افزایش ۳۰ درصدی سرمایه گذاری در صنعت نساجی و پوشاک

مدیرکل صنایع پوشاک و منسوجات وزارت صمت گفت: در سال ۱۴۰۲ وضعیت باثباتی در تأمین مواد اولیه و رشد سرمایه گذاری بیش از ۳۰ درصدی را در صنعت نساجی و پوشاک شاهد بودیم.

به گزارش صدای بورس،محسن گرجی مدیرکل صنایع پوشاک و منسوجات وزارت صنعت، معدن و تجارت در مصاحبه رادیویی گفت: تصویر ذهنی که عموم مردم نسبت به صنعت نساجی و پوشاک دارند، تصویری چندان مطابق با واقعیت نیست؛ البته بخشی از آن به مشکلاتی بر می‌گردد که در سالهای گذشته در این صنعت ایجاد شد.

وی با بیان اینکه در سه سال اخیر شاهد رشد مناسبی در این صنعت هستیم، افزود: سال ۱۴۰۱ شاهد رشد ۱۷.۳ درصد این صنعت بودیم که خوشبختانه جزو رسته‌های پیشرو در صنایع کشور بود. همچنین در سال ۱۴۰۲ وضعیت باثباتی در تأمین مواد اولیه و رشد سرمایه گذاری بیش از ۳۰ درصدی را شاهد بودیم. خوشبختانه در سه سال گذشته بخش خصوصی سرمایه گذاری‌های مناسبی در این حوزه داشته است.

گرجی یادآور شد: در زمینه تأمین مواد اولیه نیز شاهد رشد ۲۰ درصدی بودیم. با وجود کشت داخل پنبه که کامل خریداری شده شاهد واردات بیست درصدی بودیم.

وی افزود: با توجه به اینکه امروز نیروی کار ارزانی در اختیار و دانش به روزی در تولید پوشاک داریم و با دارا بودن حامل‌های انرژی با ثبات، امیدواریم که این روند را به خوبی پیش ببریم؛ ولی ورود به بازارهای بین‌المللی نیازمند یک برنامه میان مدت دقیق است.

مدیرکل صنایع پوشاک و منسوجات وزارت صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: سال گذشته در نمایشگاه‌های اوراسیا شرکت کردیم که خوشبختانه در زمینه قیمت تمام شده کاملاً مزیت رقابتی خوبی با کشورهای قوی که برخی از آنها همسایه ما هم هستند داریم ولی در این زمینه نیازمند پشتیبانی و حمل و نقل و مباحث ارزی هستیم.

وی گفت: مجموع کشورهای حوزه اوراسیا و شمال و شرق آفریقا و کشورهای جنوبی بازارهای جذابی برای صنایع پوشاک ما به شمار می‌روند.

منبع: مهر

کد خبر 493709

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

  • فعالیت علنی زنجیره قاچاق پوشاک در کشور!

    فعالیت علنی زنجیره قاچاق پوشاک در کشور!

    عضو هیئت‌مدیره اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران ضمن اشاره به عرضه یک میلیارد دلار پوشاک توسط پلتفرم ترک در ایران، اظهار داشت: برخورد با قاچاق پوشاک در کشور به‌صورت مقطعی بوده و همین امر بزرگ‌ترین ضربه را به تولید داخلی وارد کرده است.

  • الزامات حضور ایران در بازار تاجیکستان چیست؟

    الزامات حضور ایران در بازار تاجیکستان چیست؟

    مرکز پژوهش‌های اتاق ایران در گزارش دیپلماسی اقتصادی تاجیکستان، ضمن بررسی چالش‌های همکاری اقتصادی ایران و تاجیکستان، پیشنهادهایی برای توسعه روابط و مناسبات اقتصادی دو کشور ارائه داده است.

  • اختصاص ۶۹ درصد ارز با نرخ ۲۸۵۰۰ به کالای اساسی و دارو

    اختصاص ۶۹ درصد ارز با نرخ ۲۸۵۰۰ به کالای اساسی و دارو

    مدیرعامل مرکز مبادله ارز و طلا گفت: ۵۲۷ میلیون دلار معادل ۶۹ درصد کل ارز عرضه‌شده در مرکز، از اول سال تاکنون به کالای اساسی و دارو به نرخ ۲۸۵۰۰ تومان اختصاص یافت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 11 =