ستاره اقبالشان افول می کند و به کنار رانده می شوند، کارنامه اقتصادی دولت های قبلی را که خودشان در آن مسئولیت داشته اند، زیر سئوال می برند.

منبع» اقتصادآنلاین

کد خبر 492201

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

  • تسهیل فعالیت شرکت‌های ایرانی در عراق و سوریه

    تسهیل فعالیت شرکت‌های ایرانی در عراق و سوریه

    آخرین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در سال جاری به میزبانی وزارت امور خارجه و ریاست «مهدی صفری» معاون اقتصادی وزیر امور خارجه با دستور کار «بررسی آخرین وضعیت روابط اقتصادی با کشورهای سوریه و عراق» و با حضور نمایندگانی از نهادهای ذی‌ربط برگزار شد.

  • تولید خودرو ۶ درصد رشد یافت

    تولید خودرو ۶ درصد رشد یافت

    بر اساس آمار ارائه شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت با توجه به عارضه‌ مزمن کاهش تولید خودرو طی چند سال اخیر، در سال جاری این معظل جبران و تولید انواع خودرو تا ۲۲ اسفند ماه از یک میلیون و ۳۰۰ هزار دستگاه فراتر رفته است.

  • تحولات ۹ماهه اقتصاد ایران

    تحولات ۹ماهه اقتصاد ایران

    بررسی مولفه‌های رشد اقتصاد کشور در ۹ماهه ۱۴۰۲ حکایت از تداوم روند بهبود فعالیت‌های اقتصادی در امتداد رشد اقتصادی سال ۱۴۰۱ دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =